Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναί, δεν ήρθε ακόμα :-(

Μου είπαν ότι θέλει 4-7 εργάσιμες μέρες για να φτάσει.

Σήμερα είμαστε στην 6η....

Το κωμικοτραγικό είναι ότι πίστευα ότι θα έρθει πρίν έρθουν οι νέες παρτίδες Wii στη Κύπρο.

Τη Παρασκευή, μόνο στο Γερμανό της περιοχής μου φέρανε 100 κομμάτια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν πειράζει βρε. Εγώ είμαι εδώ για να σου φτιάξω το κέφι.

Πάνω που πορώθηκα με το Wii, έπρεπε να επιστρέψω Κάιρο.

Οπότε, έχω 10 μέρες που βράζω στο ζουμί μου :-D

Που θα πάει, θα έρθει η ρημάδα η Παρασκευή.

Ναί, δεν ήρθε ακόμα :-(

Μου είπαν ότι θέλει 4-7 εργάσιμες μέρες για να φτάσει.

Σήμερα είμαστε στην 6η....

Το κωμικοτραγικό είναι ότι πίστευα ότι θα έρθει πρίν έρθουν οι νέες παρτίδες Wii στη Κύπρο.

Τη Παρασκευή, μόνο στο Γερμανό της περιοχής μου φέρανε 100 κομμάτια...

δεν γινοταν να ακυρωσεις την παραγγελια και να το αγορασεις απο το Γερμανο?

gia to dvd pou rotisa kserei kaneis?ginete na paiksei dvd tainies me kapoio update i einai thema hardware?

kai gia tous pontous apo paixnidia mporoume na tous ekmetaleutoume gia na agorasoume virtual console paixnidi?an nai ti prepei na kanoume?

Eixa diavasei kapou(den thymamai pou, sorry..) oti distuxws den tha paizei dvd.. Profanws loipon thema hardware, k malista otan tha vgoun auta pou tha paizoun dvd tha xoun tin idia timi(dil. 250$) :( :( :( :(

Eixa diavasei kapou(den thymamai pou, sorry..) oti distuxws den tha paizei dvd.. Profanws loipon thema hardware, k malista otan tha vgoun auta pou tha paizoun dvd tha xoun tin idia timi(dil. 250$) :( :( :( :(

Enois na bgoune Wii pou na pezoun kai dvd ? Einai sigouro afto (kai ean nai pote?) ?

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία του χρόνου.

Πάντως θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείται το drive του Wii με ταινίες DVD.

Από video το Wii παίζει μεσω της κάρτας SD Motion jpeg.

Ξεκίνησα το Zelda και προς ώρας δεν με τρέλανε (Να σημειώσω ότι πότε δεν επαιξά να ολοκληρώσω κανένα Zelda μόλις το πρωτοπήρα, αλλά μετά από πολύ διάστημα).

Στην αρχή είναι ενοχλητικό να βλέπεις να ανοιγοκλείνουν τα στοματά και να μη μιλάνε, ψάρωσα και πήγα να δυναμώσω τον ήχο.

Κατά τα αλλά το remote ανταποκρίνεται τέλεια. Το παιχνίδι είναι πολύ ξεκούραστω αφού δεν είσαι αναγκασμένος να έχεις τα δυο χέρια σου κοντά πάνω σε ένα χειριστηριο.

Το παιχνίδι έχει μεν μια θολούρα που δεν είναι ενοχλητική αλλά το ενοχλητικό είναι ότι κάνει οικονομία στα πολύγωνα σε όρισμενα δέντρα κλπ ένω δίνει ανούσια λεπτομέρια σε μικροαντικείμενα. Λες και τα 3d models τα έχουν δημιουργίσει με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Κατά τα άλλα γνωστά... Με λίγα λόγια ZELDA.

Αύριο που θα το προχωρίσω λίγο θα δω πως πάει, μπορεί βεβαία να μου τη δώσει και να πάρω να παίζω Rayman. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...