Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα φώτα σας σε κάποιον εντελώς άσχετο με Wii?

Οι ειδήμονες να συγχωρήσουν την μάλλον χαζή ερώτησή μου, αλλά πραγματικά είμαι εντελώς ανίδεος σχετικά με το Wii. Μιας κι ο Άγιος Βασίλης όμως φέτος μου το έφερε στην πόρτα λέω να ασχοληθώ και να ρωτήσω κάποια "βασικά".

Έχω λοιπόν το Wii Sports. Μπορώ να παίξω σε αυτό κι άλλα παιχνίδια εκτός των αθλητικών, πχ κάποιο με αγώνες αυτοκινήτου; Μπορώ να παίξω σε αυτό κάθε παιχνίδι για Wii?

Και, θα χρειαστώ κάμερα για να ξεκινήσω να παίζω;

Ευχαριστώ για την υπομονή σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα! Αν κάποιος έχει κονσόλα Wii Sports μπορεί να παίξει κάθε παιχνίδι για Wii ή μόνο αθλητικά;

Συγγνώμη για την ασχετοσύνη, αλλά τώρα μαθαίνω.

Καλησπέρα, χρόνια πολλά!!

Υποθέτω εννοείς κονσόλα Wii που μαζί έχει και το παιχνίδι Wii Sports.

Ναι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να παίξεις τα άλλα παιχνίδια του Wii.

(Προσοχή παιχνίδια Wii και όχι Wii U)

• Like 1

Καλή χρονιά Grim Ripper και σε υπερευχαριστώ για την απάντηση!

Έχω αυτό του Link. Αλλά επειδή δεν τρελαίνομαι για παιχνίδια τύπου tennis, goalf κλπ ήθελα να είμαι βέβαιος πως μπορώ να παίξω κι άλλα, πχ με αυτοκίνητα κλπ

https://www.google.gr/search?q=wii+sports+console&biw=1301&bih=590&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiJ-anqk4vKAhWD2CwKHXAlAQQQ_AUIBigB#imgrc=QJhb8o2GJLmzVM%3A

Να είμαι λες ε;

• 1 χρόνο αργότερα...

Αγορά Nintendo wii

Καλησπέρα στους gamers του forum. Έχοντας ένα ps3 με cfw το οποίο με ικανοποιεί πλήρως με τα παιχνίδια που έχει σκέφτομαι και για ένα wii με softmoded στα 60-70 ευρώ να παίξω και κάποιο Mario Zelda donkey Kong. Η ερώτηση μου είναι σε 55αρα τηλεόραση στα 3 μέτρα απόσταση θα έχω θέμα με τα γραφικά? Δεν με πειράζει που δεν έχει γραφικά επιπέδου ps3 για το gameplay θέλω να το πάρω αλλά αν φαίνονται τα pixels να το ξανά σκεφτώ. Μια χαρά τα Last of us Uncharted God of War αλλα ψηνομαι άσχημα και για τα παιχνίδια του wii να θυμηθώ εποχές n64 που παιζαμε Mario 64 και ήταν απόλαυση το gameplay του.

Υπάρχει αντάπτορας HDMI για HD τηλεοράσεις ο οποίος βελτιώνει την ποιότητα (είχα πάρει για ένα διάστημα την Wii και της έβαλα Homebrew γαμάτη εμπειρία αλλά την άλλαξα μετά με Wii U) 

Υπάρχει αντάπτορας HDMI για HD τηλεοράσεις ο οποίος βελτιώνει την ποιότητα (είχα πάρει για ένα διάστημα την Wii και της έβαλα Homebrew γαμάτη εμπειρία αλλά την άλλαξα μετά με Wii U)

Για ρίξε ένα link φίλε μου. Το wii βγάζει 480p ανάλυση απο ότι ξέρω. Με το hdmi θα κανει upscale?

Για ρίξε ένα link φίλε μου. Το wii βγάζει 480p ανάλυση απο ότι ξέρω. Με το hdmi θα κανει upscale?

Θα το κάνει Upscale σε 1080p αν δεν κάνω λάθος

Δες αυτό το Link έτσι είναι ο αντάπτορας, έχει και από κίνα να παραγγείλεις άμα ψάξεις έχει διάφορους κατασκευαστές.

http://www.ebay.com/itm/Wii-to-HDMI-720P-1080P-Converter-Adapter-HD-Video-Audio-Output-for-Nintendo-Wii-/361270923913?hash=item541d6cd289:g:77IAAOSwuAVWx3Po

Γενικώς κάνει τα πάντα πιο Smooth

large.jpg

• Like 1

γτ δν κατεβαζεις το dolphin(Wii emulator)?να παιξεις ολα τα παιχνιδια του wii σε full hd με φιλτρα κτλ κ γενικα σε  πολυ καλυτερα γραφικα?επισης υποστηριζει και κανονικα χειριστηρια του wii αν εχεις εναν bluetooth adaptor στο pc

• Like 1

γτ δν κατεβαζεις το dolphin(Wii emulator)?να παιξεις ολα τα παιχνιδια του wii σε full hd με φιλτρα κτλ κ γενικα σε  πολυ καλυτερα γραφικα?επισης υποστηριζει και κανονικα χειριστηρια του wii αν εχεις εναν bluetooth adaptor στο pc

Αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται και τον IR σένσορα να αγοράσει μαζί με τα χειριστήρια. 

Ναι αν τα βρει πουθενα πολυ φτηνα αξιζει,φαντασου εγω εχω wii αλλα παιζω με τον dolphin,τα γραφικα του η μερα με την νυχτα

Εγώ έχω ενα Wii U, έχω τον Sensora αλλά μου λείπουν τα χειριστήρια, μπορώ να συνδέσω με κάποιον αντάπτορα τον σένσορα στο PC?

Αρκετή διαφορά βλέπω με το hdmi. Έχω καλό laptop θα παίξει σίγουρα wii παιχνίδια σε 1080p το θέμα είναι ότι και παλιότερα που το είχα ψάξει ήθελε wiimote το nunchuck αισθητήρες κτλ και το παράτησα. Ένα απλό wii μπορεί να έχει χειρότερη ποιότητα αλλά είναι όλα έτοιμα. Συνδέω σκληρό και έχω όλα τα παιχνίδια κανονικά με την κάμερα χειριστήρια move κινήσεις κτλ.

• Like 2

υπαρχει και ανταπτορας,επισης 2 ρεσο(κερια) αν βαλεις το πιανει σαν σενσορα.αν δν εχεις τπτ απο τα 2,μπορεις να εχεις ανοιχτο το wii u και τοτε ο sensoras δουλευει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...