Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι απαραίτητο το Plus, αν έχει ήδη ένα χειριστήριο τέτοιο. Εκτός από το Wii Sports Resort, το Grand Slam Tennis, το Zelda Skyward Sword και το Red Steel 2 δε θυμάμαι κανένα άλλο παιχνίδι που να το απαιτεί και να αξίζει.

Τώρα, για το πού θα βρεις φτηνό, δεν ξέρω. Εχεις κοιτάξει σε online καταστήματα όπως Amazon.co.uk και Game.co.uk;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Hello Folks! 

Λοιπον εχετε το wii family edition ή το wii u και δεν μπορειται να παιξεται τα αγαπημενα σας παιχνιδια σας που ειχατε στο gc; ξεχασμενα τα προβληματα αυτα τωρα.. με το Nintedont οπου βγηκε απο των crediar  μπορειται να παιξεται τα gc παιχνιδια απο ολα τα wii! [/size]

http://gbatemp.net/threads/nintendont-crediars-new-project.349258/

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το wii το παλιό σπάει όπως και να έχει? Δεν έχει firmware όπως το ps3 ή κάτι αντίστοιχο που να έχει αναβαθμιστεί μέσω παιχνιδιών ή internet και να μην μπορεις να το σπάσεις?

Επεξ/σία από Argonautis46

Το wii το παλιό σπάει όπως και να έχει? Δεν έχει firmware όπως το ps3 ή κάτι αντίστοιχο που να έχει αναβαθμιστεί μέσω παιχνιδιών ή internet και να μην μπορεις να το σπάσεις?

ναι σπαει το ασπρο ευκολα.. αν και δεν ξερω τι παιζει με τα firmwares.. εγω λεω να το ψαξεις gbatemp..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

καλημέρα μόλις τσίμπισα ενα wii μεταχειρισμένο. 

Μπορείτε να μου προτείνεται παιχνίδια σαν το wii sports και το wii fit ?που να έχουν σχέση με κίνηση δλδ  .

έπαιξα π.χ ο the last airbender η κάπως έτσι αλλα δέν είνια αθτό που θέλω. το mario galaxy 2 και αυτό σε τέτοιο στυλ είνια.

περα απο τα games σε περιφερειακά τι προτείνεται με ανάλογα games πάντα π.χ τιμονάκια + mario kart.

το motion plus δεν κατάλαβα καθόλου τι είναι χρειάζεται βοηθάει δλδ ?  

To motion plus είναι έξτρα για το χειριστήριο που αυξάνει την ακρίβειά του. Εχουν βγει και χειριστήρια με ενσωματωμένο όμως. Σιγουρέψου ότι δεν έχεις τέτοιο πριν αγοράσεις κάτι.

Αυτά που θα σου πρότεινα εγώ για αρχή είναι Grand Slam Tennis και Red Steel 2. Και τα δύο χρειάζονται motion plus.

καλημέρα και αυχαριστώ για την απάντηση.

δλδ θα πάρω δύο τέτοια 

Link.png Site: wii motion plus for wii remote

και επειδή θέλω και άλλα δύο χειριστίρια θα πάρω και αυτό

Link.png Site: pair motion plus and numchuck

?

Καλησπέρα.

Έχω ένα Wii από αρκετά παλιά και το είχα hard moded. Δεν ξέρω όμως με ποιό τσιπάκι κτλ. Παίζει ακόμη όλα αυτά τα παλιά παιχνίδια που του είχα βρει. Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το αν γίνεται να το αναβαθμίσω για να παίζει και τα καινούρια παιχνίδια και να περάσω όλα τα δισκάκια σ' έναν εξωτερικό δίσκο κτλ όπως έχω διαβάσει οτι γίνεται.

Η έκδοση λειτουργικό του είναι η 3,4Ε.

Όταν δοκίμασα να το αναβαθμίσω μέσω ίντερνετ κάποια φορά, μου έβγαλε μήνυμα οτι άν είναι τσιπαρισμένο, μπορεί να αχρηστευτεί κι έτσι σταμάτησα. Λέτε να είναι ασφαλές να κάνω κάτι τέτοιο; Αν γίνεται θα εκτιμούσα αν υπάρχει και κανα link με οδηγό.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά έφτασαν τα παιδιά μου σε ηλικία να παίζουν πλέον και θα ήταν κρίμα να πάει χαμένο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 1 μήνα μετά...

http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/96886-guide-softmod-any-wii.html

νομίζω ότι και update να κάνεις δεν έχει πρόβλημα, αλλά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο χρησιμοποίησε τον παραπάνω οδηγό.

Ακολούθα κατά γράμμας όλα τα στάδια και κράτα back up.

του πετάς και έναν σκληρό εξωτερικό και τα παιδιά θα ενθουσιαστούν.

(άργησε κάπως η απάντηση ελπίζω να έχεις βρει άκρη)

• Like 1

• 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα, ένας συγγενής μου σκόπευε να πετάξει ένα  άσπρο wii που είχε. Τον απέτρεψα και το πήρα εγώ μιας και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να έχω μια κονσολίτσα να χαλαρώνω που και που. Πήρα το donkey kong returns  και το need for speed nitro.

Το θέμα είναι αυτό το άθλιο χειριστήριο που δεν με βολεύει με τίποτα. Άντε και στο donkey kong το κρατάς οριζόντια και θυμίζει λίγο κλασσικό χειριστήριο, στο need for speed δεν μπορώ να παίξω καθόλου...

Θα ήθελα  να ρωτήσω αν υπάρχει κλασσικό old skool ανθρώπινο χειριστήριο να μη σιχτιρίζω κάθε φορά που παίζω;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα, ένας συγγενής μου σκόπευε να πετάξει ένα  άσπρο wii που είχε. Τον απέτρεψα και το πήρα εγώ μιας και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να έχω μια κονσολίτσα να χαλαρώνω που και που. Πήρα το donkey kong returns  και το need for speed nitro.

Το θέμα είναι αυτό το άθλιο χειριστήριο που δεν με βολεύει με τίποτα. Άντε και στο donkey kong το κρατάς οριζόντια και θυμίζει λίγο κλασσικό χειριστήριο, στο need for speed δεν μπορώ να παίξω καθόλου...

Θα ήθελα  να ρωτήσω αν υπάρχει κλασσικό old skool ανθρώπινο χειριστήριο να μη σιχτιρίζω κάθε φορά που παίζω;

Ευχαριστώ

Υπάρχει το Wii classic controller      google it.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...