Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά. Έχω πάρει το Wii εδώ και λίγες μέρες, αλλά επειδή έχω 15άρα τηλεόραση, το έχω συνδέσει στο video in (composite) του tv tuner μου. Η ποιότητα δυστυχώς δεν είναι τόσο καλή και εκτός από κάποια artifacts του tv-tuner με ενοχλούν τα ξεπλυμένα χρώματα. Επειδή διαβάζω πάρα πολύ για θολούρα, να πω ότι δεν με ενοχλεί και τόσο αλλά θα προτιμούσα λίγη μεγαλύτερη ευκρίνεια.

Αυτή τη στιγμή παίζω με 576i και η οθόνη μου είναι CRT. Η κάρτα γραφικών έχει ένα βύσμα με τις εξής άκρες:

* S-VID OUT

* S-VID IN

* YOUT

* PR OUT

* PB OUT / COMP. OUT

* COMP IN

Μπορώ να αγοράσω το component cable για να το συνδέσω με την κάρτα γραφικών; Αξίζει ο κόπος, τι λέτε;

Η κάρτα σου δεν έχει εισόδους για component.

Aπο εισοδους έχει composite Και S-video.

Δες αυτο:

http://en.wikipedia.org/wiki/Component_video

και αυτο:

http://www.cubed3.com/news/6358/

Παιδιά Call Of Duty 3 πήρε κανείς? Να το πάρω? Το είδα και μου φανηκέ πολύ καλό από γραφικά και ελαχιστά ίσως να υπερτερεί του XBOX360.

Αλλά από χειρισμό τι λέει?

Μη βγεί red steel και κλαίγομαι γιατί έχω και ένα rayman να πάρω!!

Δες το review του IGN.

http://wii.ign.com/articles/746/746145p1.html

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Οπότε το Comp in που λέει εννοεί "Composite In"; Κρίμα...

Επρεπε να ειχε 3 εισοδους video για component:

Y carries luminance information.

Pb carries the difference between blue and luminance (B - Y).

Pr carries the difference between red and luminance (R - Y).

http://en.wikipedia.org/wiki/YPbPr

Δημοσ.
Telika to Rayman Raving Rabbits aksizei?

Gia single player leei tipota h' einai mono gia multi?

αξιζει :-D

μονο mini-games, θα πιαστουνε τα χερακια σου απ'το τρεξιμο :-D

ειδικα αμα βαλεις καποιον αλλον και παιζει και εσυ καθεσαι στην ακρη και βλεπεις, ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! :D :D :D :D :D :D :D

Παιδιά Call Of Duty 3 πήρε κανείς? Να το πάρω? Το είδα και μου φανηκέ πολύ καλό από γραφικά και ελαχιστά ίσως να υπερτερεί του XBOX360.

Μη βγεί red steel και κλαίγομαι γιατί έχω και ένα rayman να πάρω!!

τι λες βρε dimie!!! :mrgreen: :mrgreen: TI ΛΕΣ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Τι λέω?

Αφού τις έχω δει και τις δύο εκδόσεις και ξέρουν τι είδαν τα μάτια μου... Αλλά είπαμε για σένα XBOX360 και ξερό ψωμί ΟΕΟ!!! :P

Λοίπον θα το δώσω να μου το αντικαταστήσουν το Wii κάθε φορά που βάζω οποιοδήποτε παιχνίδι τη πρώτη φορά δεν το διαβάζει σωστά. Αναγκάζομαι ή να κάνω Hard reset (Βγάζω τη μπρίζα :P) και να το ξανανοίγω ή να βάζω το disk πριν φθάσει στο wii menu channels.

Αν βρίσκομαι στο wii menu channels και βάλω ένα disk στο drive δυσκολεύεται να το διαβάσει (Ούτε το Dreamcast μου δεν τρώει τέτοιο σκάλωμα) μέχρι να πετάξει error disk κλπ κλπ.

Δοκίμασα πολλά παιχνίδια και κατέληξα ότι το σκάλωμα το τρώει εκεί. Επίσης αν το έχω συνδεμένο στο Internet δεν το κάνει...

Αν βάλω το Wii μου σε ένα μεγάλο ασύρματο δίκτυο με άλλα wii θα μπορώ να παίξω Multiplayer τα games? Λογικά ναι, αλλά ρωτάω μήπως το έκανε κανένας.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά:

New Wii wiresless sensor bar

http://www.youtube.com/watch?v=Q2E4oAI2s54

Μείωση των τιμών για το wii στα 200 δολάρια σε κανά τρίμηνο

http://dpad.gotfrag.com/wii/story/35840/

Δημοσ.
αξιζει :-D

μονο mini-games, θα πιαστουνε τα χερακια σου απ'το τρεξιμο :-D

ειδικα αμα βαλεις καποιον αλλον και παιζει και εσυ καθεσαι στην ακρη και βλεπεις, ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kαλά, άμα λές εσύ αυτά, τότε για κάποιον Nintedakia το παιχνίδι θα φαντάζει θεϊκό!:-D

Το COD3 του Wii καλύτερο στα γραφικά από του XBOX360???

Σε καμία περίπτωση φίλε μου. Απλώς αδύνατο. Κάπου πρέπει να μπερδεύτηκες ή κάτι παιζόταν με τα settings του XBOX360.

Από χειρισμό είναι πολύ καλύτερος του Red Steel αλλά όχι τέλειος.

Το καλύτερο χειρισμό τον έχει το Far Cry Vengeance, αλλά αυτό είναι το μόνο που έχει, μιάς και τα γραφικά θυμίζουν εποχές Ν64.

Δημοσ.
pira kai to zelda oraio paixnidaki alla ta grafika tou eleina..

promitheytika xiristirio gamecube kai karta mnimis kai resident evil 4 epitelous

oraio to wii alla ta grafika tou me exoun apogoiteysei

Pou kai poso ta pires?

Gia na soseis sto Wii paixnidi Gamecube prepei na exeis karta mnimis?

Δημοσ.
Τι λέω?

Αφού τις έχω δει και τις δύο εκδόσεις και ξέρουν τι είδαν τα μάτια μου... Αλλά είπαμε για σένα XBOX360 και ξερό ψωμί ΟΕΟ!!! :P

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.
Kαλά, άμα λές εσύ αυτά, τότε για κάποιον Nintedakia το παιχνίδι θα φαντάζει θεϊκό!:-D

για σε παρακαλω!! :P

να σου υπενθυμισω μηπως οτι ειμαι πιο παλιουρας απο σενα οσον αφορα το Wii? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πε και πε λεμε!!! νεος!!

ΕΙΠΑΜΕ:

ΓΙΑ ΜΙΝΙ-GAMES, ΤΟ Wii ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!

ειτε παιζεις εσυ, ειτε (ακομα καλυτερα) βαζεις καποιον αλλον να παιζει και εσυ καθεσαι την ακρη και γελας με αυτα που βλεπεις! :mrgreen: :mrgreen:

συν οτι οσοι εχετε προβληματα με τις γυναικες σας, απλα παρτε τους ενα wii, χουκαρετε το σ'εκεινη την παλια τηλεοραση, και βουαλά, free time για παρτη σας!!

το bowling ειναι καλο. γρηγορο και ευκολο.

μερικα απο τα mini games του rayman ειναι επισης καλα. και με καλυτερα γραφικα.

Δημοσ.

Καλά με δουλεύεται???

Λέω ξεκαθαρά οτι το Call of Duty 3 του Wii έχει πολυ καλά γραφικά!!!!

Επίσης λέω ότι είναι χειροτέρα από την εκδόση του XBOX360.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Το Call of Duty 3 του XBOX360 έχει ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ από την έκδοση του Wii.

Μάλλον διαβάζεται ότι θέλετε ώρες ώρες.

edit: Συνεπώς δεν λέω κάτι λάθος και διαφορετικό από όλους, άσχετο αν μερικοί κάνουν τη τρίχα τριχιά. Έγω έκανα μια ερώτηση για το χειρισμό του παιχνιδιού και θα αρκούσε να κάνατε τα σχόλια σας εκεί.

(Μπορεί να φαινεταί σε εντονό ύφος, με έχουν συγχήσει στη δουλειά γι'αυτο :P)

Τεσπά ένα ριμάδι First Person θέλω να πάρω για το Wii τι να κάνω?????????????????????

Δημοσ.

Τεσπά ένα ριμάδι First Person θέλω να πάρω για το Wii τι να κάνω?????????????????????

ΑΣΤΟ!! παρε το rayman που εχει πιστουλες rail shooter.

και μαλλον ωρες-ωρες γραφεις οτι θες εσυ. :D ετσι οπως ταγραψες το νοημα ητανε οτι το cod3 ειναι καλυτερο στο wii, γιαυτο καραφλιασανε μερικοι..

Δημοσ.
LOL!

Καλά το Rayman μέσα στη βδομάδα θα το έχω.

Το Rapala: Tournament Fishing τι λέει?

Ούτε που να το σκέφτεσαι.

Το παιχνίδι είναι οικτρό.

Το fishing του Zelda έτη φωτός καλύτερο σύμφωνα με τους reviewers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...