Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

γεια σας... εχω προβλημα με το wii remote μου, δεν μου το αναγνωριζει οταν τρεχω homebrews (emulators etc).. γιατι; εχω φαει το κεφαλι μου γιαυτο και δεν μπορω να σκεφτω μια λυση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια σας... εχω προβλημα με το wii remote μου, δν μου το αναγνωριζει οταν τρεχω homebrews (emulators etc).. γιατι; εχω φαει το κεφαλι μου γιαυτο και δν μπορω να σκεφτω μια λυση...  

Αν είναι από τα καινούρια με ενσωματωμένο το Motion Plus, είναι ασύμβατο με homebrew. Χρειάζεσαι ένα παλιό χειριστήριο ή ένα χειριστήριο Gamecube.

Αν είναι από τα καινούρια με ενσωματωμένο το Motion Plus, είναι ασύμβατο με homebrew. Χρειάζεσαι ένα παλιό χειριστήριο ή ένα χειριστήριο Gamecube.

αληθεια; φτου γαμω.. σευχαριστω για τυν απαντηση παντος

επισης θελω να μαθω αμα υπαρχει καποιος τροπος για να τρεξω gamecube παιχνιδια στο wii family edition.. εχω ακουσει κατι για boots αλλα ειναι περιπλοκο.. μπορει να μου πει καποιος αμα μπορω να τρεξω gc ή οχι;

αν δεν εχει την υποδοχη στο πλαι για gc controllers δεν νομιζω να γινεται και εαν γινεται οχι με τον πιο απλο τροπο...

δν εχει γιατι δν ειναι το απλο wii ειναι το wii family edition και δεν εχει ακου μαλακια που κανανε.. θα θελα τελος παντων να μαθαινα καποιον τροπο

• 2 εβδομάδες αργότερα...

πω μια ξενερα.. και το πιο χειροτερο ειναι οτι δεν μπορω να τρεξω πχ n64 emulator και αλλα διαφορα homebrews κε δεν ξερω τι να κανω γιαυτο

καποια παιχνιδια απο το virtual console του  wii τα χουν στο ιντερνετ σε μορφη .wad τα κανει εγκατασταση και τα παιζεις αλλα χρειαζεσαι τον classic controller...

Ο ανιψιός μου 11 χρόνων έχει λυσσάξει να του πάρουν wii και καλοβλέπει το κόκκινο μίνι. Ξέρω πως δεν μπορεί να παίξει home brew και σπασμένα. Θα υπάρχουν όμως παιχνίδια για να παίξει γενικώς; Αξίζει ακόμα η αγορά του;

Αν δεν έχει παίξει τίποτα από αυτά που υπάρχουν, αξίζει και με το παραπάνω, ειδικά για τέτοια ηλικία. Ισως θα ήταν καλύτερα μια αγορά μεταχειρισμένου παλιότερου μοντέλου, αν όχι τόσο για τα homebrew, για τη συμβατότητα με τα παιχνίδια του Gamecube. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...