cortaN@ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 mtzs δες μία λίστα με hardcore παιχνίδια που είχα φτιάξει στο topic του wii U (και είχε συνδράμει και ο Vole και ο Ikaruga αν δεν απατώμαι), ώστε να δεις μερικά από τα καλά παιχνίδια του Wii. Καλό gaming ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis_pap Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Επιπλέον παιχνίδια για να τσεκάρεις : Τα δύο on rail RE. Λένε όλοι και καλά παιχνίδια είναι και ότι δίνουν πολλά tips για την ιστορία... No more heroes 1 και 2. Αν σου αρέσει ο Suda 51 είναι must. Lost in shadow. Εξαιρετικό! Εναλλακτικό σκοτεινό platform Madworld. Καφρίλα, δεν τρελάθηκα, αλλά σε άλλους άρεσε πολύ. Fire Emblem: Radiant Dawn Δε ξέρω πόσο παίζεις τέτοια. Προσωπικά τρελαίνομαι... Zack and Wiki. Adventure-άκι χαλαρό. Αρκετά ως πολύ καλό The Last Story jRPG αρκετά καλό λένε, δε το έχω παίξει. The House of the Dead: Overkill Επίσης καφρίλα, "άρρωστο" χιούμορ b-movie style. Αξίζει σίγουρα να το τελειώσεις έστω μια φορά. Muramasa Αν σου αρέσουν τα παλιάς κοπής γιαπωνέζικα, το παιχνίδι είναι απλά κορυφή. Silent Hill: Shattered Memories Δε το έχω παίξει, λένε όμως όλοι πως είναι αρκετά καλό. Tatsunoko vs Capcom αν σου αρέσουν τα 2D ξυλίκια τύπου SF, είναι καλό. Little King's Story Μεγάλος προσωπικός έρωτας, δε ταιριάζει με όλους όμως. Sin and Punishment 2 Μεγάλη γιαπωνεζιά προσωπικά δε τρελάθηκα άλλοι όμως έχουν αντίθετη άποψη. Δεν έβαλα κανένα από τα γνωστά της Nintendo γιατί φαντάζομαι τα ξέρεις αν και κάποια είναι εξαιρετικά και αξίζει να τα παίξεις. Δεν έβαλα επίσης party games κλπ γιατί φαντάζομαι δε σε ενδιαφέρουν. Τέλος δεν έβαλα αυτά που πρότεινε ο George τα οποία είναι όλα ένα και ένα. Από αυτά ξεχωρίζω τα DKCR (έπος) και Xenoblade γιατί απλά είναι πιο κοντά στα γούστα μου. Γενικά, το ότι το Wii δεν έχει παιχνίδια είναι ψέμα και μάλιστα χοντρό. Δεν έχει τα παιχνίδια που έχουν τα PS360 αλλά κάποιος που ξεκινάει από το μηδέν και ψήνεται να δοκιμάσει θα βρει και πολλά και καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVls Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 vassilis_pap πολύ καλή λίστα. Πολλά από αυτά θα τα παίξω κάποια στιγμή στο μέλλον. Όντως το wii μπορεί να μην έχει την ποικιλία που έχουν οι άλλες κονσόλες αλλά έχει αρκετά παιχνίδια πραγματικά διαμάντια. Το Mario Galaxy ειδικά το 2ο είναι το καλύτερο platformer που έχω παίξει ποτέ, το Xenoblade απ τα καλύτερα jrpg και πάει λέγοντας.. Κι εμένα το DKCR με ενθουσίασε ίσως περισσότερο και απ το NSMB. Όσον αφορά το Xenoblade μόνο που γίνονται συγκρίσεις με αυτά τα παιχνίδια φτάνει : http://www.ign.com/blogs/regal4.1/2013/03/11/challenging-the-champions-is-xenoblade-chronicles-the-best-jrpg-of-all-time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 ετσιμπήθηκε σήμερα ένα wii mini κυρίως για τη κοπέλα μου που λυσσούσε τόσο καιρό για mario πέρα από τα προφανή mario και zelda θα πρέπει να ψάξω τι άλλο μπορεί να μου φανεί ενδιαφέρον για να μπω έστω και καθυστερημένα στο κόσμο του wii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.insomnia.gr/topic/466314-must-buy-wii-games/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amalou Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 παιδια αγορασα wii και ειναι καινουργια εκδοση χωρισ sd card. μπορειτε να με βοηθήσετε στο αν κε πως μπορείς να το σπάσεις;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δεν σπάει με κανένα τρόπο, δεν είναι συμβατό με component, δεν μπαίνει στο internet και δεν παίζει παιχνίδια GameCube Είναι πολύ κουτσουρεμένη έκδοση για όποιον θέλει τα απολύτως βασικά και δεν ασχολείται με πειρατεία Ελπίζω να μη σε ξενέρωσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikath Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα έχω το wii mario s 25 th anniversary http://lifehacker.com/5830367/how-to-hack-your-wii-for-homebrew-in-five-minutes ισχύει αυτό για να το κάνω softmoded και επίσης που βρίσκω games gia download? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα έχω το wii mario s 25 th anniversary http://lifehacker.com/5830367/how-to-hack-your-wii-for-homebrew-in-five-minutes ισχύει αυτό για να το κάνω softmoded και επίσης που βρίσκω games gia download? Ολα τα wii σπανε με softmod εκτος απο τα mini. Να περνει sd καρτα πρεπει το wii. Λογικα θα κανει ο οδηγος και ειναι λιγα λεπτα υποθεση. Για τα παιχνιδια νομιζω οτι απαγορευονται links στο forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amalou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 παιδιά υπάρχει κανένας οδηγός για softmood εύκαιρος για noob? δεν έχω ιδέα απόι hacking αλλά όλοι μου λένε ότι δεν είναι και τίποτα δύσκολο! οπότε λέω να το δοκιμάσω μόνη μου! όπως καταλαβαίνετε χρειάζομαι έναν όσο το δυνατόν πιο αναλυτικό οδηγό. Πληροφοριακά έχω την έκδοση 4.3e και έχω sd, usb stick 32GB και το LEGO indiana jones! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδία έχει κανεισ ιδέα πως μπορώ να σπάσω το pin του wii? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Επειδή βρήκα ένα μαύρο Wii 4.3Ε έκανα την διαδικασία με το letterbomb όλα κομπλέ, πέρασα homebrew channel και bootmii και έκανα backup την nand. Ποια είναι τα επόμενα στάδια για να είμαι ασφαλής από brickάρισμα και να τρέξω isos από usb; Any help; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 αν θυμαμαι καλα πλεον το μονο που εμεινε να κανεις ειναι βαλεις μια SD καρτα μνημης με τα αντιστοιχα προγραμματα για να τρεξεις τα iso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Ξαφνικα απεκτησα θεμα με το wii.Βαζω να παιξω ενα τενις και ξαφνικα μετα απο καμια ωρα παιξιματος μου βγαζει μηνυμα οτι δε μπορει να διαβασει τον δισκο.Τον βγαζω και τι να δω;Μια χαρακια αρκετα εντονη.Βαζει μετα ο γιος μου το super mario galaxy 2 τα ιδια!Πιστευω οτι υπαρχει κατι μεσα που ξυνει τους δισκους.Εχει τυχει σε καποιον ποτε και πως το αντιμετωπισε;Υπαρχει καποιος που το εχει ανοιξει να μου πει την διαδικασια για να μη προσπαθω τζαμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Ξαφνικα απεκτησα θεμα με το wii.Βαζω να παιξω ενα τενις και ξαφνικα μετα απο καμια ωρα παιξιματος μου βγαζει μηνυμα οτι δε μπορει να διαβασει τον δισκο.Τον βγαζω και τι να δω;Μια χαρακια αρκετα εντονη.Βαζει μετα ο γιος μου το super mario galaxy 2 τα ιδια!Πιστευω οτι υπαρχει κατι μεσα που ξυνει τους δισκους.Εχει τυχει σε καποιον ποτε και πως το αντιμετωπισε;Υπαρχει καποιος που το εχει ανοιξει να μου πει την διαδικασια για να μη προσπαθω τζαμπα.PB090025.JPGPB090026.JPG θα σου πρότεινα να του κάνεις softmod να κατεβάσεις και να περάσεις τα games που ήδη έχεις αγοράσει σε ένα usb stickάκι και να παίζεις από εκεί χωρίς να ανοίγεις το wii. Το drive του δεν χρειάζεται απολύτως σε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα