kostas0 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δηλαδη με softmode μπορω να βαλω και παιχνιδια gamecube στον σκληρο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δηλαδη με softmode μπορω να βαλω και παιχνιδια gamecube στον σκληρο ??? ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δηλαδη με softmode μπορω να βαλω και παιχνιδια gamecube στον σκληρο ??? ναι ναι εφοσον οπως σου ειπε και πιο πανω το wii εχει υποδοχες για gamecube χειριστηρια...αν δεν εχει , απλα δεν τα τρεχει(κατα99% ειμαι σιγουρος).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki19 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 γεια σας παιδια.ξερει κανεις που μπορω να βρω καινουριο wii που να γινεται softmode και να παιζει και παιχνιδια gamecube? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 maraki19, Mia eukolh epilogh poy xreiazetai omws karta (debit h credit) einai mesw amazon.fr : http://www.amazon.fr/Console-Nintendo-Wii-blanche-Strikers/dp/B009KM3SHQ/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1370713953&sr=8-6&keywords=wii To συγκεκριμένο παίζει gamecube, γίνεται softmod και είναι καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 και στην ελλαδα στο σκρουτζ με κανα 150αρι εχει παλια bundles που γινονται softmoded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panbil Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 αν σε ενδιαφερει εχω ενα στο κουτι του δεν ειναι σφραγισμενο αλλα ειναι αμεταχειριστο στην ουσια δουλεψε ελαχιστα καποτε....! στειλε πμ να τα πουμε αν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki19 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 ευχαριστω παιδια.τελικα πηρα ενα απο τις αγγελιες εδω σε πολυ καλη κατασταση!τωρα θελω wii fit!αλλα σε κανα μηνα.. ελπιζω να βρω.θα ηθελα και το EA sports active 2 αλλα ειναι πολυ δυσευρετο πλεον,μονο απο το εξωτερικο αν το βρω..με φαινεται αργα το σκεφτηκα να ασχοληθω με το wii.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marw7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 έχει κανένας πάρει το zumba ή το just dance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αυτο εδω το καλωδιο σε component θα δωσει καλυτερη ποιοτητα εικονας; http://www.ebw.gr/el/Product/7280/Nintendo-Wii-Component-AV-Cable-Metal-Kalodio-chromatodiaforon-i-syn Το scart δεν παλευεται και με κουραζει Ξερει καποιος πως μπορουμε να βελτιωσουμε την αποδοση εικονας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Θα είναι αισθητά καλύτερα σε σύγκριση με το SCART. Μην περιμένεις πολλά όμως, ειδικά στο Twilight Princess. Μιλάμε για Gamecube παιχνίδι, ουσιαστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Μερα με τη νυχτα το component απο το scart. Σε παιχνιδια που ειναι ομορφα και σχετικα up to date εχει διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 θενξ παιδες, οποτε πρεπει να αγοραστει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeVls Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 mtzs εγώ έχω το SPEEDLINK SL - 3414 - SBK και είμαι ευχαριστημένος. Σε μερικά παιχνίδια οι διαφορές δεν είναι τόσο αισθητές πχ monster hunter tri (αν και πάλι βοηθάει αρκετά γιατί τα γράμματα των διαλόγων και των μενού, είναι πιο ευανάγνωστα) σε άλλα πάλι μεγάλες όπως στη τριλογία Metroid Prime. Μερικά παιχνίδια και από μένα, που πρέπει να παίξεις όπως και δήποτε στο wii : Monster Hunter Tri, Xenoblade Chronicles, Mario Galaxy 1+2, Metroid Prime 1-3, Metroid Other M, Donkey Kong Country Returns. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Mario galaxy εχω παιξει το 1 δεν ενθουσιαστηκα. Δεν ειναι του γουστου μου. Σαφως προτιμω τα κλασσικα mario. Με το Galaxy 2 ασχοληθηκα τωρα 1μιση ωρα και δε θα το ξαναβαλω. Λεω να κρατησω τη κονσολα για κανα χρονο. Το ζελντα παντως ειναι εκπληκτικο. Τα υπολοιπα τα εχω υπ οψιν, και σκοπευω να τους δωσω την ευκαιρια τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα