Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι εχω κρατησει τα αρχεια.Αλλωστε το ελεγε και στο tutorial οτι επρεπε να κρατησω σε ασφαλες αρχειο το backup που εκανα απο την κονσολα (πιστευω να εγινε καλα και να μην υπηρξε εκει το λαθος μου :/ ).Αλλα πως θα μπω στο bootmii αφου δεν μπαινει ουτε καν στο μενου η κονσολα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To BootMii ανοίγει πριν απο την κονσόλα με τα απαραίτητα αρχεία στην SD.

Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία μιας και εγώ το έχω 3.2 το Wii, αλλά με μια αναζήτηση γοογλε σίγουρα θα βρείς πώς να μπείς στο μενού.

To BootMii ανοίγει πριν απο την κονσόλα με τα απαραίτητα αρχεία στην SD.

Δεν θυμάμαι ακριβώς την διαδικασία μιας και εγώ το έχω 3.2 το Wii, αλλά με μια αναζήτηση γοογλε σίγουρα θα βρείς πώς να μπείς στο μενού.

Ωραια κατι βρηκα (βρηκα μαλλιστα απο συζητηση εδω στο φορουμ).Οποτε αν καταφερω και κανω το backup και ανοιξει κανονικα το wii πρεπει να ξανακανω απτην αρχη το tutorial ετσι?

Όχι, θα συνεχίσεις απο το σημείο που έκανες backup την nand.

Τα θέματα ξέχνα τα αυτή τη φορά, είναι μεγάλο ρίσκο. Μόνο σε 3.2 δουλεύουν καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι, θα συνεχίσεις απο το σημείο που έκανες backup την nand.

Τα θέματα ξέχνα τα αυτή τη φορά, είναι μεγάλο ρίσκο. Μόνο σε 3.2 δουλεύουν καλά.

Ωραια καταλαβα.

Ναι εννοουσα πως θα κανω οτι εκανα με βαση τα tutorial που ακολουθουσα και πριν το οποιο ειναι βασισμενο στο τελευταιο update 4.3.

Απλα απο το θεμα του φορουμ ειδα τι πρεπει να κανω για να το ξεμπρικαρω (δλδ να προχωραω στο μενου με το power/reset της κονσολα).Ποοο μακαρι ρε φιλε να ανοιξει και τι στον κοσμο.

EDIT: εκανα διαμορφωση την sd, περασα το backup μεσα και την εβαλα στην κονσολα ενω την ανοιξα αλλα δεν εμφανιζει τιποτα, παλι νεκρο ειναι...το δοκιμασα να βαλω την sd πριν ανοιξω την κονσολα αλλα παλι τα ιδια. :@

Βρηκα αυτο εδω το tutorial, λετε να γινει τιποτα ή θα το κανω χειροτερα αποτι ειναι?

Link.png Site: tutorial

EDIT2: σκατα και αποσκατα, δοκιμασα να κανω το τελευταιο tutorial που εβαλα παραπανω, κατευασα τα αρχεια τα περασα στην sd βαζω την sd ανοιγω το wii και δεν μου εμφανιζει τιποτα...παραμενει νεκρο.:@ τι θελει το γ@@@@@νο για να μπει στο bootmiii. :@ :@

Επεξ/σία από kjtzemis

Να ρωτησω κατι αν και τελειως ασχετος με το wii.Πλεον μπορεις να κατεβαζεις παιχνιδια να τα περνας στον σκληρο και να τα παιζεις?ενα πραγμα σαν το Rgh στο 360?σκεφτομαι να το δοκιμασω μιας και μεταχειρισμενο και 80 ευρω το βρισκεις .απλα θελω να ξερω αν το αγορασω οτι δεν θα ξοδεψω ουτε ενα ευρω παραπανω.οπως και το 360 rgh Που εχω

Να ρωτησω κατι αν και τελειως ασχετος με το wii.Πλεον μπορεις να κατεβαζεις παιχνιδια να τα περνας στον σκληρο και να τα παιζεις?ενα πραγμα σαν το Rgh στο 360?σκεφτομαι να το δοκιμασω μιας και μεταχειρισμενο και 80 ευρω το βρισκεις .απλα θελω να ξερω αν το αγορασω οτι δεν θα ξοδεψω ουτε ενα ευρω παραπανω.οπως και το 360 rgh Που εχω

ναι γίνεται

και μην δώσεις πάνω απο 70euro για μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση.

Καποτε το κοκκινο ολοκαινουριο κουτατο ειχε 99 ευρω. Νομιζω ηταν καλοκαιρι του 2011 (ολο το καλοκαιρι τοσο ειχε)

ναι γίνεται

και μην δώσεις πάνω απο 70euro για μεταχειρισμένο σε άψογη κατάσταση.

δηλαδη το αγοραζω και ως εκει δεν χρειαζεται τιποτα εξτρα?ο τροπος να περναω τα παιχνιδια ειναι ευκολος?μπορεις ετσι να μου δωσεις 10 must τίτλους για την συγκεκριμενη κονσολα

δηλαδη το αγοραζω και ως εκει δεν χρειαζεται τιποτα εξτρα?ο τροπος να περναω τα παιχνιδια ειναι ευκολος?μπορεις ετσι να μου δωσεις 10 must τίτλους για την συγκεκριμενη κονσολα

αν το έχουν κάνει softmode τότε ειναι έτοιμο και περνάς παιχνίδια σε εξωτερικό , αν όχι τότε θα πρέπει να το κάνεις εσύ. Μην με ρωτήσεις πως γιατι το είχα κάνει εδώ και 2 χρόνια και δεν θυμάμαι καν την διαδικασία (αν γράψεις στο google για guide θα βρεις πολλά , δεν ειναι δυσκολο).

για τα παιχνίδια δες αυτό το θέμα  Source.png Πηγή: http://www.insomnia.gr/topic/415968-wii-best-of-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-wii/">wii best of

αν το έχουν κάνει softmode τότε ειναι έτοιμο και περνάς παιχνίδια σε εξωτερικό , αν όχι τότε θα πρέπει να το κάνεις εσύ. Μην με ρωτήσεις πως γιατι το είχα κάνει εδώ και 2 χρόνια και δεν θυμάμαι καν την διαδικασία (αν γράψεις στο google για guide θα βρεις πολλά , δεν ειναι δυσκολο).

για τα παιχνίδια δες αυτό το θέμα  Source.png Πηγή: http://www.insomnia.gr/topic/415968-wii-best-of-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-wii/">wii best of

Μπορει να ειναι ευκολο και οντως απο τα guides φενετε αρκετα ευκολο αλλα θελει και προσοχη.Εγω το δοκιμασα πριν κατι μερες και το wii μου (αποτι μου ειπαν εδω τα παιδια) επαθε semi brick, ειχα κρατησει τα back ups της κονσολας αλλα δεν με εβαζε στο bootmii οταν ανοιγε η κονσολα και το εχω αφησει ετσι.:/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα σε ολους τορα ανακαληψα το τοπικ και λεω να μπω κατεθειαν στο ψητο LOL . Εχω σταματηση τα παιχνιδια εδω και παρα πολυ καιρο, παρολο αυτα εχω ενα κολημα με τα Zelda αν και εχω παιξει μονο τα κλασικα και τα oot Και το mm θελω να παιξω το skyward sword που ακουσα πολυ καλα λογια και το wind waker ( το skyward sword το αγορασα κιολας σημερα γιατι το βρηκα με ενα χειρηστηριο μαζι σε καλη τιμη :P ειναι μοτιον πλυς χρυσο το ειδα λεω παρτο τελευτεο κοματι μου λεει ειναι και συλλεκτικο) tespa Θελω ενα wii μεταχηρισμενο αλλα να εχει και εχτραδακια μαζι wii fit board kana xiristirio akoma και το βασικοτερο να παιζει παιχνιδια gamecube για να παιξω το windwaker αν βαλω τσιπακι θα παιζει και παιχνιδια σπασμενα του gamecube επεισης παιρνουν ολες οι κονσολες τσιπακι και το softmode ? και τελος ποσα αξιζει να δωσω ειμαι απο θεσσ αν ενδιαφερεται κανεις

Καλησπερα σε ολους τορα ανακαληψα το τοπικ και λεω να μπω κατεθειαν στο ψητο LOL . Εχω σταματηση τα παιχνιδια εδω και παρα πολυ καιρο, παρολο αυτα εχω ενα κολημα με τα Zelda αν και εχω παιξει μονο τα κλασικα και τα oot Και το mm θελω να παιξω το skyward sword που ακουσα πολυ καλα λογια και το wind waker ( το skyward sword το αγορασα κιολας σημερα γιατι το βρηκα με ενα χειρηστηριο μαζι σε καλη τιμη :P ειναι μοτιον πλυς χρυσο το ειδα λεω παρτο τελευτεο κοματι μου λεει ειναι και συλλεκτικο) tespa Θελω ενα wii μεταχηρισμενο αλλα να εχει και εχτραδακια μαζι wii fit board kana xiristirio akoma και το βασικοτερο να παιζει παιχνιδια gamecube για να παιξω το windwaker αν βαλω τσιπακι θα παιζει και παιχνιδια σπασμενα του gamecube επεισης παιρνουν ολες οι κονσολες τσιπακι και το softmode ? και τελος ποσα αξιζει να δωσω ειμαι απο θεσσ αν ενδιαφερεται κανεις

αν ανοιξεις απο πανω το wii θα δεις αν εχει θυρες για gamecube οποτε ειναι συμβατο η μη.

softmod ολα εκτος απο το wii mini.

ποιος ο λογος για chip αφου πολυ πιο ευκολα το κανεις softmod.

τιμες παιζουν αναλογα με την κατασταση και και .

πχ αν ειναι softmodded και δεν το κανεις εσυ ισως λιγο πιο ακριβο.

τιμη απο 50 - 80 ευρω πιστευω ειναι καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...