andrikakis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Kαλημερα.Το motion που γραφουν για το wii,τι ακριβως ειναι? το motion plus? Ειναι ενα εξαρτημα που μπαινει κατω απο το wii remote και κανει το remote πιο ευαισθητο... Βεβαια υπαρχει και ενσωματομενο που κυκλοφορει στα καινουρια wii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, πήρα πρόσφατα ένα μεταχείρο wii για τα πιτσιρίκια και έχω τις εξής 3 απορίες : 1) αξίζει να πάρω αυτά ? http://viewitem.eim.ebay.gr/2x-Motion-Plus-Adapter-Sensor--Silicone-Case-for-Wii-Remote-Controller-GA63/190748241511/item θα είναι συμβατά και πως μπορώ να το τσεκάρω ? 2) Σύνδεση με lcd τηλεόραση ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος με τι καλώδιο ? 3) Με av ενισχυτή τι σύνδεση πρέπει να κάνω ? Ευχαριστώ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 1) Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις και βασίζεσαι αποκλειστικά στον πωλητή. Κοίτα τις αξιολογήσεις του και ειδικότερα αυτές που αφορούν το συγκεκριμένο προιόν. 2) Component καλώδιο. 3) Υποθέτω μπορείς να συνδέσεις τον ήχο από το component καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 1) Δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις και βασίζεσαι αποκλειστικά στον πωλητή. Κοίτα τις αξιολογήσεις του και ειδικότερα αυτές που αφορούν το συγκεκριμένο προιόν. 2) Component καλώδιο. 3) Υποθέτω μπορείς να συνδέσεις τον ήχο από το component καλώδιο. και μία τελευταία ερώτηση, τώρα έχω το καλώδιο σύνδεσης που έχει απόληξη για την tv κόκκινο-κίτρινο- λευκό, θα δω διαφορά στην εικόνα αν πάρω καλώδιο με 5 τις απολήξεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Ναι θα δεις διαφορά. Η εικόνα έχει μεγαλύτερη ευκρίνεια και καλύτερα χρώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Eπειδή το wii το είχα αγοράσει μεταχείρο και ήταν τσιπαρισμένο προχτές το σύνδεσα μέσω wifi και κατέβασα την τελευταία αναβάθμιση που βρήκα, από τότε δεν διαβάζει όλα τα cd που εχω, μου αναφέρει ότι δεν τα αναγνωρίζει και κάποιες φορές, κάποια τα ΄΄ανοιγει΄΄ μετά από 2-3 reset, τι πρέπει να κάνω άραγες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μα και εσύ είναι δυνατόν να κάνεις update σε τσιπαρισμένη κονσόλα; Έχω παρατήσει εδώ και πολύ καιρό το σπορ του Wii οπότε δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Υποθέτω ότι πρέπει να κάνεις αναβάθμιση στο firmware του modchip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Μα και εσύ είναι δυνατόν να κάνεις update σε τσιπαρισμένη κονσόλα; Έχω παρατήσει εδώ και πολύ καιρό το σπορ του Wii οπότε δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Υποθέτω ότι πρέπει να κάνεις αναβάθμιση στο firmware του modchip. άσχετος βλέπεις ........ Εχει καπου οδηγίες για το πως μπορεί να γίνει το update ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Βασικά έχει να κάνει με το modchip που έχει η κονσόλα σου. Έχεις ιδέα ποιο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Βασικά έχει να κάνει με το modchip που έχει η κονσόλα σου. Έχεις ιδέα ποιο είναι; wiikey 2, τη τελευταια hard soldering εκδοση και ένα link με την αναφορά που βγάζει όταν ξεκινάει να διαβάσει το cd http://imageshack.us/photo/my-images/526/20130206024.jpg/ Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2013 από paiktaras69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή δεν βρήκα τίποτα για το WiiKey 2 σου προτείνω να ακολουθήσεις αυτό (http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/96886-guide-softmod-any-wii.html) τον οδηγό και να κάνεις softmod το Wii σου, παρά να παιδεύεσαι περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
razkal Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 παντελως ασχετος με το wii, το wii fit plus παιζει με οποιοδηποτε wii? ακομα και με το mini? και αν ναι, προτεινεται? ή να κοιταξω για καποιο πιο δυνατο wii ή καποιο bundle? βασικο κριτηριο ειναι το κοστος παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 wiikey 2, τη τελευταια hard soldering εκδοση και ένα link με την αναφορά που βγάζει όταν ξεκινάει να διαβάσει το cd http://imageshack.us/photo/my-images/526/20130206024.jpg/ checakre κι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kjtzemis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ανοιξα θεμα αλλα το γραφω και εδω μηπως και το δουν περισσοτερα ατομα. Παιδες θελω λιγο την βοηθεια σας γιατι παιζει να μπρικαρα (αν λεγετε ετσι) το wii (οχι τιποτε αλλο αλλα δεν ειναι και δικο μου, ειναι του αναδεχτου μου). Λοιπον, ηθελα να το κανω softmoded, ακολουθησα πιστα τα συγκεκριμενα tutorials (απο 3 παρτ αποτελειτε) Site: tutorial . Παιζει να εγινε μια μλκια στην αρχη αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Τεσπα, αν δειτε προς το τελος του part 2 το tutorial διχνει πως να αλλαξω θεμα στο wii...πηγα και εγω λοιπον να κανω οτι εκανε ο τυπος στο βιντεο, εβαλα το θεμα που λέει στο tutorial (το οποιο θεμα λεγοτανε dark wii version ... ), αυτουνου με το που εβαλε το θεμα ανοιξε κατευθειαν το μενου με το νεο θεμα (με μαυρο πλαισιο) ενω εμενα εβγαλε μαυρη οθονη, το εκλεισα το wii αφαιρεσα την sd card απο μεσα και το ξαναανοιξα...μου βγαζει ομως μαυρη οθονη και δεν μου πεταει το αρχικο μηνυμα που λεει να πατησω Α για να μπω στο wii menu, το wii mote ειναι σβηστο ενω η κονσολα διχνει οτι ειναι αναμενη...παταω Α αναβοσβηνουν τα λαμπακια του wii mote αλλα ξανακλεινουν και εν τελη δεν αλλαζει κατι.Το εχω αφησει κανα 5 λεπτο μηπως και θελει τον χρονο του για να διαβασει το νεο μενου αλλα τιποτα.Τι σκατα επαθε?Λετα να επαθε brick?Αν ναι τι μπορω να κανω (μην μου πειτε μονο οτι δεν μπορω να κανω κατι.) :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Semi-brick είναι. Εντομεταξύ το πόσοι την έχουν πατήσει με τα θέματα δε λέγεται.. Αν έχεις backup της NAND, κάνε επαναφορά (restore) μέσω του BootMii. Αν όχι.. Δύσκολα τα πράγματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα