Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου.. Ίσως να μπλόκαρες το Wii απο το να κάνει update και να μην το ξέρεις.

Ψάξε να το βρείς σαν wad (αν έχεις ακόμα το Homebrew Channel και WAD Manager) και κάντο έτσι εγκατάσταση (με δικό σου ρίσκο πάντα).

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επαναφερω λιγο το θεμα αυτο γιατι εχω προβλημα.....

Εχω τσιπαρει το wii εδω και κατι χρονια και ειχα την 4.1.Ε εκδοση και μου τα επαιζε ολα μια χαρα και αντιγραφες και γνησια...

Διαβασα χθες πως μπορω να συνδεθω και με ιντερνετ και ηθελα να το κανω.Οκ εκανα τις ρυθμησεις για το ρουτερ ολα κομπλε,

αλλα δεν ειχα το καναλι ιντερνετ και επρεπε να το κατεβασω απο το wii chanel οπου οταν μπηκα μου ελεγε πως θελει update,

πηγα να κανω και μετα απο 5 λεπτα και ενω εδειχνε πως φορτωνε κανονικα τα αρχεια του update βγαζει ενα error και οταν το εκλεισα και το ανοιξα μου βγαζει μαυρη οθονη και μηνυμα σφαλμα με τον bootloader και εχει καποιες επιλογες κατι settings κλπ αλλαδεν κανει τιποτα δεν με βαζει στο μενου του wii

Το μπρικαρα σωστα????

Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω? Τι να κανω?????

Δημοσ.

Πήρε ένας φίλος wii απλό τελικά! Για να κάνω οικονομία να του πω να πάρει iclever που είναι ιμιτασιόν wiiremote + nutchuck μαζί;

http://www.amazon.co.uk/iClever%C2%AE-Replacement-nunchuck-Nintendo-console-/dp/B004H1MW4A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1350817760&sr=8-1

http://www.amazon.com/Remote-Nunchuk-Nunchuck-Controller-Nintendo/dp/B002D2Y3IS/ref=sr_1_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1350817496&sr=1-7&keywords=wiimote+plus+with+nunchuck (usa amazon)

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εκεί που παίζω μου μαυρίζει η οθόνη για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται, χωρίς να σταματάει το παιχνίδι

το ίδιο κάνει ακόμα και στο menu

καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Δε μ αρέσει καθόλου προσωπικά.

Και μου φέρνει κάτι σε Ps3 super-slim με τη γενικότερη φθήνια που δείχνει και το top-loading μηχανισμό των dvd's.

Επίσης δε μπορεί να κάνει access το internet, δηλαδή σε αναγκάζει να αγοράσεις το usb to ethernet αντάπτορα (δεν το κόβω να έχει ethernet port).

Άντε και με το καλό χωρίς ίντερνετ και το ps3 σε 2 χρονάκια... B)

edit: Το μόνο θετικό είναι πως θα πέσουν οι τιμές μάλλον και στα υπόλοιπα bundles καθώς και οι τιμές των μεταχειρισμένων.

Δημοσ.

Δε μ αρέσει καθόλου προσωπικά.

Και μου φέρνει κάτι σε Ps3 super-slim με τη γενικότερη φθήνια που δείχνει και το top-loading μηχανισμό των dvd's.

Επίσης δε μπορεί να κάνει access το internet, δηλαδή σε αναγκάζει να αγοράσεις το usb to ethernet αντάπτορα (δεν το κόβω να έχει ethernet port).

Άντε και με το καλό χωρίς ίντερνετ και το ps3 σε 2 χρονάκια... B)

edit: Το μόνο θετικό είναι πως θα πέσουν οι τιμές μάλλον και στα υπόλοιπα bundles καθώς και οι τιμές των μεταχειρισμένων.

Απευθύνεται σε μικρούς σε ηλικία gamers, που θα ζητήσουν από τους γονείς τους μια κονσόλα των 100$... Που σημαίνει ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν το Internet (εγώ ελάχιστες το χρησιμοποίησα...)... Και το Design είναι πανέμορφο! <3

Θα συνεχίσουν όμως να βγαίνουν games για το wii?

Δυστυχώς όχι... Τουλάχιστον όχι πρωτοκλασάτα games... H Ninty είναι αποφασισμένη να στηρίξει το Wii U πια...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...