mixalisss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 prosopika kai mena to wii sports mou aresei(oxi emena alla kai se oli tin oikogenia)to wii play den axizei para mono na to pareis an den briskeis deytero remote kai gia ayto to pira.to red steel mou eixe kanei entiposi apo ta videakia pou eblepa kai eixa kolopsithei k gia ayto to pira patata apodixtike alla me ton xeirismo ta katafera den eixa provlima.to zelda to apoktisa giati oloi milagane gia 95 + oraio paixnidaki megalo psaximo alla ta grafika den einai oraia tora epidi exo lcd den nomizo psaxno na bro kai to kalodio mpas kai do kamia diafora gia na doume.pantos ta grafika thimizoun paixnidia apo alles epoxes... to mono kalo einai oti exei trelo gelio sta apla games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 kalispera se olous tous wii-katoxous.eimai kai ego enas apo esas edo kai 3 meres kai auto pou me exei ksenerosei einai ena kai mono pragma.Giati den paizei DVD tainies to rimadi?toso diskolo itan na paizei DVD? kserei kaneis an mporei - kai an nai an tha ginei - na allaksei auto mono me software - update apo tin nintendo as poume - i einai thema hardware opote ton ipiame? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thief7710 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 loipon...parakoloutho to topic auto edo kai ena mina peripou xoris na po leksi.niotho pos tora pou pira to wii (euxaristo euxaristo...kaloforeto) irthe i ora na po tin apopsi mou gia tin konsola. Mia mikri eisagogi prin arxiso: 1o epeksa mono to wii sports. 2o einai i deyteri konsola pou agorazo sti zoi mou meta to master system (an to thimatai kaneis as sikosei to xeri ) 3o pira prin enamisi xrono nintendo ds (gia to logo pou pira kai wii.tha to analiso parakato.an pianete kai auto stis konsoles diortoste tin parapano protasi) 4o mou aresei na PAIZO PAIXNIDIA.nai to paradexomai. 5o sta xronia anamesa sto master system kai to wii me sintrofeuoun ipologistes Loipon kai tora i apopsi mou sto an to wii aksizei i oxi i an einai moufa i ontos epanastasi sto gaming. Nai einai epanastasi.Nai den exo ksanapaiksei tennis paixnidi etsi sti zoi mou.Nai den exo balei faltsa stin mpala tou mpoouling se paixnidi apla stribontas to xeri mou ligo prin afiso ti mpala.mexri tora ola auta ta ekana patontas koumpia!auto apo mono tou einai epanastasi? (tha elega kai alla paradeigmata alla eipame epaiksa mono to wii sports) Nai i texnologia pou xrisimopoiei einai palia (exo edo kai 7 i 8 xronia ena gamepad tis microsoft pou eixe esthitira gia na anagnorizei to aristera deksia mpros piso) kai apli.M@l@ki@ tis pou tin xrisimopoiise proti gia na bgalei konsola?Den nomizo...2.000.000 konsoles se ena mina allo lene. Nai ta grafika (oxi mono sto sports,kai sta alla paixnidi apo oti exo diabasei edo kai allou PANTOU sto internet) einai pentaetias.To paradexomai kai to iksera otan eskasa ta 250 euro.Den to skeftika oute stigmi san mionektima tis konsolas.Oute stigmi.Giati apo grafika exo piksi.Kai pragmatika an (sto wii tennis as poume) to anthropaki apotelountan apo 7 disekatomiria poligona kai ta dontia tou gializan me real time lighting rendering otan ton xtipouse o ilios den tha katalabena diafora stin diaskedasi.to idio paixnidi tha itan me ton monadiko auto xeirismo. an ithela grafika tha perimena na paro to ps3 (asxeto alla auto pisteuo oti tha kiriarxisei telika) i tha eixa parei edo kai ena xrono xbox360.alla kai pali to idio tha eixa kanei kai me to ps1 ps2 xbox.den to ekana omos.giati?epeidi den paizo paixnidia?oxi.alla epeidi pisteuo oti poli liga xorizoun emena me ton ipologisti mou me esena pou exeis ps2 i esena pou exeis xbox.ti einai auto pou mas xorizei?Ena halo 2,enas xronos anamesa stin kilkloforia tou gta kai alles tetoies LEPTOMERIES.Mporo na perimeno ena xrono eno esi me to ps2 exeis to kainourgio GTA mexri na bgei gia pc.Mporo na ziso xoris halo 2 afou epaiksa to ena (an bgike kai to dio gia pc zito signomi,akoma kalitera ) kai ta loipa kai ta loipa. ALLA!den mporo ite exo pc,ite ps3,ite xbox360,ite ps2 na paikso etsi tennis,bowling,golf,zelda,cod3,wario bla bla bla.... Gia auto pira kai ds eno iksera oti erxete to psp.giati ta paixnidia tou psp einai mia apo ta idia.ta idia me tou pc,tou xbox tou ps ktl ktl. Edo omos exoume na kanoume me kati allo.Einai tosi i diafora anamesa sto wii kai ola osa anafero parapano pou akoma kai kainourgia perioxi sto forum sikonei (admins den to koitate to thema ligo ) ksexorista apo tis konsoles. ite milame gia pc,ite gia konsoles (xbox,ps2,ps3,xbox360) pano kato ta idia pragmata sxoliazoume prosexoume kai xairomaste. otan milame gia to wii omos auta pou prosexoume einai protognora. poses fores mexri stigmis exete pei (paizontas tin idia pista gia 15i fora epeidi xanete sinexeia) se paixnidi "re gamoto ithele pio poli dinami" i "re oi 25 kafedes apo to proi den me boithane na simadepso" i "exo pathei krampa den mporo na to kano".na apantiso prin apo esas gia esas?kamia fora.edo einai i protoporia tou wii.To zeis auto pou paizeis. Se paixnidia bowling pou exo peksei mexri tora oloi ma oloi osi exoun paiksei mazi mou diplo afou tous edeiksa i mou edeiksan pos mpainoun ta faltsa mporousan na kanoun faltsa.Sto wii ego mporo.eksigo stous filous.alloi mporoun na to kanoun kai alloi oxi.Giati?giati thelei texniki.den patas X O X kai kaneis strike.Einai alli fasi. PLAYING IS BELIEVING.to ipan kai ta kitrinakia.kai an den to eixa playing den tha eixa believing .gia auto p3tran (kai oloi oi filoi tou) akouste to eksis: An thelame grafika tha ta eixame.Ite sto xbox ite sto ps ite se pc. Den ta thelame ta grafika.Thelame auti tin alli fasi.Pou kamia konsola i pc den exei.Den eimai nintendo fanboy.eimai gamer kai otan blepo kati diaforetiko mporo na to katalabo.kai mporo kai na to anagnoriso. Akou mono mia protasi kai an mporeis (nai p3tran se esena milao) bgale me lathos:Auto pou zeis paizontas wii den mporeis na to ziseis akoma kai an sindeseis 25 ps3 kai 30 xbox360 se mia tv kai katafereis na apikoniseis 7.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 poligona stin othoni. To Wii einai alli fasi. Tha to agoraza akoma kai an eixe aspromaura grafika. Den einai paixnimixani. einai ena bima pio konta sto virtual reality. einai epanastasi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Θα σου πω κατι εντελώς φιλικά: Χωρισε τις παραγράφους, γιατι δεν διαβάζεται το κειμενο σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billypan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 @thief7710 100% MAZI ΣΟΥ!! ΥΓ Τα χερια μου ακομα πονανε απο το μποξ...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 emena enas filos mou to pire k tha erthi telika thn allh bdomada na to liosoume. asxoloume 2 xronia me to kick box k eime periergos na do poso realistiko eine to box. gia ta podia xeirhstirio tha bgaloun? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 thief δεν διαφωνω σε αυτα που εγραψες. (εκτος απο τα exclusives βεβαια και το ποσο σημαντικα ειναι, και στον ορο "επανασταση") οπως ηδη εχω πει, το bowling ειναι πολυ καλη εμπειρια, και γενικα τα απλα games ειναι ωραια στο wii. το θεμα ομως ειναι οτι ολη αυτη η ιστορια με την διαφορετικοτητα του wii, προκυπτει αποκλειστικα και μονο απο τον κοντρολερ. περα απο αυτο, ειναι φαβα. αυτο το ξεραμε πριν απο ενα-δυο χρονια, αλλα καποιοι καλως ή κακως επιμενανε στο να υποστηριζουν τις "κρυφες" δυνατοτητες της ελαφρως βελτιωμενης σιλικoνοσκονης του gamecube που λεγεται wii. εσυ λες οτι "ναι, εχει γραφικα πενταετιας αλλα εχει πλακα". δεν λες κατι διαφορετικο απο αυτο που λεω εγω. (εκτος βεβαια απο το οτι εγω λεω οτι δεν ειναι σε ολα τα games καλο το κοντρολ. πχ στο zelda δεν ειναι, υστερει τελικα απο οτι με κλασικο pad, στο red steel ειναι για ευνουχισμο, κλπ κλπ) σκεψου τωρα και λιγο παρακατω.... παιζεις box και γουσταρεις? ωραια. και αρκετοι αλλοι. για σκεψου τωρα μια εκδοση του fight night 3 360/ps3 με χειριστηριο τυπου wiimote. (!!) στο wiibox ισχυουν μονο οι βασικες κινησεις, και πρεπει να συχρονιζεσαι καπως με το animation της οθονης (exoskeletor ο φιλος σου αμα νομιζει οτι θα παιξει κουμιτε θα απογοητευτει). το ιδιο ισχυει για το συχρονισμο και τις περιορισμενες δυνατοτητες κινησεων οπως στο bowling, σε ολα. για σκεψου λοιπον αυτο το χειριστηριο σε ενα next gen μηχανημα. τι λες? θα ητανε 1000% αλλη εμπειρια ή οχι? για σκεψου να επαιζες με τον mohamed ali, (ή ακομα και με τον εαυτο σου σκαναρισμενο μεσα στο game, οπως ηδη γινεται στο 360) με φωτορεαλιστικα γραφικα, πιο γρηγορα και ακριβη κοντρολ, περισσοτερη λεπτομερεια και ποικιλια στις κινησεις, απλα γιατι το αλλο μηχανημα θα ειχε τη δυναμη να στα κανει αυτα.... αν το wii σου δινει τσιτες μια, το ps3 ή το 360 με τετοιο χειρισμο θα σου δωσουνε 100000001. εκει λοιπον ειναι η αντιθεση μου, στο οτι λετε πως τα γραφικα και η δυναμη dont matter. βεβαιως και παιζουν ρολο, απλα θα το καταλαβετε ολοι μετα απο λιγο καιρο. επισης να περιμενετε πως μολις το wii ξεπερασει τα 5 εκατομμυρια πωλησεις, τοσο η sony οσο και η m$ θα βγαλουν αντιστοιχο τροπο χειρισμου στην αγορα. εγω ετσι πιστευω. η sony οπως ξερουμε ηδη κοπιαρε τελευταια στιγμη το sixaxis, το οποιο ναι μεν δεν συγκρινεται με το wiimote, αλλα ειναι σαφης προαγγελος και δεικτης για τα σχεδια της. και ειδικα για την m$ εχουμε δει απο περσι το software που εχει φτιαξει για την καμερα που διαβαζει χερια και κινησεις και τα μετατρεπει σε κινησεις μεσα στο game. (αλλωστε το δωρεαν παιχνιδακι που δινει η m$ μαζι με καθε καμερα, το totemball -πως λεγεται- το ελεγχεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με κινησεις των χεριων στον αερα.. no jοypad.) φαντασου λοιπον ενα τετοιο box, και μετα συγκρινε το με το wii box...... αλλα ακομα και οπως ειναι τωρα τα πραγματα, δηλ. μονο το wii με wiimote, ο λατρης του box τελικα θα παιζει fight night 3, και oχι wiibox. επιμενω πως ειναι κριμα που η Nintendo δεν ρισκαρε να φτιαξει ενα next gen μηχανημα για να συνοδευσει το wiimote. σε καννα χρονο που οι <<μεγαλες>> κονσολες θα εχουν (οπως το βλεπω εγω) αντιστοιχο κοντρολ, το επομενο zelda δεν θα ειναι σοβαρο κινητρο για κανεναν, μιας και το hardware ηδη δειχνει τα χρονακια του, και ετσι ισως το wii να εχει την τυχη του μπαμπα του, του gc. ξαναλεω πως για συμπληρωματικη κονσολα ειναι μια χαρα, αλλα οποιος ειναι gamer και σκοπευει να βασιστει μονο στο wii για τα games του, χανει πολλα. το wii ειναι πιο πολυ ...gadget! απο κει και περα, ειναι και το θεμα της τιμης... ποιος μπορει να ισχυριστει οτι τα 60αρια στα games του Wii δεν ειναι κλεψια σε σχεση με τον ανταγωνισμο? ε? conclusion: simple mini games + simple rail shooters (προς το παρον) = Wii everything else = 360 (αντε και ps3. σιγουρα καλυτερο απο wii) περα απο αυτα ομως, ερωτησεις: 1) υπαρχει καποιος χριστιανος που να εχει βρει καποιες ρυθμισεις στα κοντρολ ωστε το red steel ισως να γινει playable? ελεος δηλ. 2) το rayman αποτελειται μονο απο mini games? το τσιμπησα τελικα κι αυτο. παντως η πιστα που ειναι rail shooter και βαρας λαγουδακια με το wiimote, ειναι αποδειξη οτι το wii πρεπει να βγαλει πολλα rail shooters. εκει το συστημα δουλευει καλα, και δεν ασχολεισαι με το να κινεις τον παιχτη σου αλλα μονο με το σημαδι. ετσι τα κοντρολς δεν χαλανε αφου δεν οριζεις τι-ποτα στην οθονη και απλα σημαδευεις. I like. 3) στο rayman παλι, ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ μου λεει "PLEASE POSITION YOURSELF CLOSER TO THE TELEVISION!" what the F? μεσα στην tv πρεπει να μπω για να παιξει?? 4) easy step by step tutorial για να συνδεθει το wii online κλπ κλπ που υπαρχει? επειδη δεν θα ασχοληθω εγω με τη διαδικασια, αλλα καποιος αλλος πολυ πιο casual, καλο θα ειναι να ειναι οσο αναλυτικη γινεται. thnks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Εγω νομιζω πως ειναι δυνατον στο Wii να βγει ρεαλιστικο τεννις,μποξ κλπ κλπ. Σκεψου το Τοp Spin στο Xbox που απλα τα εσπαγε.Και απο γραφικα,και απο χειρισμο ηταν απο τα καλυτερα τεννις.Εφοσον το Wii εχει ανετα τη δυναμη του πρωτου Xbox,αν οι developers ασχοληθουν προσεκτικα,νομιζω μπορει να βγει ρεαλιστικο τεννις,με κινησεις κανονικες κλπ κλπ,και οχι το απλοικο τεννις του Wii Sports. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Εγω νομιζω πως ειναι δυνατον στο Wii να βγει ρεαλιστικο τεννις,μποξ κλπ κλπ.Σκεψου το Τοp Spin στο Xbox που απλα τα εσπαγε.Και απο γραφικα,και απο χειρισμο ηταν απο τα καλυτερα τεννις.Εφοσον το Wii εχει ανετα τη δυναμη του πρωτου Xbox,αν οι developers ασχοληθουν προσεκτικα,νομιζω μπορει να βγει ρεαλιστικο τεννις,με κινησεις κανονικες κλπ κλπ,και οχι το απλοικο τεννις του Wii Sports. και παλι ομως.. σκεψου εσυ να βγαλει η m$ στο 360 topspin3 ή η rockstar table tennis 2, το οποιο θα ερχεται με μια μικρη ρακετουλα του ping-pong με τετραγωνακια και διαφορετικο χρωμα απο την μια και την αλλη μερια, ωστε να την διαβαζει καλα και ανετα η camera του 360... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Petran εσύ όλο λες λες για τι Wii, αλλά στην ουσία είσαι ο καλύτερος πελάτης! Όλο παιχνιδάκια τσιμπάς Λοιπόν, να προσθέσω εγώ για το wii sports, ότι το bowling είναι καλό γιατι οι κινήσεις που κάνεις είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση στο τεννις. Στο τεννις θες να κανεις drop shot η να βάλεις φάλτσα και αυτό κάνει τα δικά του. Όπως και στο μποξ όπου το μόνο που κάνεις είναι να κουνάς τα χέρια πάνω κάτω (εκτός του ότι παραείναι arcade, για να μη πω παιδικό για τα γούστα μου). Δεν έχω δει το γκολφ και το baseball οπότε δε μπορώ να πώ γι αυτά. Πάντως αν μη τι άλλο το bowling μου δίχνει ένα πράγμα. Οτι το wiimote έχει δυνατότητες, οι οποίες όμως στη παρούσα φάση είναι αναξιοποίητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bartbrains Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Telika to Rayman Raving Rabbits aksizei? Gia single player leei tipota h' einai mono gia multi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebel21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Εμενα τα γραφικά του Zelda μου φαινονται μια χαρά. Ολη η περιοχή της Hyrule είναι τεράστια και απεικονίζεται πολύ καλά. Βλέπω καποιες δημοσιευμένες εικόνες του Zelda με composite καλώδιο οι οποίες είναι αρκετά θαμπές. Οι εικόνες αυτές δεν μοιάζουν καθόλου με την εικόνα που βλέπω στη TV μου. Ισως επειδη εχω CRT οθόνη και έχω 'πειράξει' μια ρύθμιση για την ευκρίνεια (ειναι CRT αλλά καλή τηλεοραση με πολλές ρυθμίσεις)και έτσι δεν έχω σχεδόν καθόλου θαμπαδα στην εικόνα, ενώ οι χαρακτήρες διακρίνονται πολύ καλά. Τι να πω. Μηπως το πρόβλημα παρουσιάζεται στις LCD οθόνες και στις μεγάλες (απο 29'' και πάνω) οθόνες CRT? ΥΓ: εννοειται παντως, οτι αν ειχα RGB καλώδιο, θα το χα συνδέσει με αυτό... egw exw paratirisei oti otan dineis se mia HDTV sima SD tote afto einai tholo.me oti kalodio kai na exeis akoma kai to VGA tou xbox. osoi exoun xbox me sindesi component enw einai sto dashboard me mia analisi px 720p kai kanoun switch apo HD se SD mesw tou diakopti pou exei epanw to kalwdio tote i othoni tha einai entelws tholi. to wii einai idaniko gia SDTV egw afto pistevw kai ola ta ipoloipa einai petamena lefta kai ta kalodia kai ola.to mono pou axizei einai to RGB cable to opoio dinei makran kaliteri eikona apo to composite se mia SDTV.me to composite kalwdio epikratei pantou to kitrino kai einai poli mapa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν, να προσθέσω εγώ για το wii sports, ότι το bowling είναι καλό γιατι οι κινήσεις που κάνεις είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση στο τεννις. Στο τεννις θες να κανεις drop shot η να βάλεις φάλτσα και αυτό κάνει τα δικά του. Όπως και στο μποξ όπου το μόνο που κάνεις είναι να κουνάς τα χέρια πάνω κάτω (εκτός του ότι παραείναι arcade, για να μη πω παιδικό για τα γούστα μου). Δεν έχω δει το γκολφ και το baseball οπότε δε μπορώ να πώ γι αυτά. Ψάξε το τένις, ειναι πολυ καλο και πολύ ακριβες. Δες και το σκιτσάκι που έχει το manual. Πλέον ελέγχω και τα φάλτσα και τις αντίθετες μπαλιές και ολα. Εξάσκηση θέλει. To γκολφ ειναι καλό αλλά λιγο σπαστικό γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δυναμη του παίκτη. Το box οντως ειναι ωραίο για το πρώτο 15', μετά επαναλαμβάνεις συνέχεια τα ιδια και γινεται βαρετο. Τέλος, θεωρώ το χειρισμό του Zelda πολύ καλύτερο απότι με το απλό pad και πλέον δεν θέλω σκέφτομαι να παίξω κάποιον μελλοντικό τίτλο Zelda με απλό pad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Legendary_SSJ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Γειά σας παιδιά. Έχω πάρει το Wii εδώ και λίγες μέρες, αλλά επειδή έχω 15άρα τηλεόραση, το έχω συνδέσει στο video in (composite) του tv tuner μου. Η ποιότητα δυστυχώς δεν είναι τόσο καλή και εκτός από κάποια artifacts του tv-tuner με ενοχλούν τα ξεπλυμένα χρώματα. Επειδή διαβάζω πάρα πολύ για θολούρα, να πω ότι δεν με ενοχλεί και τόσο αλλά θα προτιμούσα λίγη μεγαλύτερη ευκρίνεια. Αυτή τη στιγμή παίζω με 576i και η οθόνη μου είναι CRT. Η κάρτα γραφικών έχει ένα βύσμα με τις εξής άκρες: * S-VID OUT * S-VID IN * YOUT * PR OUT * PB OUT / COMP. OUT * COMP IN Μπορώ να αγοράσω το component cable για να το συνδέσω με την κάρτα γραφικών; Αξίζει ο κόπος, τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^DiMioN^ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά Call Of Duty 3 πήρε κανείς? Να το πάρω? Το είδα και μου φανηκέ πολύ καλό από γραφικά και ελαχιστά ίσως να υπερτερεί του XBOX360. Αλλά από χειρισμό τι λέει? Μη βγεί red steel και κλαίγομαι γιατί έχω και ένα rayman να πάρω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα