sintalkas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά μόλις κατέβασα το Tmnt για το wii μου αλλά έχω ένα πρόβλημα το παιχνίδι έχει απαίσια γραφικά λες και είναι σε ανάλυση 480χ κάτι και δυστυχώς ο χειρισμός του είναι κουραστικός πολύ.Έχετε παίξει εσείς το παιχνίδι ,είναι δυνατόν να το εκδώσαν με τέτοια γραφικά.Τελικά μόνο τα παιχνίδια της nintendo αξίζουν στο wii; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 παιδια επειδη ειμαι τελειως ασχετος με το Wii,μπορειτε να μου προτεινετε ενα φθηνο καλο composite cable?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 http://www.dealextreme.com/p/just-works-480p-component-av-cable-for-wii-4256 Γύρω στα 4€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ευχαριστω για το link.Μια ερωτηση ακομα.Ποσο γρηγορα τελειωνουν οι μπαταριες στα remotes.Εχω 2ΑΑ duracell κ 2AA Εnergizer καινουριες επαναφορτιζομενες και κρατανε το πολυ μια ωρα.Τοσο χαλια?Αρχιζω κ υποπτευομαι τον φορτιστη αν κ στο wii μενου τις δειχνει φορτισμενες με 4 γραμμες κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 δεν κρατανε τοσο λιγο με την καμια...κατι παιζει με τις μπαταριες σου.εγω ξεχναω να τις αλλαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 παμε για αλλες τοτε κ ο θεος βοηθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 ευχαριστω για το link.Μια ερωτηση ακομα.Ποσο γρηγορα τελειωνουν οι μπαταριες στα remotes.Εχω 2ΑΑ duracell κ 2AA Εnergizer καινουριες επαναφορτιζομενες και κρατανε το πολυ μια ωρα.Τοσο χαλια?Αρχιζω κ υποπτευομαι τον φορτιστη αν κ στο wii μενου τις δειχνει φορτισμενες με 4 γραμμες κανονικα Κι εγω ειχα θεμα με τον φορτιστη, μου εβγαζε οτι φορτιστηκαν μεσα σε μολις 1-2 ωρες και φυσικα οι μπαταριες κρατουσαν το πολυ 3-4 ωρες παιχνιδιου. Μετα πηρα μια βαση φορτισης για 2 wiimotes απο ebay , εχουν τα δικα τους battery packs, αλλα γενικως το ολο συστημα ειναι λιγο ψευτομουφα. Με το ηχειο στη μεση και την δονηση ενεργοποιημενη κρατουσαν το πολυ 1 ωρα, αλλα χωρις δονηση και το ηχειο χαμηλωμενο κρατανε κανενα 8ωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό σκάκι στο Wii; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό σκάκι στο Wii; Ξέρω οτι υπάρχει το Wii Chess αλλά για να πώ την αλήθεια δεν το έχω παίξει για να σου πω αν είναι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 σκάκι http://www.gamerankings.com/browse.html?search=chess&numrev=3&site=wii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Για τα μπάζα είναι όλα δυστυχώς παιδιά. Δεν με βόλεψε κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ρε παιδιά αυριο πέρνω wii και αναρωτιέμαι .. το hdmi το απλό που έχω και χρησιμοπιούσα στο xbox 360 θα κάνει για το wii ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ρε παιδιά αυριο πέρνω wii και αναρωτιέμαι .. το hdmi το απλό που έχω και χρησιμοπιούσα στο xbox 360 θα κάνει για το wii ? νομίζω ότι το wii δεν έχει hdmi έξοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 νομίζω ότι το wii δεν έχει hdmi έξοδο :mellow: κοίταζα στο youtube και είχαν video 1080p wii HDMI κλπ και τώρα το έψαξα και βρήκα ένα που δίχνει όντος να χρησιμοπιεί hdmi αλλα έχει βάλει εναν adaptor στο wii του.. θα το κοιτάξω αυριο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Παιδιά μου έκαναν δώρο το wii αλλά τυχαίνει να είμαι λίγο άσχετος.. είναι το black edition με πακετο το sports resort. Τι άλλα παιχνιδάκια μου προτείνεται έτσι για αρχή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα