mavlok Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Πιστεύετε ότι αν κάποιος δεν ξέρει από όλα αυτά, δεν αξίζει να το αγοράσει? Μην αγχώνεσαι, αυτά δεν σε ενδιαφέρουν αν αγοράζεις original παιχνίδια. Κι αν κάποια στιγμή ενδιαφερθείς για τον χώρο του homebrew (με απλά λόγια το "σπάσιμο" της κονσόλας για να τρέχεις άλλες εφαρμογές) υπάρχουν πολλοί οδηγοί βήμα-βήμα, σε 1-2 μέρες θα έχεις μάθει ό,τι χρειάζεσαι.
WizOz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Zugzwang κοίταξε ποια από τις κονσόλες σου ταιριάζει σε στυλ παιχνιδιών και σε κόστος κονσόλας και go for it. Το Wii τα σπάει πάντως, ειδικά αν δεν είσαι hardcore gamer.
Zugzwang Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μην αγχώνεσαι, αυτά δεν σε ενδιαφέρουν αν αγοράζεις original παιχνίδια. Κι αν κάποια στιγμή ενδιαφερθείς για τον χώρο του homebrew (με απλά λόγια το "σπάσιμο" της κονσόλας για να τρέχεις άλλες εφαρμογές) υπάρχουν πολλοί οδηγοί βήμα-βήμα, σε 1-2 μέρες θα έχεις μάθει ό,τι χρειάζεσαι. Τι επιπτώσεις έχει το "σπάσιμο"? Νομίζω μετά δεν μπορείς να παίξεις online, σωστά? Zugzwang κοίταξε ποια από τις κονσόλες σου ταιριάζει σε στυλ παιχνιδιών και σε κόστος κονσόλας και go for it. Το Wii τα σπάει πάντως, ειδικά αν δεν είσαι hardcore gamer. Είμαι κοπέλα & ενδιαφέρομαι για τα χαζά πλην ευχάριστα παιχνιδάκια με καρτουνίστικα γραφικά! Να μην το σκέφτομαι καν, ε? Το wii κάνει για μένα ασυζητητί φαντάζομαι ps: ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά φοβάμαι πως είναι πολύ "νούμπικες" οι ερωτήσεις μου γι' αυτό το thread Μήπως έχετε υπόψη σας κάνα νήμα εδώ ή σε κάποιο άλλο forum για... wii beginners?
grouspen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 υπάρχει τρόπος να μεταφέρω φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες στη μνήμη στου wii (συγκεκριμένα στο photo channel)στην sd? υπάρχει τρόπος να μεταφέρω φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες στη μνήμη στου wii (συγκεκριμένα στο photo channel)στην sd?
taxiarhisv Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Γεια και απο μενα... Θέλω να κάνω Softmod το Wii έχω 4.3e firmware και ξεκινησα την διαδικασια με μια κάρτα SD φορτωνοντας indiana-pwns αλλα δεν ειχα καταλαβει οτι χρειαζομαι αυθεντικο LEGO Indiana Jones Original Adventures και ετσι τζιφος. Αν καποιος ειναι απο αθηνα και εχει την ορεξη & τα συνεργα π.χ (LEGO Indiana Jones Original Adventures) ας στειλει μνμ για συναντηση. Ευχαριστω Κανένας που να το ξεκλειδώνει?
ptsiou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Τι επιπτώσεις έχει το "σπάσιμο"? Νομίζω μετά δεν μπορείς να παίξεις online, σωστά? Είμαι κοπέλα & ενδιαφέρομαι για τα χαζά πλην ευχάριστα παιχνιδάκια με καρτουνίστικα γραφικά! Να μην το σκέφτομαι καν, ε? Το wii κάνει για μένα ασυζητητί φαντάζομαι το σπασιμο δεν εχει καμια επιπτωση(εκτος αν κανει μα@@@@ αυτος που θα το σπασει και το μπρικαρει) και μπορεις να παιζεις online.
Antretng Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 το σπασιμο δεν εχει καμια επιπτωση(εκτος αν κανει μα@@@@ αυτος που θα το σπασει και το μπρικαρει) και μπορεις να παιζεις online. Με εξαίρεση καποια παιχνιδι που το εντοπίζουν και τρως ban από το online αυτού του παιχνιδιου (μόνο σε αυτό... όχι σε όλα)
mavlok Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Με εξαίρεση καποια παιχνιδι που το εντοπίζουν και τρως ban από το online αυτού του παιχνιδιου (μόνο σε αυτό... όχι σε όλα) Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Σε ποια αναφέρεσαι;
Zugzwang Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Οπότε στην ουσία δεν υπάρχει λόγος να μην το σπάσω... Ευχαριστώ, παιδιά
vassilis_pap Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Zugzwang, πρώτα πρώτα να σου πω πως έχεις κάνει εξαιρετική επιλογή και είμαι σίγουρος πως δε θα τη μετανιώσεις. Το Wii διαθέτει τεράστια ποικιλία από τίτλους που αρέσουν σε κοπέλες, παρέες και γενικά πιο light gamers. Επίσης είναι με διαφορά η πιο απλή κονσόλα στη χρήση αφού στη κυριολεξία βάζεις το παιχνίδι και παίζεις... Ούτε εγκατάσταση χρειάζεται ούτε patch ούτε τίποτα. Η δική μου συμβουλή μάλιστα είναι να μη τη πειράξεις τουλάχιστον στην αρχή. Το πακέτο που διάλεξες περιέχει 2-3 καλά παιχνίδια για αρχή που θα σε καλύψουν για ένα διάστημα. Για να σπάσεις τη κονσόλα σου θα πρέπει να επενδύσεις σημαντικό χρόνο και κόπο για να μάθεις τα απαραίτητα μιας και εκεί ξεφεύγουμε από την απλή χρήση και μπλέκουμε με "χακεριές". Καλό είναι επίσης να χτυπήσεις και ένα δεύτερο χειριστήριο το συντομότερο δυνατό μιας και το Wii χωρίς πολλά χειριστήρια είναι μισό! Εννοώ πως τα παιχνίδια του, ευνοούν συνήθως τους πολλούς παίκτες και χάνεις τη μαγεία τους αν παίζει μόνο ένας. Να έχεις στο μυαλό σου και τα Wii Sports Resort, Mario Kart Wii καθώς και τα 2 Wii Fit που έχουν τη τάση να ενθουσιάζουν τις κοπέλες. Καλές αγορές αν τελικά το αποφασίσεις.
Ophelia Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Hello! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Wii+Wii Fit. Εσείς που το έχετε ήδη για πείτε..αξίζει τα λεφτά του? Έχω δεί μερικά βίντεο-reviews και φαίνεται αρκετά καλό. Επίσης, ξερετε αν γίνεται να συνδεθεί με tv μέσω scart? (γιατί έχω παλία tv) Ή άν γίνεται να συνδεθεί με οθόνη υπολογιστή? Έχω αυτή εδώ: http://www.lg.com/gr/it-product/monitor/LG-entertainment-W2453V-PF.jsp Ευχαριστώωωω
naruto14 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Hello! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Wii+Wii Fit. Εσείς που το έχετε ήδη για πείτε..αξίζει τα λεφτά του? Έχω δεί μερικά βίντεο-reviews και φαίνεται αρκετά καλό. Επίσης, ξερετε αν γίνεται να συνδεθεί με tv μέσω scart? (γιατί έχω παλία tv) Ή άν γίνεται να συνδεθεί με οθόνη υπολογιστή? Έχω αυτή εδώ: http://www.lg.com/gr/it-product/monitor/LG-entertainment-W2453V-PF.jsp Ευχαριστώωωω Μπορείς να το παίξεις σε παλιά τηλεόραση. Αρκεί να έχεις το βίσμα με τα 3 χρώματα [κοκκινο,κιτρινο και ασπρο]. Τώρα για το αν αξίζει τα λεφτά του... και εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα...
Ophelia Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Naruto! Ωραίο nickname! Βλέπω κ εγώ naruto Εσύ έχεις και το Wii Fit? Ειμαι φοιτήτρια κ έχω μικρή tv μωρέ κ έλεγα μήπως το σύνδεα με το pc monitor γιατί είναι πολύ καλύτερο! Σκέφτομαι όμως μήπως τελίδα δεν μου αρέσει.. Ίσως το ψάξω για να το πάρω μεταχειρισμένο. Εσένα δηλαδή τι σε χαλάει? Μετά έχει ακούσει οτί και το Kinect είναι πολύ καλό!
naruto14 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Naruto! Ωραίο nickname! Βλέπω κ εγώ naruto Εσύ έχεις και το Wii Fit? Ειμαι φοιτήτρια κ έχω μικρή tv μωρέ κ έλεγα μήπως το σύνδεα με το pc monitor γιατί είναι πολύ καλύτερο! Σκέφτομαι όμως μήπως τελίδα δεν μου αρέσει.. Ίσως το ψάξω για να το πάρω μεταχειρισμένο. Εσένα δηλαδή τι σε χαλάει? Μετά έχει ακούσει οτί και το Kinect είναι πολύ καλό! Ναι φανατικός εγώ ! Κοίταξε εξαρτάται το θες για γυμναστική μόνο? Γιατί το Kinect είναι πολύ καλύτερo είναι πολύ καλύτερο μιας και δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο πέρα από ένα xbox + Kinect! Αλλά αυτό θα μπορείς να το συνδέσεις μόνο στην οθόνη του pc και να ξες χρειάζεσαι πολύ χώρο. Εγώ δεν έχω αγοράσει wii. Απλά είμαι ανάμεσα σε wii και playstation 3 αλλά πρέπει να έχω και διαφορετικά ενδιαφέροντα από εσενα σε παιχνίδια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα