p3tran Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 p3tran (καλά, εσύ δεν θα το πούλαγες το Wii???:twisted:), μιλώντας σου εκ πείρας, το Wii Play (ή έστω ένα δεύτερο wii-mote), το έψαχνα από το πρωί μέχρι στις 18:00 σε 17(!) ολόκληρα καταστήματα κι όλοι μου έλεγαν πως εξαντλήθηκαν όλα τα κομμάτια στο πρώτο 3ήμερο κυκλοφορίας (!!!) και "έκραζαν" την Nortec ότι δεν τους είχε προμηθεύσει με αρκετά κομμάτια... Οπότε, ξέμεινα σήμερα (το πρωί το αγόρασα το μηχάνημα...) να παίζω μόνος μου Wii Sports...:evil: Βέβαια, όλοι σχεδόν μου είπαν ότι εκτός απροόπτου από Δευτέρα θα έχουν νέα παραλαβή από τη Nortec, εκτός από το "Πλαίσιο" στο Mall, που είπε ότι μπορεί να έχει και αύριο το πρωί, όμως μην τολμήσεις να πας να το πάρεις, γιατί δεν θα μείνει για εμάς... Το Rayman αντίθετα, το είδα σε πάνω από τα μισά καταστήματα που έψαξα, οπότε λογικά δεν θα δυσκολευτείς να το βρεις... (αν σε βολεύει να περάσεις από Mall, θα το βρεις σίγουρα σε πολλά από τα καταστήματα του είδους) Oντως την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα το τελευταίο Play απο το Πλαίσιο. Εμενα κυνηγειστε. εδω δεν εχω πουλησει αλλα κι αλλα Olorin... το wii μας μαρανε? παντως ΕΥΚΟΛΑ μπορω να πω οτι το Wii Sprorts αξιζει πιο πολλα απο το Zelda. και αυτο ειναι απο στατιστικη που κανω με φιλους που ερχονται εδω και τους βαζω για test drive. χτες ενας φιλος γιατρος (*casual gamer) εφτιαξε το mii του και μετα επαιζε box <<μεχρι να γινει pro>>. και λιγο baseball και bowling. μουαχαχαχα!!! βεβαια pro δεν εγινε, αλλα κατα το βραδακι πηρε χαμπαρι τι ζημιες ειχε παθει, και σαν επιστημονας που ειναι μου εδειχνε ενα-ενα σε ποια μερη του σωματος του παθανε ζημια οι τενοντες!! :mrgreen: :mrgreen: (priceless!!) συμφωνησαμε να βγαλουμε και το πρωτο ελληνικο wii-gadgetακι, ενα μακρουλο ελαστικο γαντι-επιδεσμο (λευκο και να λεει nintendo wii επανω), το οποιο αυτος λεει οτι θα κανει δουλιτσα και προβλεπει παγκοσμιο παταγο αν δεν το εχουν βγαλει αλλοι. χωρις πλακα! νεωτερα οταν συνελθει ο γιατρος και κατσει να το φτιαξει. Wii R-healthy θα το ονομασουμε ή καπως ετσι. νομιζω οτι το wii ΜΟΝΟ για τετοια απλα games κανει, που εχουνε απηχηση στους non-gamers ή στους light-casual. επιμενω οτι το Zelda ειναι ΚΑΡΑ-HYPED, αλλα οκ, τρωγεται (απλα οχι απο εμενα). οlorin πως και δεν το πηρες? αυτο που ειναι ο απολυτος ορισμος της απατης, ειναι το Red Steel (θα τα πω συγκεντρωτικα και με το γαντι για να μην παθει εγκεφαλικο ο πανθηρας ) γραφικα? αυτα που δειχνανε τα περιοδικα απο ποια εκδοση να ειναι αραγε? γιατι στο Wii καμια σχεση... ΚΑΜΙΑ! animation? το "για κλωτσιες" και το "προϊστορικο" του πεφτουνε και πολυ κολακευτικοι τιτλοι. χειρισμος? wiimote, the new fps control <-----SH!T!!! πιο broken και απο τελειως broken. αχρηστο! το red steel πρεπει να ειναι το πιο ηλιθιο και κακοφτιαγμενο game που εχω παιξει τα τελευταια χρονια.. μεχρι και το GUN στο 360 () συγκριτικα φαινεται ΠΟΛΥ ψαγμενο. απλα unplayable και με γραφικα που φερνουν δακρυα στα ματια... my advice? ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ!!! αρα λοιπον, που καταληγουμε? οι most wanted τιτλοι ειναι οι εξης: wii play. και μετα βλεπουμε... οποτε.... hey you θα σε φαω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billypan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Oντως την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα το τελευταίο Play απο το Πλαίσιο. Εμενα κυνηγειστε. Γιατι δεν δοκιμαζετε στο FNAC στο MALL?? EINAI ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olorin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Γιατι δεν δοκιμαζετε στο FNAC στο MALL?? EINAI ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ!!! Αμ, δεν είναι... Χθες το μεσημέρι ήμουν εκεί και ένα από τα καταστήματα που "έβριζαν" τη Nortec ότι δεν τους είχε προμηθεύσει αρκετά κομμάτια ήταν και η fnac... επιμενω οτι το Zelda ειναι ΚΑΡΑ-HYPED, αλλα οκ, τρωγεται (απλα οχι απο εμενα). οlorin πως και δεν το πηρες? Ότι θα το πάρω, θα το πάρω, απλώς έχρι να έρθει η... χριστουγεννιάτικη οικονομική ενίσχυση (πληρώθηκα από το περιοδικό, αλλά όχι από την ομάδα...), έχω βαλει ως πρώτη προτεραιότητα το Wii Play ή έστω ένα δεύτερο Wii-mote, για ευνόητους λόγους... (όσο να'ναι, δεν είχε και τόσο πλάκα να παίζουμε χθες βράδυ τένις εναλλάξ τρία άτομα με αντίπαλο την CPU...:-?) Πάντως, σαν να μου φαίνεται ότι ανακαλείς τις αρχικές "αφοριστικές" απόψεις σου (τουλάχιστον στο μέτρο που τις εξέφραζες) ή ιδέα μου είναι???:twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 μπαα.. στο ποστ μου "πρωτες εντυπωσεις απο wii" εγραφα ξεκαθαρα στο τελος "τα παραπανω ειναι γραμμενα με ολιγη δοση χιουμορ, και μεγαλη δοση πραγματικοτητας. παρ'ολα αυτα, με επιεικια." δεν εχει αλλαξει κατι. το zelda δεν με βλεπω να το προχωραω.. και εξακολουθω να πιστευω οτι αυτοι που πραγματικα πιστευουν οτι ειναι game για 100ρια ειναι ασχετοι. το red steel δεν κανει ουτε για κουφωμα πορτας. το bowling ειναι το πιο ωραιο πραγμα που εχω δει στο wii μεχρι τωρα. και αυτο απλως επειδη ειναι ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ. οποιοσδηποτε παει να ζητησει κατι απαραπανω απο αυτο απο το wii, θα τρωει συνεχεια σφαλιαρες απο την ανικανοτητα του μηχανηματος να αποδωσει. να το εχεις στην ακρη και να δουλευει οταν οι συνθηκες ειναι καταλληλες, μια χαρα ειναι. main gaming machine, ουτε στα πιο τρελλα ονειρα!! μεχρι να (και ΑΝ ποτε) γινει καποιο μικρο/μεγαλο θαυμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billypan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Αμ, δεν είναι... Χθες το μεσημέρι ήμουν εκεί και ένα από τα καταστήματα που "έβριζαν" τη Nortec ότι δεν τους είχε προμηθεύσει αρκετά κομμάτια ήταν και η fnac... Ότι θα το πάρω, θα το πάρω, απλώς έχρι να έρθει η... χριστουγεννιάτικη οικονομική ενίσχυση (πληρώθηκα από το περιοδικό, αλλά όχι από την ομάδα...), έχω βαλει ως πρώτη προτεραιότητα το Wii Play ή έστω ένα δεύτερο Wii-mote, για ευνόητους λόγους... (όσο να'ναι, δεν είχε και τόσο πλάκα να παίζουμε χθες βράδυ τένις εναλλάξ τρία άτομα με αντίπαλο την CPU...:-?) Πάντως, σαν να μου φαίνεται ότι ανακαλείς τις αρχικές "αφοριστικές" απόψεις σου (τουλάχιστον στο μέτρο που τις εξέφραζες) ή ιδέα μου είναι???:twisted: Χτες το απογευμα ημουν στο Fnac (6μμ) και 5 (!!!) υπαλληλοι αδειαζαν κουτες προμηθευτων.Κοιταω μεσα...(αφου τα ειχαν χυμα) ΜΟΝΟ προιοντα για Wii (Παιχνιδια accessories κλπ) Αν δεν βαριεσαι περνα σημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tacuma Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Και ελεγα να πάω να παρω το zelda σημερα!!Αν και εδώ Θεσσαλονικη νομίζω δεν θα δυσκολευτώ να το βρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 ...και εξακολουθω να πιστευω οτι αυτοι που πραγματικα πιστευουν οτι ειναι game για 100ρια ειναι ασχετοι.τ Τι ωραια,τι καλα.... Ευλογια απο τον θεο που μπηκα σε αυτο το φορουμ.Καθε μερα ανακαλυπτω κομματια του εαυτου μου. Σημερα,για παραδειγμα,ανακαλυψα πως ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ. Σε ευχαριστω θεε μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Oριστε και ενας οδηγος για οσους "πιανουν" τα χερια τους .... http://www.tdficq.com/wii_component_cable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 ειπαμε, καποιοι εχουνε ηδη hdtv, καποιοι παιζουνε ηδη games σε high definition, και το ξενερωμα με το Wii σε αυτον τον τομεα ειναι μεγαλο. επισης απο δω και μπρος, οσοι αλλαζουνε τηλεορασεις μαλλον θα παιρνουνε πια οχι παλιου τυπου. και οσοι παιρνουνε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 κονσολες επισης θα ψαχνονται για hdtv. και οσοι γουσταρουνε ταινιες επισης. καταλαβε τα αυτα τα πραγματα και μην παιζεις με τις λεξεις!!....... δηλ. εισαι κατω απο 15? δεν καταλαβαινεις δυο απλα πραγματακια σε σημειο κουρασης.. Τα πραγματα ειναι απλα: 1) Το Wii δεν υποστηριζει HD-TV (κακως) 2) Mεχρι στιγμης λιγοι εχουν HD-TV, αλλα αυξανονται με αργους και σταθερους ρυθμους (σιγουρα καποια στιγμη θα εχουν ολοι μια τετοια TV μεχρι να βγει κατι καλυτερο κ.ο.κ) Ερωτηση κρισεως: Ποσοι επηρεαζονται απο αυτο το γεγονος? Σιγουρα οχι η πλειοψηφια που γραφεις εσυ. Ειναι σαν να πετιεται καποιος και να λεει: Δεν υποστηριζει Βlu-Ray! Θα στερηθει η πλειοψηφια απο την κρυσταλλινη (κατα Sony) ποιοτητα στις ταινιες. Δεν ισχυει ομως αυτο. Aν σε 3-4 χρονακια γινει στανταρ το Blu-Ray οπως και καθε αλλη τεχνολογικη καινοτομια, τοτε το ξανασυζηταμε. Τωρα ουτε με το κυαλι δεν βλεπεις ταινια σε Blu-Ray. Υπαρχουν ομως. Και μπορει καποιος να εχει. Με γεια του με χαρα του. Δεν μπορει ομως να υποστηριξει οτι επειδη αυτος και καποιοι αλλοι εχουν αυτη τη δυνατοτητα, θα λειψει αναγκαστηκα και απο τους υπολοιπους. Και κατι ακομα: Εσυ με αναγκαζεις να παιζω με τις λεξεις, με το να γραφεις ανακριβιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Το Zelda πρέπει να παρατηρήσω ότι έχει τεράστιο κοσμο για εξερεύνηση. Τελικά δε θα πάρω RGB cable. Μεχρι να κυκλοφορήσει, θα έχω προχωρήσει σε μεγάλο μέρος του Zelda, οποτε δε θα χει νοημα... Αργοτερα, που θα βγουν και καλώδια 3rd party εταιρειών θα αγοράσω, πακέτο με Metroid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 i kaliteri fasi gia to wii k autous pou exoun hdtv einai na bgei kalodio pou na kanei upscale opws kikloforise prin ligo kairo gia to ps2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisss Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 pira kai to zelda oraio paixnidaki alla ta grafika tou eleina.. promitheytika xiristirio gamecube kai karta mnimis kai resident evil 4 epitelous oraio to wii alla ta grafika tou me exoun apogoiteysei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Σημερα,για παραδειγμα,ανακαλυψα πως ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ. Αν διαβάζεις τον p3tran θα ανακαλύψεις και άλλα... Πάνω απ'όλα όμως θα ανακαλύψεις ότι μπορείς να ελέγχεις τα νεύρα σου και να ασχολείσαι με κάθε τι όσο αυτό του αξίζει. Αυτό θα σε βοηθήσει ΠΑΡΑ πολύ με τις γυναίκες που προσπαθούν να σου σπάσουν τα νεύρα. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Εμενα τα γραφικά του Zelda μου φαινονται μια χαρά. Ολη η περιοχή της Hyrule είναι τεράστια και απεικονίζεται πολύ καλά. Βλέπω καποιες δημοσιευμένες εικόνες του Zelda με composite καλώδιο οι οποίες είναι αρκετά θαμπές. Οι εικόνες αυτές δεν μοιάζουν καθόλου με την εικόνα που βλέπω στη TV μου. Ισως επειδη εχω CRT οθόνη και έχω 'πειράξει' μια ρύθμιση για την ευκρίνεια (ειναι CRT αλλά καλή τηλεοραση με πολλές ρυθμίσεις)και έτσι δεν έχω σχεδόν καθόλου θαμπαδα στην εικόνα, ενώ οι χαρακτήρες διακρίνονται πολύ καλά. Τι να πω. Μηπως το πρόβλημα παρουσιάζεται στις LCD οθόνες και στις μεγάλες (απο 29'' και πάνω) οθόνες CRT? ΥΓ: εννοειται παντως, οτι αν ειχα RGB καλώδιο, θα το χα συνδέσει με αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Olorin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Χτες το απογευμα ημουν στο Fnac (6μμ) και 5 (!!!) υπαλληλοι αδειαζαν κουτες προμηθευτων.Κοιταω μεσα...(αφου τα ειχαν χυμα) ΜΟΝΟ προιοντα για Wii (Παιχνιδια accessories κλπ) Αν δεν βαριεσαι περνα σημερα... Πράγματι, πρόλαβα στο τσακ σήμερα στις 19:55(!) και πήρα τελικά ένα από τα δεκάδες(!) Wii-Play που είχε... Γενικά, μου είπαν ότι χθες το απόγευμα έφεραν πολλά Wii-related προϊόντα (είδα μέχρι και το σετ με τις πλαστικές προεκτάσεις του Wii-mote ώστε να μοιάζει με ρακέτα, μπαστούνι του γκολφ και τιμόνι...), αν και ακόμα δεν βρήκα nunchuk...:neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα