Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia na rotiso kati gia ti wifi kommati tou wii?exo dsl , aplo modemaki (auto pou dinei i forthnet sto kouti tou adsl in a box) kai ena laptop me ensomatomeno wifi.mporo na balo to wii sto internet i thelo routeraki-i to stick tis nintendo?

dokimasa na ftiakso xthes ena diktio,to wii to brike ebala wep key kai meta pige na kanei test tin sindesi kai xtipise error "couldnot find access point".

den ginete i prepei na kano kati me tis rithmiseis tou diktiou pou eftiaksa?

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γεια σας παιδες,

ψηνομαι αγρια για το Wii...εχω 3 ερωτησεις βασικα:

εχει καταφερει να το δουλεψει κανεις σε monitor pc μεσω καρτας tv (s-video in η αλλη εισοδος) με ικανοποιητικη εικονα?

το Bleach θα κυκλοφορησει εκτος Ιαπωνιας?...στο PS2 εχει κυκλοφορησει εκτος?..

αν βγει νεο firmware θα μπορει ο χρηστης να το περασει μονος του μεσω web update πχ?

Δημοσ.
γεια σας παιδες,

εχει καταφερει να το δουλεψει κανεις σε monitor pc μεσω καρτας tv (s-video in η αλλη εισοδος) με ικανοποιητικη εικονα?

το Bleach θα κυκλοφορησει εκτος Ιαπωνιας?...στο PS2 εχει κυκλοφορησει εκτος?..

αν βγει νεο firmware θα μπορει ο χρηστης να το περασει μονος του μεσω web update πχ?

μαλλον, δεν ξερω, ναι

Δημοσ.
paidia na rotiso kati gia ti wifi kommati tou wii?exo dsl , aplo modemaki (auto pou dinei i forthnet sto kouti tou adsl in a box) kai ena laptop me ensomatomeno wifi.mporo na balo to wii sto internet i thelo routeraki-i to stick tis nintendo?

dokimasa na ftiakso xthes ena diktio,to wii to brike ebala wep key kai meta pige na kanei test tin sindesi kai xtipise error "couldnot find access point".

den ginete i prepei na kano kati me tis rithmiseis tou diktiou pou eftiaksa?

ακριβως αυτο θέλει. access point. Με λειτουργια ad-hoc δεν δουλευει.

Απότι γνωριζω με λειτουργικο Linux και με ένα σωρο ρυθμισεις, μπορεις να κανεις μια wi-fi καρτα να λειτουργει σαν access point. Αλλα δεν αξιζει το πειραμα (εκτος αν εχεις καποιο παλιο pc που δε χρησιμοποιεις, του βάζεις linux, μια karta wireless pci).

Oποτε ειτε ρουτερακι ειτε το Stick της Νintendo.

γεια σας παιδες,

το εχω δουλεψει σε PC, ταχυτητα πολύ καλή, εικόνα μαπα.

Δημοσ.

Λοιπόν η το δικό μου Wii έχει φάει σκάλωμα ή εγώ είμαι ο καντέμης να πάρω το πρώτο χαλασμενό Wii. Μου πετάει disk error στα καλά καθούμενα όταν παίζω Wii Sports.

Επίσης πότε ανάβει αύτο το μπλε φως γύρω από το drive, εμένα μόνο όταν βάζω το disk και μετά σβήνει. Άντε αν έχω και email.

Και μια ακόμα αποριούλα, πόσα Remote Control σηκώνει???

Δημοσ.
Λοιπόν η το δικό μου Wii έχει φάει σκάλωμα ή εγώ είμαι ο καντέμης να πάρω το πρώτο χαλασμενό Wii. Μου πετάει disk error στα καλά καθούμενα όταν παίζω Wii Sports.

Επίσης πότε ανάβει αύτο το μπλε φως γύρω από το drive, εμένα μόνο όταν βάζω το disk και μετά σβήνει. Άντε αν έχω και email.

Και μια ακόμα αποριούλα, πόσα Remote Control σηκώνει???

Πρέπει να δοκιμάσεις τουλάχιστον ακόμα ένα παιχνίδι ή ένα Wii sports ενός φίλου, διότι μπορεί να φταίει το δισκάκι και όχι η κονσόλα.

Το μπλέ φωτάκι μόνο όταν βάζεις το δισκάκι μέσα και όταν έχεις e-mail από το Wiiconnect24.

Δεν ανάβει συνέχεια.

Σηκώνει 4 χειρηστήρια. Φήμες ότι μετά από γυμναστική και πρωτεϊνούχα διατροφή το Wii θα σηκώνει περισσότερα ακόμα δεν έχουν διασταυρωθεί.

Δημοσ.

Thanks θα το δοκιμάσω :)

Φήμες ότι μετά από γυμναστική και πρωτεϊνούχα διατροφή το Wii θα σηκώνει περισσότερα ακόμα δεν έχουν διασταυρωθεί.

LOL!!!

Εμείς από τη γυμναστική με το Wii να δεις πόσα θα σηκώνουμαι.... :)

Δημοσ.

Πως μπορώ να εγκαταστήσω web browser στο wii? Αν δεν κάνω λάθος δέχεται τον opera. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει πώς γίνεται αυτό και να κοιτάω τα email όπως είπε ο DiMioN...

Thanx

Δημοσ.

Το αγορασ σημερα.....Πονανε τα κοκκαλα μου απο το μποξ...Απο γραφικα δεν λεει και παρα πολλα αλλατο gameplay ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ΑΚΡΩΣ ΕΘΙΣΤΙΚΟ.Ειδικα αν καθεσαι και βλεπεις καποιον να παιζει μποξ...:mrgreen: :mrgreen: ξερενεσε στα γελια.

Λεω να παω να χτυπησω και το COD3..Τι λετε αξιζει?

Δημοσ.
Το αγορασ σημερα.....Πονανε τα κοκκαλα μου απο το μποξ...Απο γραφικα δεν λεει και παρα πολλα αλλατο gameplay ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και ΑΚΡΩΣ ΕΘΙΣΤΙΚΟ.Ειδικα αν καθεσαι και βλεπεις καποιον να παιζει μποξ...:mrgreen: :mrgreen: ξερενεσε στα γελια.

Λεω να παω να χτυπησω και το COD3..Τι λετε αξιζει?

Oρισμένα παιχνίδια είναι ωραία, άλλα είναι τελείως πατάτες.

Καλύτερα δοκίμασε τα Zelda, Rayman.

Σίγουρα όμως πρίν κάνεις την οποιαδήποτε αγορά διάβασε reviews ώστε να ξέρεις τί αγοράζεις.

Το COD3 είναι αρκετά καλό. Έχει όμως και τα λάθη του.

Δημοσ.

Gamespot review Zelda - Wii gets 8.8, GC gets an 8.9!

dot_clear.gif

Gamespot has reviewed the Zelda's for Wii and GC and awarded them scores of 8.8 and 8.9 respectively. However despite the marginal improvement the edge seems to be with the Wii version.

quote:

After giving Zelda:TP on the Wii an 8.8, Gamespot goes and gives the GameCube version an 8.9. The sound category is the one that got an extra point, but they seem to give the edge to the Wii version in the GC review despite the lower score in the end.

News Source: Wiiexperience

Δημοσ.
1ον) ποιος ξερει να μου πει που θα βρω το Wii PLAY στην αθηνα,

και

2ον) το ιδιο για το rayman!

p3tran (καλά, εσύ δεν θα το πούλαγες το Wii???:twisted:), μιλώντας σου εκ πείρας, το Wii Play (ή έστω ένα δεύτερο wii-mote), το έψαχνα από το πρωί μέχρι στις 18:00 σε 17(!) ολόκληρα καταστήματα κι όλοι μου έλεγαν πως εξαντλήθηκαν όλα τα κομμάτια στο πρώτο 3ήμερο κυκλοφορίας (!!!) και "έκραζαν" την Nortec ότι δεν τους είχε προμηθεύσει με αρκετά κομμάτια... Οπότε, ξέμεινα σήμερα (το πρωί το αγόρασα το μηχάνημα...) να παίζω μόνος μου Wii Sports...:evil:

Βέβαια, όλοι σχεδόν μου είπαν ότι εκτός απροόπτου από Δευτέρα θα έχουν νέα παραλαβή από τη Nortec, εκτός από το "Πλαίσιο" στο Mall, που είπε ότι μπορεί να έχει και αύριο το πρωί, όμως μην τολμήσεις να πας να το πάρεις, γιατί δεν θα μείνει για εμάς...:mrgreen:

Το Rayman αντίθετα, το είδα σε πάνω από τα μισά καταστήματα που έψαξα, οπότε λογικά δεν θα δυσκολευτείς να το βρεις... (αν σε βολεύει να περάσεις από Mall, θα το βρεις σίγουρα σε πολλά από τα καταστήματα του είδους)

Δημοσ.

8elw na rwtisw osous exoun to Rayman:

Telika aksizei na to parei kaneis ??? Einai mono gia multiplayer enw gia single einai mapa?

Episis mipws xerei kaneis pote peripou 8a bgoun ta epomena paixnidia tou wii stin ellada? (eidika gia to trauma center kai to warioware ta opoia skeftomai oti 8a einai ta epomena pou 8a parw otan bgoun an telika den leei to Rayman)

Genika iparxei kanena site me european release dates twn paixnidiwn?

Mexri twra exw sports, zelda kai play.

Episis isxuei oti to internet channel (opera browser) 8a anoiksei 22 dekebri kai ta news\weather ianouario?

Entipwseis:

Genika to Wii exw na pw oti exei APISTEYTO kai poly FUN GAMEPLAY (kiriolektika next-gen gameplay) pou einai ola ta lefta.

Egw prwsopika anoikw stin katigoria twn gamers pou palia eliwnan me ta paixnidia alla ta teleutaia 5 xronia eixa ksenerwsei kai spaniws asxoliomoun sobara me to gaming. To Wii omws me ekane na KSANARXISW to liwsimo (blepe zelda...)

Episis aresei se OLOYS tous filous mou akoma kai autous pou elegan oti 8a einai mapa (katoxoi xbox kai ps2) kai akoma kai se osous den tous arese POTE na paizoun videogames, enw aresei akoma kai se kopeles :-). To pio asteio bebaia einai oi goneis mou pou paizoun tennis :-).

Nomizw oti ola auta einai arketa. Na pw episis oti akoma kai to golf an asxolei8eite sobara me parea kai to ma8ete 8a deite oti leei polla (opws bebaia kai ola sto sports me parea).

Δημοσ.
p3tran (καλά, εσύ δεν θα το πούλαγες το Wii???:twisted:), μιλώντας σου εκ πείρας, το Wii Play (ή έστω ένα δεύτερο wii-mote), το έψαχνα από το πρωί μέχρι στις 18:00 σε 17(!) ολόκληρα καταστήματα κι όλοι μου έλεγαν πως εξαντλήθηκαν όλα τα κομμάτια στο πρώτο 3ήμερο κυκλοφορίας (!!!) και "έκραζαν" την Nortec ότι δεν τους είχε προμηθεύσει με αρκετά κομμάτια... Οπότε, ξέμεινα σήμερα (το πρωί το αγόρασα το μηχάνημα...) να παίζω μόνος μου Wii Sports...:evil:

Oντως την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα το τελευταίο Play απο το Πλαίσιο. Εμενα κυνηγειστε. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...