adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το wii motion plus ποσο απαραιτητο ειναι?Κριμα που δεν υπαρχει καποια προσφορα και με δευτερα χειριστηρια...ολοι με 1 το δινουν. Για να φορτωσω παιχνιδια σε εξ. σκληρο πρεπει να το χακαρω?(προς το παρον δεν το σκεφτομαι) Αν καταλαβα καλα μαλλον κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Nintendo-DS-Nintendo-Wii/Nintendo-Wii-Sports-Resort-Pak-Black.htm θεωρειται συμφερον(?) Αυτο εχω παρει κι εγω Το wii motion plus ειναι απαραιτητο σε μερικα παιχνιδια γιατι βελτιωνει την κινηση Οπωσδηποτε πρεπει να το χακαρεις εκτος και θες να παιζεις μονο τα 2 dvd που εχει μεσα ή θες να δινεις καθε φορα 40-50 € για καθε νεο dvd
Antretng Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο εχω παρει κι εγωΤο wii motion plus ειναι απαραιτητο σε μερικα παιχνιδια γιατι βελτιωνει την κινηση Όχι ακριβώς... απλά βλέπει και περιστροφή καρπού... that's all. Συνεπώς αν ένα παιχνίδι υποστηρίζει αυτή τη κίνηση, τότε είναι must. Προς το παρόν βέβαια δεν υπάρχουν και πολλοί τίτλοι ... μετρημένοι στα δάχτυλα το υποστηρίζουν. Σύντομα όμως θα πληθύνουν.
FILIM0N Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Οπωσδηποτε πρεπει να το χακαρεις εκτος και θες να παιζεις μονο τα 2 dvd που εχει μεσα ή θες να δινεις καθε φορα 40-50 € για καθε νεο dvd Οπωσδηποτε προκειται για ελληνικη νοοτροπια...
ducatirulez Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο εχω παρει κι εγωΤο wii motion plus ειναι απαραιτητο σε μερικα παιχνιδια γιατι βελτιωνει την κινηση Οπωσδηποτε πρεπει να το χακαρεις εκτος και θες να παιζεις μονο τα 2 dvd που εχει μεσα ή θες να δινεις καθε φορα 40-50 € για καθε νεο dvd Ευχαριστω για τις απαντησεις κι εγω μαλλον αυτο θα παρω,μου φαινεται το πιο πληρες πακετο-τιμη. Επειδη ειναι για δωρο μαλλον δεν θα ασχοληθω με χακαρισμα προς το παρον,πιστευω υπαρχουν και πιο φτηνα παιχνιδακια.
Antretng Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις κι εγω μαλλον αυτο θα παρω,μου φαινεται το πιο πληρες πακετο-τιμη.Επειδη ειναι για δωρο μαλλον δεν θα ασχοληθω με χακαρισμα προς το παρον,πιστευω υπαρχουν και πιο φτηνα παιχνιδακια. Αν τα τσιμπάς από το play.com θα τα βρισκεις με 20 έως 40 ευρώ.
ektor1999 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 εγω περνω παιχνιδια απο amazon.co.uk και απο το game.co.uk.Ειδικα σε καποια βρισκεις τεραστιες διαφορες(μεχρι και 40 ευρω). Θα ηθελα καποιος να μου πει αν γνωριζει ενα παιχνιδι για wii που να παιζει με το zapper και να μπορουν να παιζουν μαζι 2 παικτες.γιατι εχω το medal of honour αλλα δεν μπορω να βαλω να πζιξουν 2 παικτες ταυτοχρονα.
garrett156 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 βαλε the house of the dead overkill,πορωση
adi32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μπορουμε να παιξουμε παιχνιδια του DS στο Wii?
vdanasto Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μπορουμε να παιξουμε παιχνιδια του DS στο Wii? Όχι απ'όσο ξέρω. Δεν θα ήταν και βολικό άλλωστε.
Antretng Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Απο την στιγμή που δεν έχεις touch screen πως να παίξεις;
ektor1999 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 βαλε the house of the dead overkill,πορωση παιζουν ταυτοχρονα 2 παικτες μαζι?
john_who Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 παιζουν ταυτοχρονα 2 παικτες μαζι? The House of The Dead 2 The House of the Dead: Overkill The House Of The Dead 2 & 3 Return Marines: Modern Urban Combat όλα αυτά παίζουν 2 ταυτόχρονα στο ίδιο μηχάνημα στο Medal of Honor Heroes 2 παίζουν μέχρι 32 online
noasgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε τα Resident Evil..
adi32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Στο πινγκ πονγκ του Sports resort εχω φτασει στην Lucia (Champion) αλλα δεν μπορω να της παρω ουτε ποντο Ειναι το τελευταιο επιπεδο ? Την εχει κερδισει κανεις ? Εδω μερικα cheats πχ για 11 points game Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2010 από adi32
LunaDark Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 ρε παιδια!!!!!βοηθηστε την ασχετη!!!!! δεν ενοικιαζονται παιχνιδια σε videoclub και να τα αγορασω ειναι πανακριβα,τι να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα