TziniX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Για τα racing games εχετε τιμονι ? Με βαση ή οχι ?Αυτο ειναι καλο ? Δεν ειναι καπως αβολο και ασαφες να παιζεις με το χειριστηριο στον αερα ? Σου συστήνω να μην πάρεις τιμόνι.Δεν είναι ακριβώς άβολο απλά σε κάνει πιο αργό στις κινήσεις και γενικά δεν ευχαριστιέσαι το παιχνίδι.Και να το αγοράσεις θα το χρησιμοποιήσεις λίγο αλλά μετά θα το αφήσεις στην άκρη. Δεν είναι τόσο σταθερό όσο οι τιμονιέρες της logitech (εξ ου και η χαμηλή τιμή),και γενικά δεν αξίζει να δώσεις λεφτά.Καλύτερα να πάρεις motion+ αν δεν έχει ήδη παρά τιμονιέρα. ΥΓ. Αν ενδιαφέρεσαι για κάποιο nintendo ελληνικό forum μπες http://www.ninty.gr
adi32 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ Ξερει κανεις γιατι στο virtua tennis online δεν υπαρχει κανεις αντιπαλος ? Εχω βρει καποιους media players που παιζουν avi mpeg απο τη SD καρτα αλλα δεν εχω βρει κατι που να παιζει κανονικα dvd με ταινιες ειτε με divx Γινεται αυτο με καποιο αλλο player? Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2010 από adi32
koiliodoulos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα θέλω να αγοράσω το wii από αμερική μεσω ebay ειναι κλασσικα ntsc εχω μια τηλεοραση samsung led 7αρα θα παιζει κανονικα??Παιχνιδια θα πρέπει να γοράζω μόνο ntsc έτσι δεν είναι?
theoritikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα θέλω να αγοράσω το wii από αμερική μεσω ebay ειναι κλασσικα ntsc εχω μια τηλεοραση samsung led 7αρα θα παιζει κανονικα??Παιχνιδια θα πρέπει να γοράζω μόνο ntsc έτσι δεν είναι? Στην τηλεόραση θα παίζει κανονικά, δεν υπάρχει κάποιο θέμα εδώ. Τα παιχνίδια όμως θα πρέπει να είναι αποκλειστικά ntsc, εφόσον θες να παίζεις original. Να ξέρεις όμως πως η εγγύηση δεν ισχύει, οπότε αν σου εμφανίσει κάποιο πρόβλημα η nortec μπορεί και να μην το φτιάξει.
koiliodoulos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Πωω τι λες ρε φιλε σοβαρα μιλας θα παιζει κανονικά δηλαδη να το πάρω?Ναι για τα παιχνίδια το ξέρω οτι πρέπει να ναι μόνο ntsc.Για ποιο λόγο δεν ισχύει όμως η εγγύηση??
Xaritos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 μου πουλανε το wii (ασπρο) με οτι περιεχει η κουτα του μαζι με εξτρα μοχλο χωρις numchuk και το virtual tennis 2009 150ευρω , ειναι φιλος και το μηχανημα ειναι ελαχιστα χρησιμοποιημενο, να το προτιμησω ή να παω για καινουργιο. Βγαζει σαν μηχανημα παρατραγουδα ή δεν μασαει??
vdanasto Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 μου πουλανε το wii (ασπρο) με οτι περιεχει η κουτα του μαζι με εξτρα μοχλο χωρις numchuk και το virtual tennis 2009 150ευρω , ειναι φιλος και το μηχανημα ειναι ελαχιστα χρησιμοποιημενο, να το προτιμησω ή να παω για καινουργιο. Βγαζει σαν μηχανημα παρατραγουδα ή δεν μασαει?? Αν τον ξέρεις καλά το φίλο σου και γνωρίζεις ότι δεν το έχει κακομεταχειριστεί, πάρτο. Θα μπορούσε να σου κάνει και πολύ καλύτερη τιμή βέβαια. Εγγύηση έχει. Πάντως σαν μηχάνημα είναι σκυλί, όπως όλες οι κονσόλες της Nintendo.
Xaritos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Αν τον ξέρεις καλά το φίλο σου και γνωρίζεις ότι δεν το έχει κακομεταχειριστεί, πάρτο. Θα μπορούσε να σου κάνει και πολύ καλύτερη τιμή βέβαια. Εγγύηση έχει. Πάντως σαν μηχάνημα είναι σκυλί, όπως όλες οι κονσόλες της Nintendo. εγγυηση ξεχασα να τον ρωτησω αν εχει , τον ξερω εχει χρησιμοποιηθει ελαχιστα παιζαμε μαλιστα προχθες και ειναι μια χαρα , σε καινουργιο μαζι με αυτα που μ δινει με μια γρηγορη ματια ειδα οτι παει περιπου 2πλασια τιμη. το resident evil darkside chronicles με zapper gun αξιζει??με κατι βιντεακια που ειδα φαινεται ωραιο ...
ducatirulez Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ειμαι ασχετος πανω στο θεμα του wii... Θελω να ρωτησω ποια εκδοση ειναι καλυτερη,ποιες οι διαφορες ασπρου-μαυρου και ποια ειναι η πιο συμφερουσα προσφορα αυτη τη στιγμη? Τhanks!
ultralisk Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 σκέφτομαι να πάρω το wii black...πως μπορώ να μεταφέρω τα arcades?...μπορώ να τα ξανακατεβάσω στην καινούρια κονσόλα χωρίς να ξαναπληρώσω όπως γίνεται στο XBOX Live?
adi32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια ειμαι ασχετος πανω στο θεμα του wii...Θελω να ρωτησω ποια εκδοση ειναι καλυτερη,ποιες οι διαφορες ασπρου-μαυρου και ποια ειναι η πιο συμφερουσα προσφορα αυτη τη στιγμη? Τhanks! Εξαρταται πιο πακετο θα παρεις Αν παρεις το πιο απλο λευκο εχει ενα χειριστηριο με ενα Nunchuck οποτε θα χρειαστεις το Wii Motion Plus 19€ Αν θες να παιζετε 2 παικτες πρεπει να παρεις αλλο ενα σετ (remote+ Wii Motion Plus+ Nunchuck) 80€ Αν θες να φορτωσεις τα παιχνιδια σε εξωτερικο δισκο θα χρειαστεις δισκο και μια SD card
ducatirulez Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Το wii motion plus ποσο απαραιτητο ειναι? Κριμα που δεν υπαρχει καποια προσφορα και με δευτερα χειριστηρια...ολοι με 1 το δινουν. Για να φορτωσω παιχνιδια σε εξ. σκληρο πρεπει να το χακαρω?(προς το παρον δεν το σκεφτομαι) Αν καταλαβα καλα μαλλον κατι τετοιο http://www.plaisio.gr/Gaming/Consoles/Nintendo-DS-Nintendo-Wii/Nintendo-Wii-Sports-Resort-Pak-Black.htm θεωρειται συμφερον(?)
ultralisk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 τα save files μεταξύ 2 Wii μεταφέρονται εύκολα;...το μόνο που χρειάζεται είναι μια SD κάρτα ή θέλει και τπτ άλλο;
vdanasto Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 τα save files μεταξύ 2 Wii μεταφέρονται εύκολα;...το μόνο που χρειάζεται είναι μια SD κάρτα ή θέλει και τπτ άλλο; Κάποια saves δεν σε αφήνει η κονσόλα να τα αντιγράψεις (με τον παραδοσιακό τρόπο). Αν έχεις κάνει softmod όμως, ναι, μια SD καρτούλα και η κατάλληλη homebrew εφαρμογή είναι αρκετά.
ultralisk Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Κάποια saves δεν σε αφήνει η κονσόλα να τα αντιγράψεις (με τον παραδοσιακό τρόπο). Αν έχεις κάνει softmod όμως, ναι, μια SD καρτούλα και η κατάλληλη homebrew εφαρμογή είναι αρκετά. ωραία thanx ...με softmod δεν ασχολούμαι οπότε εύχομαι τα saves που έχω να μπορώ να τα αντιγράψω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα