GabrielConnor Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 το Rayman έχω την εντύπωση πως δεν αναφέρεται σε μικρές ηλικίες ακριβώς,νομίζω πως το χιούμορ του απευθύνεται σε ενήλικους.. ή έτσι το βλέπω εγώ τέλως πάντων. Έχω την εντύπωση πως είναι το απόλυτο παιχνίδι για να γελάσεις με την παρέα σου! Υ.Γ: πότε θα κυκλοφορήσει επιτέλους?! Μα κυκλοφορεί ήδη. http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=4659&zenid=5ll12qbtq19qlhk2309d0lijr7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^DiMioN^ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Το πηρά το πηρά.... Καλά πολύ γέλιο όμως. Τα Sports είχαν απιστευτή φάση, ειδικά το baseball και το boxing. Την άλλη εβδομάδα θα πάρω και το Rayman και βλέπω πολύ χαβαλέ. Τα παιχνιδιά του Gamecube παιζούν πολύ καλά. 7 διαφορετικά παιχνίδια δοκίμασα και δεν υπήρξε πρόβλημα. E-mail στέλνει σωστά και αν δεν κάνω λάθος ο λογαριασμός του κάθε χρήστη είναι ο σειριακός αριθμός της κονσόλας. Φωτογραφίες σε κάρτα τις βλέπει πολύ καλά. Αν έχεις ρυθμίσει σωστά το sensitivity και τη Sensor bar δεν έχεις προβλήματα όπως τρέμουλο του κέρσορα και τέτοια. Δεν δοκίμασα να δω αν κάνει Data management σε κάρτα μνήμης του Gamecube. Και τώρα σε ένα αρνητικό ναι είναι γεγονός μου πέταξε error ενώ είχα μπει στο Wii Sports κανονικά και έβλεπα το main menu, ενα σφάλμα συστήματος και δεν έκλεινε η κονσολά ούτε reset έκανε και αναγκάστηκα να βγάλω τη τροφοδοσία ρεύματος. Κατά τα άλλα όλα άψογα, 24 κονσόλες έχω στην κατόχη μου από το 1985 που πήρα τη πρώτη και δεν είχα ενθουσιαστεί πότε τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Pare kai to review na desei to glyko IGN Review of Far Cry: Vengence (Wii) 4.0 3.0 Presentation What a disaster. Terrible cut-scenes and graphics and the omission of an online multiplayer mode and map editor. 4.0 Graphics Yuck. What happened to gorgeous Far Cry? This doesn't even look half as good as the year-old Xbox version. 3.0 Sound Solid voice acting during cut-scenes, but audio cuts in and out while playing and the music is oftentimes nonexistent. 7.0 Gameplay A fundamentally fun shooter and most of the new Wii controls feel great. But not all the control additions are welcomed and the title is glitchy. 6.0 Lasting Appeal A decent single-player romp and a throwaway multiplayer mode. No online play and no map editor. 4.0 OVERALL http://wii.ign.com/articles/751/751136p1.html "But just as Far Cry initially set a new graphic high on PC, so does it set a new graphic low on Wii, with visuals so blurry, smeary, sluggish and ugly that you'll question whether the title could realistically run on Nintendo 64. Χαχα,ουτε να το ειχα διαβασει....πραγματικα θυμιζει goldeneye 007(μονο που εκεινο ειχε καλυτερα γραφικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 "But just as Far Cry initially set a new graphic high on PC, so does it set a new graphic low on Wii, with visuals so blurry, smeary, sluggish and ugly that you'll question whether the title could realistically run on Nintendo 64. Χαχα,ουτε να το ειχα διαβασει....πραγματικα θυμιζει goldeneye 007(μονο που εκεινο ειχε καλυτερα γραφικα) Γιάπ, το FarCry είναι ένα κάκιστο port. Αλλά έχει πολύ ανώτερο χειρισμό από το Red Steel. Αν το Red Steel είχε το χειρισμό του FarCry, θα ήταν πολύ καλύτερο παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisss Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 den me trelanan ta grafika tou red steel poli proxeiro mou fenete.den perimena n ubisoft na ftiaxnei tetoia paixnidia..tin exo sinithisei allios tora den xero an paro to kalodio mipos diafora alla den nomizo.to xeirismo tou to sinithisa pantos kai ta pao mia xara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 ειπες οτι πηρες περσι 37αρα μη-HDTV και δεν εδειξες καμια διαθεση για αναβαθμιση. αρνητικος ησουν 100%.τωρα βεβαια λες "δεν ειπα οτι δεν θα παρω" αρα η αντιφαση ειναι ολη δικια σου. Eγω μιλησα για την εξελιξη της αγορας πανω στις HD-TVs. Δε μιλησα καθολου για το τι σκοπευω να κανω, ουτε οτι ειμαι αρνητικος απεναντι στη νεα τεχνολογια. Διακρινω μια ελαφρια συγχυση πανω στην ελλειψη επιχειρηματων? Και δεν μας ειπες αν τα λινκ συμβαδιζουν με το "σε 1-2 χρονια η πλειοψηφια θα εχει HD-ΤV". Κανεις δεν ειπε οτι το Wii δεν μειονεκτει σε αυτον τον τομεα, αλλα δεν ειναι και κατι που θα το νιωσει η πλειοψηφια, οπως με τοσο σθενος υποστηριζεις. Δεν ειναι κατι του παροντος, σε καποια χρονια (αποτι φαινεται οχι σε 1-2 που λες εσυ) σιγουρα θα ειναι must. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ HD ΑΠΟ ΤΟ Wii ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!! ποσο fanboy εισαι δηλαδη? μπα, ειναι γεγονος. ειτε σου αρεσει, ειτε οχι. το να λες οτι ο κοσμος δεν θα εχει HDTV και αρα δεν θα καταλαβει την ελλειψη HD, αυτο ειναι αυθαιρεσια και fanboyσμος. τα παιδιακια που ειναι σχολικης ηλικιας που θα παρουν hdtv οταν τους παρει η μαμα τους, αυτα ναι, δεν θα καταλάβουν τη διαφορα. Πως θα αισθανθεις το μειονεκτημα του Wii αν δεν εχεις HD-TV? Tωρα που κολλαει ο fanboy-σμος... Το διαβαζεις συχνα και το χρησιμοποιεις? Ολοι θα χαιρομασταν αν το Wii υποστηριζε HD, αλλα δεν ειναι και το τελος του κοσμου στην παρουσα φαση, ουτε θα καθορισει την επιλογη μιας αλλης κονσολας αποκλειστικα για αυτο το λογο... ο δικος μου περιγυρος εχει hdtv ή σκεφτεται να παρει, αρα ειναι 100% πιο αντιπροσωπευτικος απο το δικο σου, που οπως λες δεν βιωνει καν αυτη την πιθανοτητα. Απλα ανεφερα oτι η πλειοψηφια στον περιγυρο μου δεν εχει HD-TVs TΩΡΑ. Το οτι δεν βλεπει πιθανοτητα να παρει δεν το ξερω. Δεν εκανα δημοσκοπηση. Θες να σου δωσω τηλεφωνα να σου φυγει ο καημος? Οσο για το επιχειρημα "ο δικος μου περιγυρος εχει hdtv ή σκεφτεται να παρει, αρα ειναι 100% πιο αντιπροσωπευτικος απο το δικο σου" ειναι πραγματικα για γελια! Και ξαναρωταω: Τι σε κανει να πιστευεις οτι ο δικος σου περιγυρος αντιπροσωπευει το συμπαν? Ριξε μια ματια στα λινκ να προσγειωθεις στην πραγματικοτητα. U.S. HDTV ownership could hit 26 percent by the end of 2006 50% of Western European households will have a HD ready set by 2010 - say Philips When Will HDTV Take Root in Europe? που με φερνει στην ερωτηση: ποσο χρονων εισαι filimona? Την δημιουργια εντυπωσεων με ανυπαρκτα επιχειρηματα καθως και το υφακι να το πουλησεις στα 15-20χρονα απο τιποτα gamespot. H ηλικια του καθενος φαινεται μεσα απο τον λογο του και τα επιχειρηματα του και ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karakatsanisg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μετά το Zelda ποιος πιστευεται οτι είναι ο καλύτερος τίτλος για το wii;;;; Το pes6 θα κυκλοφορίσει για wii;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Mετα το Zelda θα ειναι σιγουρα το Metroid Prime Corruption.Απο κει και περα δεν ξερουμε...δεν εχουν ανακοινωθει ακομη τιτλοι μεγαλου βεληνεκους.Γενικα νομιζω πως νεοι τιτλοι ειναι αυτοι που θα κανουν τη διαφορα στο Wii και οχι τα ηδη γνωστα franchises.Εξαλλου το βρισκω σιγουρο πως τα περισσοτερα ports στο Wii θα ειναι κακιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GabrielConnor Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μετά το Zelda ποιος πιστευεται οτι είναι ο καλύτερος τίτλος για το wii;;;;Το pes6 θα κυκλοφορίσει για wii;; , Rayman Α-Ν-Ε-Τ-Α! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 ελα ρε?? να αφησω το red steel δηλαδη? 1ον) ποιος ξερει να μου πει που θα βρω το Wii PLAY στην αθηνα, και 2ον) το ιδιο για το rayman! quickly pls!! edit filimonas..ωχχουυυυυ για τελευταια φορα... Πως θα αισθανθεις το μειονεκτημα του Wii αν δεν εχεις HD-TV? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ειπαμε, καποιοι εχουνε ηδη hdtv, καποιοι παιζουνε ηδη games σε high definition, και το ξενερωμα με το Wii σε αυτον τον τομεα ειναι μεγαλο. επισης απο δω και μπρος, οσοι αλλαζουνε τηλεορασεις μαλλον θα παιρνουνε πια οχι παλιου τυπου. και οσοι παιρνουνε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 κονσολες επισης θα ψαχνονται για hdtv. και οσοι γουσταρουνε ταινιες επισης. καταλαβε τα αυτα τα πραγματα και μην παιζεις με τις λεξεις!!....... Την δημιουργια εντυπωσεων με ανυπαρκτα επιχειρηματα καθως και το υφακι να το πουλησεις στα 15-20χρονα απο τιποτα gamespot. δηλ. εισαι κατω απο 15? δεν καταλαβαινεις δυο απλα πραγματακια σε σημειο κουρασης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 ελα ρε?? να αφησω το red steel δηλαδη? 1ον) ποιος ξερει να μου πει που θα βρω το Wii PLAY στην αθηνα, και 2ον) το ιδιο για το rayman! quickly pls!! Για το Red Steel ελπίζω να κάνεις πλάκα, γιατί αν τολμήσεις να το αγοράσεις (ενώ ξέρεις ότι είναι πατάτα), εγώ προσωπικά δεν θα αντέξω το καταιγιδισμό από θαψίματα που θα του ρίξεις. Πάρε το Rayman στάνταρ, αν και τα καντήλια σου που δεν υποστηρίζει 480p δεν τα γλιτώνουμε PS: Το Elebits φαίνεται να αξίζει, αλλά πότε θα ρθεί Ευρώπη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 το red steel θα το παρω για ενα φιλο μου κολλημενο με την στοχευση. με το που πηρε το wiimote στα χερια του το κολλησε μπροστα στη μυτη του (swat style), σημαδεψε την τηλεοραση και μου ειπε: <<ριξε μεσα το fps τωρα!>> οποτε θα το παρω (στο δρομο ειναι βασικα) το βρωμο-WiiPLAY θελω να βρω, και το rayman αμα λετε οτι αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 το red steel θα το παρω για ενα φιλο μου κολλημενο με την στοχευση. με το που πηρε το wiimote στα χερια του το κολλησε μπροστα στη μυτη του (swat style), σημαδεψε την τηλεοραση και μου ειπε: <<ριξε μεσα το fps τωρα!>> οποτε θα το παρω (στο δρομο ειναι βασικα) το βρωμο-WiiPLAY θελω να βρω, και το rayman αμα λετε οτι αξιζει Αν ειναι στο δρομο σου για κοιτα μπας και το βρεις στα Media Markt To rayman ειναι καθαρο παιχνιδι παρεας Μην περιμενεις σεναριο πλοκη κτλ Να περιμενεις χορο (ναι θα καταλαβεις ) και χαβαλέ Πολυ χαβαλε Για το Red Steel κατα 90% το κοβω για μαπα,αν και γουστα ειναι αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackjim Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Το pes6 θα κυκλοφορίσει για wii;;Pros to paron apokleietai.Argotera isws... Gia DS px to exw dei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebel21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 το Rayman έχω την εντύπωση πως δεν αναφέρεται σε μικρές ηλικίες ακριβώς,νομίζω πως το χιούμορ του απευθύνεται σε ενήλικους.. ή έτσι το βλέπω εγώ τέλως πάντων. Έχω την εντύπωση πως είναι το απόλυτο παιχνίδι για να γελάσεις με την παρέα σου! Υ.Γ: πότε θα κυκλοφορήσει επιτέλους?! afou sou lew oti ta eixa kai ta 7 an den kanw lathos mposta mou opote exei vgei.isws exeis dikio gia to rayman giati an krino kai apo ta palia den einai kai teleiws paidika. na kanw mia erwtisi pros olous giati tha trelathoume sto telos me to thema HD-tv.to wii tha iparxei xalara gia 3 4 xronia akoma.kai thelw na katalixo stin exis erwtisi.iparxei logikos anthropos pou apo edw kai pera tha parei SDTV? exete xefigei entelws merikoi kai koitate mono tin parti sas diladi kapoios pou paei mesa stis giortes na parei TV pou tha einai para polla ta atoma pou tha to kanoun tha paroun SDTV epidei i nintendo psonise tin xeiroteri karta pou mporouse apo tin ATI. sigoura mia SDTV einai poli kaliteri gia to wii.kai component na pareis pali metria tha dixnei afou kai to 480p kai 575p einai mikres analiseis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα