Antretng Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Thanks m8 να εισαι καλά... Μια μικρή επισήμανση (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων) μόνο, αν το motion plus δεν έχει προβλεφθεί στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, δεν θα κάνει καμία διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Minotavrs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Μια μικρή επισήμανση (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων) μόνο, αν το motion plus δεν έχει προβλεφθεί στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, δεν θα κάνει καμία διαφορά. Οκ καταλαβα... η ερωτηση μου ειχε να κανει με το τι γινεται με τον 2ο παικτη που δεν εχει το motion plus και θελει να παιξει διπλό με το sports resort Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δυστυχώς πρέπει να πάρεις το περιφερειακό. Αν θυμάμαι καλά κάπου 20 ευρώ έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannakas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 φίλοι... έχω πρόβλημα το wii σταμάτησε να διαβάζει τους δίσκους και κάνει eject μόνο αν το σηκώσω προς τα πάνω.... πρέπει να αντικαταστήσω το dvd drive ή μόνο το lazer? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TziniX Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 μάλλον πρέπeι να αγοράσεις ένα ειδικό καθαριστικό για το lazer δεν είναι τίποτα σημαντικό το πουλάνε σε όλα τα μαγαζιά με ηλεκτρονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannakas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 μάλλον πρέπeι να αγοράσεις ένα ειδικό καθαριστικό για το lazerδεν είναι τίποτα σημαντικό το πουλάνε σε όλα τα μαγαζιά με ηλεκτρονικά με έσωσες !!!! χίλια ευχαριστώ χίλια ευχαριστώ χίλια ευχαριστώ χίλια ευχαριστώ χίλια ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TziniX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2009 με έσωσες !!!! χίλια ευχαριστώ χίλια ευχαριστώ χίλια ευχαριστώ χίλια ευχαριστώ χίλια ευχαριστώ σοβαρα? δεν κάνει τίποτα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis989 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 μπορει καποιος να με βοηθεισει με το wii? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 τι προβλημα εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Storm1672 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Το Metroid Trilogy έχει θεματάκι με τους USB Loaders. Αν το φορτώσετε χωρίς alt.dol enabled σε βγάζει κανονικά στο μενού κλπ. και όταν πας να βάλεις κάποιο απ' τα 3 games σε πετάει έξω. Αυτό συμβαίνει γιατί σύμφωνα με τη νέα μόδα είναι διαφορετικά dols τα παιχνιδια. Συνεπώς, θέλει να ενεργοποιήσεις το alt. dol στον εκάστοτε loader (και το 002 fix - άλλη καινούρια μόδα). Εγώ το έκανα απ' τον NeoGamma και μου έβγαλε να επιλέξω ποιο dol να αρχίσει (εκεί διαλέγεις παιχνίδι). Tο παιχνίδι μπαίνει κατευθείαν και σε ξεκινάει απ' το σημείο που έχεις κάνει save. Το κακό είναι ότι δυστυχώς παίζει μόνο σε δυσκολία veteran... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Το κακό είναι ότι δυστυχώς παίζει μόνο σε δυσκολία veteran... Και που το κακό; Μασάνε οι insomniac; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BucketheadGR Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Το Metroid Trilogy έχει θεματάκι με τους USB Loaders. Αν το φορτώσετε χωρίς alt.dol enabled σε βγάζει κανονικά στο μενού κλπ. και όταν πας να βάλεις κάποιο απ' τα 3 games σε πετάει έξω. Αυτό συμβαίνει γιατί σύμφωνα με τη νέα μόδα είναι διαφορετικά dols τα παιχνιδια. Συνεπώς, θέλει να ενεργοποιήσεις το alt. dol στον εκάστοτε loader (και το 002 fix - άλλη καινούρια μόδα). Εγώ το έκανα απ' τον NeoGamma και μου έβγαλε να επιλέξω ποιο dol να αρχίσει (εκεί διαλέγεις παιχνίδι). Tο παιχνίδι μπαίνει κατευθείαν και σε ξεκινάει απ' το σημείο που έχεις κάνει save. Το κακό είναι ότι δυστυχώς παίζει μόνο σε δυσκολία veteran... Δοκίμασε να κατεβάσεις την Pal έκδοση. Τουλάχιστον σε wiikey τρέχει πλήρως απροβλημάτιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Rock Band The Beatles PAL "κυκλοφορησε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μου ήρθε και το Metroid Prime Trilogy... Δεν ξαναγοράζω από Nortec, ΟΛΑ στα Ελληνικά ffs. Κρίμα που δεν είναι σε metal tin όπως ή US έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TziniX Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Μου ήρθε και το Metroid Prime Trilogy...Δεν ξαναγοράζω από Nortec, ΟΛΑ στα Ελληνικά ffs. Κρίμα που δεν είναι σε metal tin όπως ή US έκδοση. μερικοί θέλουν να είναι μεταφρασμένα...είναι μια καλή κίνηση αν πάλι δεν αρέσει σε κάποιους,υπάρχουν και αγγλικά sites στην Ελλάδα απ'ότι είδα θα κυκλοφορούν κυρίως ελληνικά αντίτυπα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα