heyou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Αν μη τι άλλο μου κινείς την περιέργεια με αυτά που γράφεις. Θα επιδιώξω να το ξανατσεκάρω το Zelda αφού θα έχει προχωρίσει λίγο το story....όχι ότι σε ενδιαφέρει και πολύ αλλά λέμε τώρα... αν εχεις το Wii, πιστευω πρεπει να αγοράσεις το Zelda. Βεβαια γουστα ειναι αυτα
Braveheart1980 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Περασα παντως σημερα απο το fnac στο Mall και ειχε εξαντληθει το Wii !! Θα ξαναφερουν αυριο παλι!
avenger Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Βρέθηκε και η λύση για την αποφυγή ατυχημάτων.
FILIM0N Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 οπως ειπα filimona, επειδη εσυ δεν σκοπευεις να παρεις HDTV, ειναι υπεραπλουστευση να λες οτι οι περισσοτεροι σκεφτονται σαν εσενα. σορρυ αλλα εισαι ικανος να το κατανοησεις τοσο, οσο και το θεμα με τις τηλεορασεις. αν επιμενεις ακομα να λες τα δικα σου, αντε βολτα σε καννα μεγαλο μαγαζι, και δες τι κινηση και ενδιαφερον κοσμου εχουνε οι τηλεορασεις σαν τη δικη σου, και τι οι νεας τεχνολογιας. ή κανε το Poll που σου ειπα. Παλι τα μπερδεψες (δεν το λεω εγω, το λενε οι αντιφασεις μεσα στα ποστ σου). Δεν ειπα ποτε οτι δεν θα παρω HD-TV. Αυτο απο που το συμπερανες? Περα απο αυτο ΕΣΥ υποστηριζεις οτι οι HD-TVs θα ειναι στην πλειοψηφια των σπιτιων σε 1-2 χρονια κανοντας αισθητη την ελλειψη του HD απο το Wii. Aυτο ειναι απλα ενα ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ συμπερασμα ή αν θες καθαρα υποκειμενικη αποψη. Μην πας να το περασεις σαν γεγονος. Ακομα δεν μας εξηγεις κατα ποσο ο δικος σου περιγυρος ειναι περισσοτερο αντιπροσωπευτικος απο τον δικο μου. Μερικά links για το θέμα των πωλήσεων HDTV: U.S. HDTV ownership could hit 26 percent by the end of 2006 50% of Western European households will have a HD ready set by 2010 - say Philips When Will HDTV Take Root in Europe? Kαλο διαβασμα p3tran. Και αν ακομα πιστευεις οτι το 2008 οι περισσοτεροι θα εχουν HD-TVs κανε και ενα poll.
p3tran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Παλι τα μπερδεψες (δεν το λεω εγω, το λενε οι αντιφασεις μεσα στα ποστ σου).Δεν ειπα ποτε οτι δεν θα παρω HD-TV. Αυτο απο που το συμπερανες? ειπες οτι πηρες περσι 37αρα μη-HDTV και δεν εδειξες καμια διαθεση για αναβαθμιση. αρνητικος ησουν 100%. τωρα βεβαια λες "δεν ειπα οτι δεν θα παρω" αρα η αντιφαση ειναι ολη δικια σου. Περα απο αυτο ΕΣΥ υποστηριζεις οτι οι HD-TVs θα ειναι στην πλειοψηφια των σπιτιων σε 1-2 χρονια κανοντας αισθητη την ελλειψη του HD απο το Wii. το λεμε ξανα μπας και το εμπεδωσεις: Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ HD ΑΠΟ ΤΟ Wii ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ . ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!!! ποσο fanboy εισαι δηλαδη? Aυτο ειναι απλα ενα ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ συμπερασμα ή αν θες καθαρα υποκειμενικη αποψη. Μην πας να το περασεις σαν γεγονος. μπα, ειναι γεγονος. ειτε σου αρεσει, ειτε οχι. το να λες οτι ο κοσμος δεν θα εχει HDTV και αρα δεν θα καταλαβει την ελλειψη HD, αυτο ειναι αυθαιρεσια και fanboyσμος. τα παιδιακια που ειναι σχολικης ηλικιας που θα παρουν hdtv οταν τους παρει η μαμα τους, αυτα ναι, δεν θα καταλάβουν τη διαφορα. που με φερνει στην ερωτηση: ποσο χρονων εισαι filimona? Ακομα δεν μας εξηγεις κατα ποσο ο δικος σου περιγυρος ειναι περισσοτερο αντιπροσωπευτικος απο τον δικο μου. ο δικος μου περιγυρος εχει hdtv ή σκεφτεται να παρει, αρα ειναι 100% πιο αντιπροσωπευτικος απο το δικο σου, που οπως λες δεν βιωνει καν αυτη την πιθανοτητα. αυτα κ. filimona.. το Twilight Princess κάνει το Oblivion να φαίνεται κενό από ουσιαστικό περιεχόμενο.....για αυτο respect απο μερικους..... οσο για αυτο... αυτος που εκανε το review ειναι ενα παιδι που κατα καιρους γραφει εδω μεσα? αν ναι, φανερωσου φιλε μου να σου κανω δυο ερωτησεις γιατι εισαι τελειως βεβηλος και ασχετος με αυτα που γραφεις!!
kostacurtas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Συγνωμη που θα σας διακοψω λιγο και θα γραψω κατι ασχετο για το Wii. Να γραψω μερικα καινουργια στοιχεια για το Virtual Console που συζυτουσαμε: Το Donkey Kong Country που εχει publisher την Nintendo και developer την Rare κυκλοφορησε στο Virtual Console της Ιαπωνιας. Εδω ισως δεν υπηρξε προβλημα καθως ο χαρακτηρας ειναι της Nintendo, για το Goldeneye 007 που ενδιαφερονται αρκετοι εχει publisher την Nintendo, developer την Rare και τα δικαιωματα του κυριου 007 τα εχει πλεον η Activision. :? Λιγο περιπλοκα τα πραγματα ε; Ας ελπισουμε οτι τελικα θα βγει. Ενταξει αυτα ηθελα να γραψω, μπορειτε να συνεχισετε.
tarrasque Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Απόκτησα και εγώ ένα Wii, δυστυχώς μόνο το sports έχω δει μέχρι τώρα. Πρέπει να παραδεχτώ ότι η N κατάφερε όχι να πάρει μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα, αλλά μπόρεσε να μεγαλώσει την πίτα και αυτό ήταν μεγάλη μαγκιά. Άτομα που δεν παίζουν games πραγματικά κολλάνε! Έβαλα το wii στον projector και έγινε χαμός σε όλα τα sports γέλια μέχρι δακρύων από όλη την παρέα και πραγματική απόλαυση των απλοϊκών αυτών παιχνιδιών. Οι γυναίκες ειδικά πορώθηκαν και δεν ξεκολούσανε! Γι'αυτούς τους λόγους και μονο πιστεύω ότι αξίζει. (που να βάλω και το zelda )
tacuma Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Αρχισα να διαβαζω το topic,μα καλα ποτε προλαβε σε 4 μερες και γεμισε?? -Λοιπον μολις χθες αγορασα και εγω τo Wii με το Wii-sports,το μονο που εχω να πω ειναι πως περνανε απιστευτες ωρες γελιου,δεν θυμαμαι αλλη κονσολα με την οποια να επαιζα και να ειμουν τοσο χαρουμενος,περνας καλα και τελικα αυτο μετραει... -Απευθυνεται σε ανεξαρτητου ηλικιας ατομα αφου ακομα και η μανα μου μπορει να το παιξει!! -Ειμαι καταχος Ps1,ps2 αλλα δεν προκειται να παρω ps3,θεωρω πως δεν θαχει να μου προσφερει κατι το διαφορετικο απο τις προηγουμενες κονσολες,σαφως γραφικα,gameplay κλπ θα ειναι καλυτερα αλλα απλα θα υπαρχει μια βελτιωση σε ολους τους τομεις! -Με το Wii αλλαζει ο τροπος παιχνιδιου ειναι κατι διαφορετικο -Ειμαι ευχαριστημενος τελικως με την επιλογη μου και δεν το αλλαζω με ττιποτα! -Τωρα ειμαι σε διλλημα να αγορασω αλλο ενα χειριστηριο ή να αγορασω το zelda??δεν εχω λεφτα και για τα δυο αυτην την στιγμη!! Τι μου προτεινεται εσεις??
Rebel21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 pira kai egw me ton kollito mou wii kai thelw na pw merika pragmata se osous endiaferonte. overall to mixanimataki einai kali kataskevi.kaname to lathos na paroume kai to classic controller epidei egw eixa xetrelathei mazi tou.loipon to classic controller einai ipervolika pseftiko kai epitelous pote tha katalavei i nintendo oti "exoume megalitera xeria apo tou giaponezous kai o mesos oros ipsous twn europaiwn den einai 170. me liga logia to pad einai teleiws pseftiko kai idaniko gia giaponezous.toulaxiston egw den mporw na to piaso aneta. mou arese poli to wiimote kai i kataskevi tou enw to Nunchuk an kai kanei kala tin douleia tou moiazei me kineziko gadget(pseftia diladi,les kai ta poulane me to kilo). paixame wii sports stin arxi.emena mou arese to golf kai to bowling perissotero.meta apo kapoia wra paixnidiou eniwtha oti exw girisei apo 5x5. kourasi diladi.ta grafika kanoun kala tin douleia tous. meta valame to zelda(to opoio psaxname se 5 magazia mexri na to vroume) den tha milisw gia grafika afou gnoriza to pws exei i katastasi an kai den me noiazei kai olas stin periptwsi tou zelda.vevaia to game exei oraia atmosfaira kai art work pou kaliptei ligo ta metria grafika.o xeirismos itan ok an kai me xenerose o tropos pou i neraidoula trigirnaei(panta se prwto plano asxetos an o link fenetai 100 metra makria) mou thimize kati leizer pou eixame mikroi.akoma den mou poliarese to animation tou link otan perpataei,mou fenetai san marioneta.akoma paratirisa oti to paixnidi einai poio antropomorfo kai apo to ocarina idika o skilos kai i gata pou vriskeis stin arxi.proti fora ginetai afto sto zelda.genika to paixnidi einai poli oraio an kai o kolitos mou xenerose entelws me ta control kai den nomizw na to xanapaixei. akoma paratirisa oti apo ta 7 games pou iparxoun an den kanw lathos sto lanch merika einai rayman spongebob kai cars.elpizw i nintendo min strafei pali stis mikres ilikies.opws kanei ta teleutaia xronia.opote to zelda einai monodromos gia prwto game. kati akoma otan foras to louraki moiazeis les kai eisai trofimos se kamia kliniki o oros mono lipei:mrgreen:
heyou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Αρχισα να διαβαζω το topic,μα καλα ποτε προλαβε σε 4 μερες και γεμισε??-Λοιπον μολις χθες αγορασα και εγω τo Wii με το Wii-sports,το μονο που εχω να πω ειναι πως περνανε απιστευτες ωρες γελιου,δεν θυμαμαι αλλη κονσολα με την οποια να επαιζα και να ειμουν τοσο χαρουμενος,περνας καλα και τελικα αυτο μετραει... -Απευθυνεται σε ανεξαρτητου ηλικιας ατομα αφου ακομα και η μανα μου μπορει να το παιξει!! -Ειμαι καταχος Ps1,ps2 αλλα δεν προκειται να παρω ps3,θεωρω πως δεν θαχει να μου προσφερει κατι το διαφορετικο απο τις προηγουμενες κονσολες,σαφως γραφικα,gameplay κλπ θα ειναι καλυτερα αλλα απλα θα υπαρχει μια βελτιωση σε ολους τους τομεις! -Με το Wii αλλαζει ο τροπος παιχνιδιου ειναι κατι διαφορετικο -Ειμαι ευχαριστημενος τελικως με την επιλογη μου και δεν το αλλαζω με ττιποτα! -Τωρα ειμαι σε διλλημα να αγορασω αλλο ενα χειριστηριο ή να αγορασω το zelda??δεν εχω λεφτα και για τα δυο αυτην την στιγμη!! Τι μου προτεινεται εσεις?? Κοιτα αν θες να περνας τις ωρες σου στο Wii με την παρεά σου, τοτε πάρε χειριστήριο. Αν την περισσότερη ώρα θα παίζεις μόνος σου, πάρε το Zelda. Ουτε η Πυθεία τετοιες απαντήσεις
tacuma Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Κοιτα αν θες να περνας τις ωρες σου στο Wii με την παρεά σου, τοτε πάρε χειριστήριο. Αν την περισσότερη ώρα θα παίζεις μόνος σου, πάρε το Zelda.Ουτε η Πυθεία τετοιες απαντήσεις Δες είμαι σίγουρος οτι θα χρειαστει να κάνω και τα δύο!Και με παρέα θέλω αλλα και φυσικα οταν θαμαι μονος,το zelda θαναι οτι πρεπει!! Απλα για αρχη επειδη δεν μου φτανουν τα λεφτα μπορώ να πάρω ένα απο τα δύο!!Τεσπα!Επίσης να ρωτήσω?Υπαρχει κανα nintendo-wii club site-forum ελληνικό??
Braveheart1980 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δες είμαι σίγουρος οτι θα χρειαστει να κάνω και τα δύο!Και με παρέα θέλω αλλα και φυσικα οταν θαμαι μονος,το zelda θαναι οτι πρεπει!!Απλα για αρχη επειδη δεν μου φτανουν τα λεφτα μπορώ να πάρω ένα απο τα δύο!!Τεσπα!Επίσης να ρωτήσω?Υπαρχει κανα nintendo-wii club site-forum ελληνικό?? http://www.nparadise.gr Ολοκαινουργιο,και μεγαλωνει...
sheik Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Πωπω βλεπω βιντεακια του far cry vengeance και απλα δεν περιγραφεται ποσο ΑΘΛΙΟ δειχνει το παιχνιδι.Εκτος των γραφικων,που μου φερνουν εποχες Ν64 στο μυαλο,ο χειρισμος φαινεται εξισου κακος.Ελεος,αντε να δουμε ποτε θα βγει fps της προκοπης στο Wii.Γαμω τις αρπαχτες των κωλοεταιριων....!
privateer Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Pare kai to review na desei to glyko IGN Review of Far Cry: Vengence (Wii) 4.0 3.0 Presentation What a disaster. Terrible cut-scenes and graphics and the omission of an online multiplayer mode and map editor. 4.0 Graphics Yuck. What happened to gorgeous Far Cry? This doesn't even look half as good as the year-old Xbox version. 3.0 Sound Solid voice acting during cut-scenes, but audio cuts in and out while playing and the music is oftentimes nonexistent. 7.0 Gameplay A fundamentally fun shooter and most of the new Wii controls feel great. But not all the control additions are welcomed and the title is glitchy. 6.0 Lasting Appeal A decent single-player romp and a throwaway multiplayer mode. No online play and no map editor. 4.0 OVERALL http://wii.ign.com/articles/751/751136p1.html
nikza Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 akoma paratirisa oti apo ta 7 games pou iparxoun an den kanw lathos sto lanch merika einai rayman spongebob kai cars.elpizw i nintendo min strafei pali stis mikres ilikies.opws kanei ta teleutaia xronia. το Rayman έχω την εντύπωση πως δεν αναφέρεται σε μικρές ηλικίες ακριβώς, νομίζω πως το χιούμορ του απευθύνεται σε ενήλικους.. ή έτσι το βλέπω εγώ τέλως πάντων. Έχω την εντύπωση πως είναι το απόλυτο παιχνίδι για να γελάσεις με την παρέα σου! Υ.Γ: πότε θα κυκλοφορήσει επιτέλους?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα