Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην το update το εχεις κατεβασει και το εχεις γραψει σε dvd?

Αν ναι τοτε το φορτωνεις στο wii.

Το διαβαζει σαν gamecube disk το ξεκινας και σου ζηταει να πατησεις το reset σε 2-3 σημεια.

Αν ακολουθησεις οτι σου λεει δεν εχεις προβλημα.

Αν οχι τοτε πρεπει καταρχην να βρεις το update.Παλια τα ειχε στην σελιδα τoy wiikey.

Αλλιως τραβα στο gbatemp.net στα download τα εχει.

Απλα προσεξε να κατεβασεις για pal κονσολα.

Γραψτο μετα με το Imgburn κατα προτιμηση σε χαμηλη ταχυτητα και ακολουθα ις παραπανω οδηγιες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχετικά με το DIsaster Day of Crisis

Kαλο παιχνιδι, οχι τιποτα σπουδαίο, αλλά σίγουρα κατι που έλειπε απο τη βιβλιοθήκη του Wii.

Τα γραφικά με χαλάνε λιγο, που ενώ σε κάποιες περιοχές ειναι παρα πολύ ωραία με κινηματογραφικά εφέ, σε καποιες αλλες ειναι τραγικά

Δημοσ.

Σήμερα έβαλα κι εγώ το Disaster Day of crisis.Ξέχασα να του αφαιρέσω το update με πήγε στην 3.3Ε μου μπλόκαρε τα πάντα,βάζω να το παίξω,error 001 unauthorised device detected.Ε όχι λέω δεν θα του περάσει.Κάνω downgrade το IOS και το ξαναφέρνω στην κατάσταση που ήταν,το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά μέσω του προγράμματος ocarina/gecko os.

Αφού πέρασα όλη αυτή την ταλαιπωρία για να παίξω αυτό το παιχνίδι περίμενα κι εγώ κάτι το συγκλονιστικό.Αρχικά προσπέρασα όλα τα βίντεο για να δω το gameplay.Τα γραφικά δεν ήταν για παιχνίδι wii σίγουρα,παίζω σε HDTV με το καλώδιο component και ρύθμιση EDTV 480p.Το metal gear solid 3 του Playstation 2 είχε καλύτερα γραφικά από αυτό το παιχνίδι.Είπα όμως να του δώσω άλλη μια ευκαιρία,άφησα τα γραφικά στην άκρη και μπορώ να πω ότι κόλλησα,νομίζω ότι θα το τερματίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Yπαρχει εκτος το wiiu αλλο προγραμμα που να βγαζει τα updates; Ευχαριστω

Επεξ/σία από _eLpiS_
Δημοσ.
Yπαρχει εκτος το wiiu αλλο προγραμμα που να βγαζει τα updates; Ευχαριστω

WiiBrickBlocker http://wbb.rockman18.com/?page=home&ln=en και WiiUpdateManager http://wum.talevas.com/. Εγώ χρισημοποιώ τον WiiBrickBlocker αν και με το 2ο μπορείς να αλλάηειεσ το update που έχει το DVD όχι μόνο να το βγάλεις :-D Ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.
WiiBrickBlocker http://wbb.rockman18.com/?page=home&ln=en και WiiUpdateManager http://wum.talevas.com/. Εγώ χρισημοποιώ τον WiiBrickBlocker αν και με το 2ο μπορείς να αλλάηειεσ το update που έχει το DVD όχι μόνο να το βγάλεις :-D Ελπίζω να βοήθησα!

Το update manager δουλεύει μόνο σε chipαρισμένα wii?

Δημοσ.
Το update manager δουλεύει μόνο σε chipαρισμένα wii?

Δεν ξέρω φίλε μου... Το παιχνίδι που θα του αφερέσεις το update θα είναι έτσι και αλλιώς backup άρα λογικά μόνο σε Wii που διαβάζει backups. Δεν μπορώ να το τεστάρω γιατί από τότε που το αγόρασα το τσίπαρα με wiikey (μέχρι στιγμής παίζει τα πάντα και ας έχω κλώνο :P).

EDIT: Αν έχεις ένα αυθεντικό παιχνίδι που έχει update και δεν θες να το κάνεις απλά τρέξε το παιχνίδι από Gecko OS/ region free του homebrew channel

Δημοσ.

Θα ηθελα να σας ρωτησω (ως ασχετος ακομα), τι διαφορα μπορει να εχει ενα παιχνιδι 4.2 Gb απο ενα 1.18 Gb. Μιλαω για το ιδιο παιχνιδι παντα.

Σε ποιο μεγεθος παιζουν περιπου οταν ειναι scrubbed και σε ποιο οταν οχι?

Δημοσ.
Δεν ξέρω φίλε μου... Το παιχνίδι που θα του αφερέσεις το update θα είναι έτσι και αλλιώς backup άρα λογικά μόνο σε Wii που διαβάζει backups. Δεν μπορώ να το τεστάρω γιατί από τότε που το αγόρασα το τσίπαρα με wiikey (μέχρι στιγμής παίζει τα πάντα και ας έχω κλώνο :P).

EDIT: Αν έχεις ένα αυθεντικό παιχνίδι που έχει update και δεν θες να το κάνεις απλά τρέξε το παιχνίδι από Gecko OS/ region free του homebrew channel

Είναι λίγο διαφορετικό το πρόβλημά μου.

Έχω 3.1Ε και θέλω να πάω σε 3.3Ε. ΔΕΝ έχω chip στο Wii οπότε τα backups τα τρέχω μέσω isoloader 0.3.

Δοκίμασα το εν λόγω πρόγραμμά γιατί είδα ότι εκτός της αφαίρεσης μπορείς να του βάλει και οποιοδήποτε firmware θέλεις ΑΛΛΑ όταν πήγα να δοκιμάσω το αποτέλεσμα δεν δούλευε η ιδέα μου. Νομίζω ο loader παρακάμπτει το firmware update και φυσικά δεν μπορώ να το τρέξω απ'τον loader του Wii γιατί είναι backup.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρεί αυθεντικό παιχνίδι με πάνω από 3.1Ε firmware...

Δημοσ.

Μόλις έπαιξα το Castlevania,είναι επιεικώς άθλιο.Γραφικά χάλια(Χρησιμοποιώ καλώδιο component σε mode EDTV 480P)ένα anti-alising δεν θα έβλαπτε.Ιστορία;;;;;Δεν υπάρχει Ιστορία,απλά παίζεις χωρίς να καταλαβαίνεις τι γίνεται,δεν έχει καν βίντεο(εκτός το αρχικό)ενδιάμεσα των μαχών.Ένα ακόμη μεγάλο κατά είναι ότι οι χαρακτήρες δεν μοιάζουν με τους χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει,καμία μα καμία σχέση!!!Δεν έχουν καν τις original στολές τους.Από εμένα ένα μεγάλο μείον,δεν αξίζει,η πατάτα της χρονιάς,κρίμα και το περίμενα με τόση αγωνία εδώ και πολύ καιρό...

Δημοσ.
Μόλις έπαιξα το Castlevania,είναι επιεικώς άθλιο.Γραφικά χάλια(Χρησιμοποιώ καλώδιο component σε mode EDTV 480P)ένα anti-alising δεν θα έβλαπτε.Ιστορία;;;;;Δεν υπάρχει Ιστορία,απλά παίζεις χωρίς να καταλαβαίνεις τι γίνεται,δεν έχει καν βίντεο(εκτός το αρχικό)ενδιάμεσα των μαχών.Ένα ακόμη μεγάλο κατά είναι ότι οι χαρακτήρες δεν μοιάζουν με τους χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει,καμία μα καμία σχέση!!!Δεν έχουν καν τις original στολές τους.Από εμένα ένα μεγάλο μείον,δεν αξίζει,η πατάτα της χρονιάς,κρίμα και το περίμενα με τόση αγωνία εδώ και πολύ καιρό...

Κάτι τέτοια που γράφοντε με κάνουν να χαίρομαι που όταν είμουν ανάμεσα σε Wii και X360, δεν πήρα Wii τελικά...

Δημοσ.

Την πάτησα σαν αρχάριος...είχα να ανοίξω πολύ καιρό την κονσόλα και γενικά να ενημερωθώ για εξελίξεις.Χθές κατέβασα 3-4 παιχνιδάκια και έκανα δοκιμές..να σημειώσω οτι είχα 3.2Ε και είχα πάνω homebrew channel 0,8 και μερικά παιχνιδάκια. Βάζω το castlevania και μου ζητάει update..ψάχνω να βρω το δισκάκι με το freeloader κλπ αλλά τπτ.Μου κάνει εντύπωση οτι το wiikey δεν παρακάμπτει το update και πάνω στα νεύρα μου κάνω update αλλά μέσω internet για να περάσει το ευρωπαικό και οχι το US. Μου κάνει το 3.4Ε και ανοίγει κανονικά η κονσόλα. Βάζω το castlevania και πάλι ζητάει update!! Πατάω το οκ έξαλλος και λεω οτι γίνει έγινε..ανοίγει η κονσόλα ξανά και πάλι παραμένει 3.4Ε. Παίζει το άθλιο το παιχνίδι και από οτι έιδα δεν μου έχει σβηστεί κανένα channel .Γύρισα πριν λίγο απο τη δουλειά και παρατηρώ οτι ναι μεν δεν σβήστηκε τπτ που μακάρι να σβηνόταν και να ήταν κυριλέ η κονσόλα μου φόρτωσε επίσης διπλά κανάλια καιρου και ειδήσεων!! ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΗΣ...ΟΚ τα πετάω στην άλλη άκρη το κόσμου και απλά δεν φαίνοντε μικρό το κακό. Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις πως μπορώ να σβήσω και αυτά τα διπλά κανάλια και τα homebrew κλπ και να κάνω τη δουλίτσα μου μόνο με το wiikey? Περιμένω νεο hack για 3.4Ε ? Κάνω system restore ? και τι θα χάσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...