liakos18 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Eιναι το καταλληλο πιστεψε με.. Παρεμπιπτοντως βρηκα την λυση,παλι καλα δηλ.. Για γράψε μας και ποια ήταν η λύση γιατί μπορεί να έχουν κι άλλοι παρόμοιο πρόβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteragas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Αλλαξα το καναλι του ρουτερ το channel απο το οποιο εκπεμπει.Ηταν στο 6 και το εβαλα στο 1 και ειναι σουπερ τωρα. Τωρα εχω αλλο προβλημα.Απο τοτε που αλλαξα τηλεοραση και δεν μου παιζει τα παιχνδια του virtual console και σκεφτομαι μηπως φταιει που παιζω με component καλωδιο και FullHD τηλεοραση.Λετε να μην υποστηριζει την αναλυση?Παντως δεν ειναι λογικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Τωρα εχω αλλο προβλημα.Απο τοτε που αλλαξα τηλεοραση και δεν μου παιζει τα παιχνδια του virtual console και σκεφτομαι μηπως φταιει που παιζω με component καλωδιο και FullHD τηλεοραση.Λετε να μην υποστηριζει την αναλυση?Παντως δεν ειναι λογικο.. Κλασικό πρόβλημα. Η λύση εδώ: http://www.vc-forums.com/wii-interlace-component-mode-t866.html?t=866 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteragas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Κλασικό πρόβλημα. Η λύση εδώ: http://www.vc-forums.com/wii-interlace-component-mode-t866.html?t=866 Nα σαι καλα φιλε μου για την πληροφορια αλλα δυστηχως δεν γινετε τιποτα...Δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει μιλησα και με εναν τεχνικο της nortec και ειναι υπο εξεταση το θεμα.Τωρα εξεταζω περιπτωσεις για να δω που επικεντρωνετε το προβλημα..Ελπιζω να μην φταιει το wii μου.. -----Προστέθηκε 29/9/2008 στις 11 : 44 : 07----- Βιαστηκα να απαντησω μου φενεται γιατι ειχα παραληψει να μπω στο operations guide πρωτα πριν πατησω τα Z + A + 2.Το μονο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν ενεργοποιωντας το interlace mode εχω απωλειες στην ποιοτητα των γραφικων των κανονικων παιχνδιων του wii..Ελπιζω πως οχι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Σιγουρα θα εχεις απωλεια,οχι κατι το τρομερο αλλα οπως και να'χει με progressive εχεις καλυτερη ποιοτητα και λιγοτερο εως καθολου τρεμοπεγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knmt13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 τα αντιγραμμενα παιχνιδια wii παιζουν μονο σε τσιπαρισμενη κονσολα η υπαρχει τροπος να παιξει image χωρις τσιπ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amadon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα,έχω ένα μικρό πρόβλημα με τον web browser opera wii δεν μπορώ να ανοίξω videos από το veoh ξέρει κανεις αν υπάρχει κάποια ρύθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteragas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα και παλι!Ευτυχως ολα τα προβληματα λυθηκαν και μπορω να ευχαριστηθω με την ησυχια μου το wii.Το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι εχω το Super Smash Bros Brawl και εχω φιλο μονο τον ξαδερφο μου με τον οποιο παιζω σπανια μιας οταν οταν μπορω εγω εκεινος δεν μπορει και ουτω καθεξης.Ωστοσο οταν παω να παιξω με τον οποιονδηποτε περιμενω μεχρι και 30 λεπτα μεχρι να βρεθει καποιος παιχτης λες και δεν παιζει κανεις φαινεται.. Οποιος θελει καποιον φιλο να μου πει να αλλαξουμε κωδικους απλα μηπως να επεφτε καμμια ψιλη μιας και το παιχνιδακι αξιζει πολυ..Περιμενω απαντηση,καλο βραδακι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Εντυπώσεις απο το NBA live 09: Ο χειρισμός είναι πολύ καλος. Σημαδεύεις με το wii-mote τον παίκτη που θέλεις να δώσεις πάσα. Σουτάρεις με το wiimote όπως και στο πραγματικό μπάσκετ. Αμύνεσαι κουνώντας το χειριστήριο αριστερά - δεξιά και πηδάς κάνωντας του μια κίνηση προς τα πάνω. Αλλά τα γραφικά είναι για πολλά γέλια... Για άλλη μια φορά κάνoυν port απο το PS2. Οσο και να μου άρεσε ο χειρισμός, χαλάει όλο το παιχνίδι από αυτό το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Ξεκίνησα να παίζω το Disaster Day Of Crisis Φαίνεται προσεγμένο παιχνίδι και σίγουρα αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί του. Περίμενα τα γραφικά του λίγο καλύτερα, πιο δουλεμένα αν και ξέρω τους περιορισμούς του wii. Ο χειρισμός δεν είναι κάτι να τρελαίνεσαι αλλά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα χειριστήρια. Επίσης θα προτιμούσα το σύστημα μαχών διαφορετικό. Το προχωράω και βλέπουμε... ΥΓ Εννοείται ότι δεν εγκατέστησα το system update που θέλει το παιχνίδι αλλά το έτρεξα μέσω του Gecko OS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadow_gp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Μόλις το πήρα...20Ε από Play. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! Οτι ακριβώς περίμενα...γραφικά super, ήχος καλός, gameplay από τα παλια. Point ´n click puzzle adventure! Για 20 αξίζει και με το παραπάνω. -----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 05 : 31 : 51----- epsilon περιμένω feedback για το παιχνιδι. Σκεφτομαι να το παρω, λεει; Θυμίζει τιποτα απο Resident; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_eLpiS_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρα! Μολις πηρα το wii τσιπαρισμενο και εκανα backup το mrio galaxy που αγορασα, εκανε αναβαθμιση το wii αλλα οταν βαζω το mario gallaxy μου βγαζει ερρορ και λεει οτι εχω παρανομη συσκευη εγκατεστημενη. Ολα τα αλλα backup μου παιζουν κανονικα,, Τι εγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν ξερεις πιο τσιπ εχεις μαθε γιατι αλλιως δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε. ΠΧ αν εχεις το wikey τοτε πρεπει να κανεις update στο τσιπακι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_eLpiS_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2008 Το wiikey εχω..Το κακο ειναι οτι εκανε update απο το dvd του mario galaxy.. Εχω γραψει το 1.9s σε dvd αλλα δεν ξερω πως μπορω να το βαλω.. To wii μου εχει 3.0 firmware . Μπορει καποιος να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_eLpiS_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Kανεις ρε παιδια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα