heyou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 To PS2 ακόμα ζεί και υποστηρίζεται από τη SONY και τους 3rd party developers. Επειδή το Wii στην ισχύ είναι πιό κοντά στο PS2 παρά στα ΧΒΟΧ360 και PS3, οι developers φτιάχνουν το εκάστοτε παιχνίδι συνήθως σε 2 εκδόσεις: Μία για τα ΧΒΟΧ360/PS3 και μία για Wii/PS2. Αλλά αντί να φτιάξουν το παιχνίδι για το Wii και μετά να υποβιβάσουν τα γραφικά για να τρέχει στο PS2, τους βγαίνει πιό εύκολο και πιό οικονομικό να το φτιάξουν εξαρχής για το PS2 και μετά να το μεταφέρουν όπως έχει στο Wii, με αποτέλεσμα να παίζουμε παιχνίδια με γραφικά και τεχνολογία PS2. Tι κακο ειναι και αυτο. Οταν διαβαζω οτι ενα παιχνιδι θα κυκλοφορήσει για PS2 Και για Wii φεύγω μακριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermario29 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 To PS2 ακόμα ζεί και υποστηρίζεται από τη SONY και τους 3rd party developers. Επειδή το Wii στην ισχύ είναι πιό κοντά στο PS2 παρά στα ΧΒΟΧ360 και PS3, οι developers φτιάχνουν το εκάστοτε παιχνίδι συνήθως σε 2 εκδόσεις: Μία για τα ΧΒΟΧ360/PS3 και μία για Wii/PS2. Αλλά αντί να φτιάξουν το παιχνίδι για το Wii και μετά να υποβιβάσουν τα γραφικά για να τρέχει στο PS2, τους βγαίνει πιό εύκολο και πιό οικονομικό να το φτιάξουν εξαρχής για το PS2 και μετά να το μεταφέρουν όπως έχει στο Wii, με αποτέλεσμα να παίζουμε παιχνίδια με γραφικά και τεχνολογία PS2. Ευχαριστω για την εξηγηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει κάποιος λόγος να ΜΗΝ αγοράσω Wii σήμερα? (Ok, αύριο.!) Αύριο στα εγκαίνια του saturn έχει προσφορά wii + wii fit + ratatouille =249 ευρώ. (χάθηκε να βάζαν κάνα zelda/mario/kart/wiimote αντί του ποντικού? τέσπα, καλή προσφορά, δε γκρινιάζω...) Για πείτε... Αξίζει να περιμένω για κάποιο λόγο? Δεν το θέλω άμεσα, αλλά η προσφορά είναι καλή! Υπάρχει περίπτωση να βάλουν το wii motion plus όταν βγει στο πακέτο? Σκέφτομαι ότι τώρα που βγαίνει και το iso loader αξίζει, πριν το μπλοκάρουν με αλλαγή στο hardware... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Koιτα αν το Wii Fit(sic) σε ενδιαφερει τοτε παρτο,γιατι κανονικα θα εσκαγες αλλα 100 ευρω(+ τα 250 για την κονσολα). Απο την αλλη,δε ξερω,εχω ενα προαισθημα οτι παρα τις εξαιρετικες πωλησεις που κανει,τωρα που το PREMIUM 360 κοστιζει οσο το "ποταπο" Wii,ΙΣΩΣ,λεω ισως, πεσει κανα 50αρι+ ευρω η τιμη στους επομενους μηνες.. Αλλα παλι,ποιος ειμαι εγω να εχω και προαισθηματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 παιδες αν περιμενεται φεξε μου και γλυστρισα, εγω το εχω το wii εδω και ενα χρονο, το τσιπαρα την πρωτη στιγμη με 70ευρω σε ενα μαγαζι και εκτοτε ειμαι μια χαρα. για ποιο λογω να μπειτε στην διαδικασια να αγορασετε με κλιπακι κλπ αφου κανει 60ευρω και να μπειτε στην διαδικασια για 10-20-30ευρω λιγοτερα. δεν αξιζει πιστεψτε με. ουτος συ αλλος τα λεφτα του θα τα βγαλει ως ποτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά μπήκα και γω επίσημα (αν και πολύ αργοπορημένα) στο club, το χτύπησα σήμερα..! Λέω να παραγγείλω ένα charger stand και ένα component cable, γενικά έχουν διαφορές ή όλα τα ίδια είναι? Από φορτιστές απ' οτι είδα διαφέρουν στη χωρητικότητα τις μπαταρίας, έχω δει αυτό. Καλό φαίνεται... Τα καλώδια έχουν διαφορά στη ποιότητα ή να πάρω ένα από τα φτηνά (θα το συνδέσω πάνω σε 24άρα dell 2408)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω απο φορτιστει εχω εναν της Kodak και περνω επαναφορτιζομενες μπαταριες και τις χρησιμοποιω σε ολες μου τις συσκευες (φωτογραφικη/πληκτρολογιο/ποντικι/wii/κτλ) εχω 12 2100mAh και κανω την δουλεια μου γενικα.Παντα εχω φορτισμενες μπαταριες στην καβαντζα και οταν αδειασει καποιο ζευγαρι αντικαθιστατε και οι αδειες μπαινουν στην φορτιση. Ετσι εισαι πιο ευελικτος απο το να παρεις το stand που λες. Για το component καλωδιο προτεινω να παρεις το μαμα. Αγορασα απο divineo ενα component δεν θυμαμαι πιο αλλα ουτε το πιο φθηνο που ειχε αλλα ουτε και το μαμα ενα ενδιαμεσο απο θεμα τιμης. Τελικα ακομα με το composite καλωδιο το εχω! Βγηκε χαλια το καλωδιο και το εβγαλα εκανε "παρεμβολες" στην εικονα και με χαλαγε πολυ. Αν θες και εισαι κοντα μπορω να στο δωσω να το δοκιμασεις. Και γενικα ΝΑΙ τα καλωδια εχουν τεραστια διαφορα στην ποιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αν σκοπευεις να το συνδεσεις σε καινουρια -HD- τηλεοραση τοτε παρε component σιγουρα,και κατα προτιμηση το γνησιο. Αλλιως σε CRT με ενα απλο RGB καλωδιο θα εισαι μια χαρα.(μη σου πω και καλυτερα αφου το wii σε hdtv,ειναι λιγο....χαλια να το πω? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Τουλαχιστον με το component θα δει διαφορα απο το composite σε μεγαλη HD τηλεοραση.Για την 24 που εχει δεν ξερω. Εγω με το καλωδιο ειδα διαφορα σε 2 τηλεορασεις που δοκιμασα (32" και 40") οποτε το συνιστω αλλα το μαμα μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Επειδή θα κάνω παραγγελία μια nds flashcard για μία φίλη, έλεγα να τα παραγγείλω όλα μαζί αλλά τελικά θα περιμένω για τα wii accessories μέχρι να δω πως πάει. Προς το παρόν δεν το έχω συνδέσει στην οθόνη το wii, γιατί άμα αρχίσω μέσα στην εξεταστική καταστράφηκα. Οπότε όταν το βάλω και δω πως πάει θα αποφασίσω αν αξίζει το component καλώδιο. Τώρα σχετικά με το charger, και γω έχω ένα φορτιστή για ΑΑ/ΑΑΑ, αλλά μάλλον είχα πάρει μάπα μπαταρίες γιατί τελείωναν πολύ γρήγορα. Μάλιστα σε ένα gamepad ασύρματο της logitech που τις χρησιμοποιούσα, πολλές φορές έχανε και τη σύνδεση... Τέσπα, θα δω πως πάνε με το wiimote και αναλόγως θα πράξω... ..και πάλι ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Για μπαταρίες σου προτείνω τις eneloop της Sanyo. Σε αντίθεση με τις κοινές επαναφορτιζόμενες, κρατούν το φορτίο τους για πολύ περισσότερο διάστημα όταν δεν τις χρησιμοποιείς. Καλώδιο εννοείται αξίζει να πάρεις component. Όσο για την μάρκα δε νομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία. Ένα 3rd party που πήρα από το play.com δείχνει το ίδιο καλά με το original. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Αν η τηλεόρασή σου είναι LCD, τότε σίγουρα πρέπει να πάρεις το component καλώδιο, ανεξάρτητα από το μέγεθος της τηλεόρασής σου, μιάς και με το composite η ποιότητα της εικόνας θα είναι απελπιστικά άθλια. Αν έχεις CRT τηλεόραση, τότε δεν επείγει, αν και με το SCART καλώδιο θα έχεις πολύ καλύτερη εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Βγήκε και ο πρώτος πραγματικός backup loader http://rapidshare.com/files/146590622/PSPGR_wii_loader.rar.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Kai ti κανεις με αυτον ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να παίζεις backups χωρίς modchip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα