Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή τα δικά μου Bits όμως είναι πιο όμορφα κατέβηκαν πιο γρήγορα. :P

Λοιπόν ... σε μια ώρα που ασχολήθηκα με το Star Wars μπορώ να πω ότι είναι ένα παιχνίδι που μπαίνει κατευθείαν στα best of. Ο χειρισμός του είναι πάρα πολύ καλός (κάτι σε iron man μου θύμησε), η ατμόσφαιρα είναι φανταστική (δηλαδή οι φαν των star wars θα ενθουσιαστού) και γενικότερα το παιχνίδι είναι αρκετά καλοδουλεμένο.

Αυτό που με παραξένεψε αλλά ταυτόχρονα με ενθουσιάζει, είναι ότι το παιχνίδι ξεκινάει και ΔΕΝ είσαι Jedi. Δηλαδή (τουλάχιστον στην αρχή...δεν ξέρω αν αυτό θα αλλάξει) είσαι με το μέρος του darth Vader και προσπαθείς να σκοτώσεις τους JEDI. :P

Αυτό που ενθουσιάζει είναι σίγουρα το πως χειρίζεσαι το φωτόσπαθο και το ότι μπορείς να σηκώσεις αντικείμενα (εχθρούς,γεννήτριες κτλ) και να τους πετάς μακριά (όπως ακριβώς κάνει κάποιος που έχει την δύναμη (the force :P).

Το συμπέρασμα είναι οτι το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό και θα μας απασχολήσει σίγουρα. Θα συνεχίσω να παίζω και θα δω αν η γνώμη μου αλλάξει.

Δημοσ.

Πολύύύύύ καλό...ήταν ο μόνος λόγος που αγόρασα την κονσόλα πρίν 1μιση χρόνο..το μόνο που με χάλασε είναι που δεν έχει ντούελ παρά μόνο με άλλο "φυσικό" παίχτη και θα πρέπει να μαλώνω με την κοπελιά..χοοχ the force is with me!!

Δημοσ.
πρεπει καθε φορα να το ενεργοποιω και να το απενεργοποιω. με καποιο κουμπι δε γινεται?

Μπορείς, έχοντας ενεργοποιημένο το standby connection, να κλείνεις τελείως την κονσόλα κρατώντας πατημένο το power button. Έτσι θα κλείνει κανονικά (και το led θα γίνεται κόκκινο). Αν περιμένεις κάποιο μήνυμα θα μπορείς να το κλείνεις από το remote ή από το power πατώντας το στιγμιαία, οπότε και θα μπαίνει σε standby.

Δημοσ.

To Star Wars θα μπορούσε να ήταν τόσο μα τόσο πολύ καλύτερο....

Ο πυρήνας του είναι καταπληκτικός. Τρομερότατος χειρισμός, καταπληκτική ανταπόκριση του χειριστηρίου, πληθώρα κινήσεων, πολύ καλή μηχανή φυσικής.

Για μένα τα χαλάει στο γαρνίρισμα.

Και αυτά τα γραφικά....Ευτυχώς στο κυρίως παιχνίδι τις περισσότερες φορές είναι καλά εως πολύ καλά, αλλά στις cut-scenes τα jaggies κυριολεκτικά βγάζουν μάτια, τα μοντέλα των χαρακτήρων τη μιά είναι ΟΚ, την άλλη είναι άστα βράστα, τέλος πάντων σου δίνει μία αίσθηση ότι το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε 100%.

Θα προτιμούσα μιά υποβάθμιση της ποιότητας των γραφικών σε όλο το παιχνίδι, ώστε να υπάρχει μιά ομοιομορφία, παρά αυτό το σκαμπανεύασμα....

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι πάρα πολύ καλό, αλλά με τσατίζει το ότι θα μπορούσε να ήταν απείρως ανώτερο....

Το καλύτερο παιχνίδι Star Wars για μένα παραμένει μέχρι στιγμής το "Jedi Knight 2: Jedi outcast".

Δημοσ.

Και αυτά τα γραφικά....Ευτυχώς στο κυρίως παιχνίδι τις περισσότερες φορές είναι καλά εως πολύ καλά, αλλά στις cut-scenes τα jaggies κυριολεκτικά βγάζουν μάτια, τα μοντέλα των χαρακτήρων τη μιά είναι ΟΚ, την άλλη είναι άστα βράστα, τέλος πάντων σου δίνει μία αίσθηση ότι το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε 100%.

Θα προτιμούσα μιά υποβάθμιση της ποιότητας των γραφικών σε όλο το παιχνίδι, ώστε να υπάρχει μιά ομοιομορφία, παρά αυτό το σκαμπανεύασμα....

Βλέπεις, η Lucas πόνταρε στο development για ps3/360 και τελικώς η Krome πήρε πάνω της όλο το development για το Wii. Αυτός είναι και ο λόγος που τα levels είναι διαφορετικά για κάθε έκδοση και συμβαίνουν όσα αναφέρεις.... Σκέφτομαι μόνο τι θα μπορούσε να κάνει η Lucas αν είχε ασχοληθεί αυτή με το Wii και δεν το άφηνε αλλού...

Γενικώς πάντως, η έκδοση για Wii μου άφησε πολύ καλύτερες εντυπώσεις από την έκδοση για 360: περισσότερα levels, καλύτερο menu/customization του χαρακτήρα, duel mode, εκπληκτικός χειρισμός, πολύ λιγότερα bugs στην κίνηση από το 360 και όλα αυτά με τίμημα τα γραφικά το οποίο είναι το μοναδικό που έχει να δώσει το 360 (όπως και το ps3 φαντάζομαι) έναντι του Wii... :-)

Δημοσ.

Εγω παντως ζω για τη μερα που θα αποσυρθει το γαμω-playstation 2.

Κι οποιος καταλαβε,καταλαβε :P

Δημοσ.
Εγω παντως ζω για τη μερα που θα αποσυρθει το γαμω-playstation 2.

Κι οποιος καταλαβε,καταλαβε :P

Εμενα ποιος θα μου εξηγησει, μια και δεν καταλαβα;;;

Δημοσ.
Εμενα ποιος θα μου εξηγησει, μια και δεν καταλαβα;;;

To PS2 ακόμα ζεί και υποστηρίζεται από τη SONY και τους 3rd party developers.

Επειδή το Wii στην ισχύ είναι πιό κοντά στο PS2 παρά στα ΧΒΟΧ360 και PS3, οι developers φτιάχνουν το εκάστοτε παιχνίδι συνήθως σε 2 εκδόσεις: Μία για τα ΧΒΟΧ360/PS3 και μία για Wii/PS2.

Αλλά αντί να φτιάξουν το παιχνίδι για το Wii και μετά να υποβιβάσουν τα γραφικά για να τρέχει στο PS2, τους βγαίνει πιό εύκολο και πιό οικονομικό να το φτιάξουν εξαρχής για το PS2 και μετά να το μεταφέρουν όπως έχει στο Wii, με αποτέλεσμα να παίζουμε παιχνίδια με γραφικά και τεχνολογία PS2.

Δημοσ.
To Star Wars θα μπορούσε να ήταν τόσο μα τόσο πολύ καλύτερο....

Ο πυρήνας του είναι καταπληκτικός. Τρομερότατος χειρισμός, καταπληκτική ανταπόκριση του χειριστηρίου, πληθώρα κινήσεων, πολύ καλή μηχανή φυσικής.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι πάρα πολύ καλό, αλλά με τσατίζει το ότι θα μπορούσε να ήταν απείρως ανώτερο....

Το καλύτερο παιχνίδι Star Wars για μένα παραμένει μέχρι στιγμής το "Jedi Knight 2: Jedi outcast".

panther στο ειχα παιξει στον υπολογιστη, πραγματικα απιστευτο παιχνιδι και απιστευτες εποχες. αχ τι μου θυμισες τωρα

Δημοσ.
To PS2 ακόμα ζεί και υποστηρίζεται από τη SONY και τους 3rd party developers.

Επειδή το Wii στην ισχύ είναι πιό κοντά στο PS2 παρά στα ΧΒΟΧ360 και PS3, οι developers φτιάχνουν το εκάστοτε παιχνίδι συνήθως σε 2 εκδόσεις: Μία για τα ΧΒΟΧ360/PS3 και μία για Wii/PS2.

Αλλά αντί να φτιάξουν το παιχνίδι για το Wii και μετά να υποβιβάσουν τα γραφικά για να τρέχει στο PS2, τους βγαίνει πιό εύκολο και πιό οικονομικό να το φτιάξουν εξαρχής για το PS2 και μετά να το μεταφέρουν όπως έχει στο Wii, με αποτέλεσμα να παίζουμε παιχνίδια με γραφικά και τεχνολογία PS2.

Ελεος δηλαδη με λιγα λογια....

Ερωτηση υπαρχει τροπος να τρεχουμε buck up των game μας διχος wii key κλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...