polakis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδιά πεθαμένη κονσόλα είναι. Όταν έχω να παίξω 6-7 μήνες ενώ παίζω 360 φουλ, τί λέτε ότι είναι για μένα το wii? Και ξέρω πάρα πολλούς που το έχουν,και πλέον το βαρέθηκαν και το κράζουν...
panther_512 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ίσως να μήν τσέκαρες καλά τα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις σε αυτή τη κονσόλα, ίσως να μήν είδες τα παιχνίδια που αναμένονται προσεχώς ή μπορεί να διαπίστωσες ότι απλώς τα παιχνίδια δεν είναι του γούστου σου για τον Α, Β ή Γ λόγο. Οι γενικεύσεις όμως δεν βοηθάνε. Εγώ για παράδειγμα θα παίξω τουλάχιστον μερικές ωρίτσες την ημέρα, μέχρι και 2η τηλεόραση αγόρασα ( HD 42'' αποκλειστικά για το Wii) ενώ κολλητοί μου που έρχονταν και έβλεπαν, τώρα έχουν αγοράσει από ένα Wii και ο καθένας το ξεσκίζει. Τελικό πραγματικό συμπέρασμα: Ο polakis βαρέθηκε το Wii του ενώ ο panther όχι ;-)
Olorin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπικά, ξέρω πολλούς που όπως ο polakis ξεσκίστηκαν στο Wii τους πρώτους μήνες (και με φίλους, αλλά και μόνοι) και μετά το παράτησαν, αλλά ακόμα περισσότερους που έχουν ακόμα σχεδόν τον ίδιο ενθουσιασμό και έχουν αφήσει το Xbox360 στο ράφι... Το παν είναι τι ζητάει ο καθένας, δεν μπορείς να επιβάλλεις τον άλλον τι θα του αρέσει με βάση τα δικά σου δεδομένα, είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό... Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες αντικειμενικές παραδοχές... Π.χ. έχω κουραστεί να ακούω την καραμέλα πως "τα καλά παιχνίδια του Wii μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού..." Καθίστε λίγο, ρε παιδιά, ποια είναι, γιατί εγώ με ένα πρόχειρο μέτρημα μπορώ να βγάλω πάνω από 15-20 αξιόλογους τίτλους... Ή μήπως το Xbox 360 (με έναν χρόνο παραπάνω στην πλάτη του) έχει βγάλει πολύ περισσότερα αριστουργήματα??? (καλά το PS3 δεν το αναφέρω καν) Όσο για το άλλο που ακούω από πολλούς, ότι στο Wii βγαίνουν πολλά "σκουπίδια" που το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να παρουσιάσουν motion sensing ως gimmick, συμφωνώ απόλυτα, αλλά προσθέτω... "ε και?". Αν είναι να βγαίνουν τον χρόνο 20 τίτλοι άνω του μετρίου και 50 πατάτες είναι για μένα ακριβώς το ίδιο με το να βγαίνουν 20 τίτλοι άνω του μετρίου και 10 πατάτες... Τα καλά παιχνίδια είναι αυτά που με ενδιαφέρουν κι όχι το αν παράλληλα θα βγουν 1 ή 100 αδιάφορες και προχειροφτιαγμένες αρπαχτές... Σε αυτό βέβαια, ευθυνόμαστε κι εμείς οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου, που γράφουμε κάτι χωρίς να το πολυσκεφτούμε και μετά από μερικές ώρες το βλέπουμε να αναπαράγεται σε δεκάδες fora στο διαδίκτυο και μάλιστα τις περισσότερες φορές να παρουσιάζεται ως περισπούδαστη άποψη του εκάστοτε 15χρονου που απλώς αναπαρήγαγε άκριτα κάτι που διάβασε/άκουσε... Και ας μην γελιόμαστε... Οι περισσότερο εδώ μέσα, δεν είμαστε πλέον ούτε μαθητές ούτε φοιτητές, κάτι που σημαίνει πως ο ελεύθερός μας χρόνος είναι ελάχιστος και μόνο ένα κομμάτι από αυτόν είναι διαθέσιμος για gaming... Με άλλα λόγια, προσωπικά, δεν με "χαλάει" καθόλου το να βγαίνουν σε μια κονσόλα 10-15 αξιοπρόσεκτα παιχνίδια τον χρόνο... Άσε που οι περισσότεροι διαθέτουν και πάνω από ένα gaming συστήματα (φορητά-αφόρητα(!), κονσόλες-υπολογιστή κ.λπ.). Εκτός αν πια έχετε μετακομίσει σε πλανήτη όπου η μέρα διαρκεί 50 ώρες και μπορείτε να ξοδέψετε 5-10 ώρες κάθε μέρας για gaming...
panosvlass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 .... Και ας μην γελιόμαστε... Οι περισσότερο εδώ μέσα, δεν είμαστε πλέον ούτε μαθητές ούτε φοιτητές, κάτι που σημαίνει πως ο ελεύθερός μας χρόνος είναι ελάχιστος και μόνο ένα κομμάτι από αυτόν είναι διαθέσιμος για gaming... Με άλλα λόγια, προσωπικά, δεν με "χαλάει" καθόλου το να βγαίνουν σε μια κονσόλα 10-15 αξιοπρόσεκτα παιχνίδια τον χρόνο... Άσε που οι περισσότεροι διαθέτουν και πάνω από ένα gaming συστήματα (φορητά-αφόρητα(!), κονσόλες-υπολογιστή κ.λπ.). Εκτός αν πια έχετε μετακομίσει σε πλανήτη όπου η μέρα διαρκεί 50 ώρες και μπορείτε να ξοδέψετε 5-10 ώρες κάθε μέρας για gaming... +10000 Δυστηχως για μενα αυτο ειναι το προβλημα. Οσο εχω παρατησει το wii αλλο τοσο εχω παρατησει το ps2 αλλο τοσο το pc απο αποψη gaming. Πανε οι εποχες που λιωναμε με τις ωρες καθε μερα.Δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση... Αλλα οι εποχες αλλαζουν και παει λεγοντας.
wiimaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 πανε οι εποχεσ που παιζαμε τα διπλά μας ε panosvlass? και εγω αυτο το προβλημα εχω. δεν εχω χρονο ή όταν επιστρεφω σπιτι ειμαι πτωμα που ουτε να το ανοιξω δεν έχω όρεξη!
panosvlass Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 πανε οι εποχεσ που παιζαμε τα διπλά μας ε panosvlass? και εγω αυτο το προβλημα εχω. δεν εχω χρονο ή όταν επιστρεφω σπιτι ειμαι πτωμα που ουτε να το ανοιξω δεν έχω όρεξη! ρε μακη δεν προλαβαινω αλλα κι αλλα λες να προλαβω να παιξω. Ασε εχουμε μπει ολοι(η περισσοτεροι της γενιας μου στο λουκι και δεν υπαρχει γυρισμος). Το μονο που χαιρομαι ειναι που τον νοεμβρη με περνει η μαμα πατριδα και θα βρω χρονο να παιξω και λιγο!!!!Γιατι μετα παλι στα σκατα. ΥΓ. Tennis εμαθες η παλι με κλειστα ματια θα σε παιζω!!!!:X:X
wiimaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 παρακαλουνται τα μελλοντικα ψαρια να μην τα βάζουν με τους παλέουρες στο τέννις... -κύριε διοικητα μπορώ να μείνω στο καχιμι λίγο παραπανω για να παίξω wii? -ΟΧΙ -(κατάλαβα πάλι με dsaki στο κρεβατι θα τη βγάλω!!!)
darksoho33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 μετα απο ενα χρονο σημερα αξιωθηκα να το συνδεσω νετ. οποιος θελει ας με κανει add wii number 4200 - 1325 - 5262 - 5788 μαζευεστε καθολου και αν ναι σε ποιο παιχνιδι?
darksoho33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 α και κατι αλλο, απο τοτε που εκανα ενα update απο το νετ οταν παταω να κλεισει δεν γινεται κοκκινο το power αλλα απο πρασινο γινεται κιτρινο. γνωριζεται τι παιζει?
supermario29 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 α και κατι αλλο, απο τοτε που εκανα ενα update απο το νετ οταν παταω να κλεισει δεν γινεται κοκκινο το power αλλα απο πρασινο γινεται κιτρινο. γνωριζεται τι παιζει? Εχεις ενεργοποιημενο το WiiConnect24. Δες και εδω...http://www.wiiforum.com/showthread.php?t=1476
panosvlass Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 α και κατι αλλο, απο τοτε που εκανα ενα update απο το νετ οταν παταω να κλεισει δεν γινεται κοκκινο το power αλλα απο πρασινο γινεται κιτρινο. γνωριζεται τι παιζει? Οπως σου ειπε και ο παραπανω φιλος ειναι το wiiconnect24 ανοιχτο. Συμβουλη: Μην το εχεις μονιμα ανοιχτο. Ανοιγε το μονο οταν το χρειαζεσαι. Μπορει να σου προκαλεσει προβλημα γιατι το chip του ασυρματου ζεσταινετε αρκετα και με την σειρα του το wii γιατι λειτουργει συνεχεια αλλα ανεμιστηρας του wii οχι, μπορει να προκαλεσει προβληματα στην καρτα γραφικων και να τρεχεις μετα.
darksoho33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 πρεπει καθε φορα να το ενεργοποιω και να το απενεργοποιω. με καποιο κουμπι δε γινεται?
panosvlass Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 οχι αναγκαστικα μεσα απο τις ρυθμισεις. Αλλα καθε φορα θα το ανοιγεις??? Δεν ειναι και τοσο χρησιμο παντα..
xterm Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ξεσκονίστε τις κονσόλες...το Star Wars - The Force Unleashed είναι εκεί έξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα