panther_512 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εχθές αγόρασα το wii μαζί με το red steel και ένα pad.Αφού το σύνδεσα το βραδάκι έπαιξα καμιά ώρα…. γενικός απογοητεύτηκα. Τα γραφικά του wii είναι απαράδεκτα στην κατηγορία του ps2 και xbox To χειριστήριο είναι που σώζει την κατάσταση αλλά δεν μπορώ να πω ότι κάνει την διαφορά από μία κονσόλα νέας γενιάς. Τα παιχνίδια είναι ακριβά για αυτό που παίρνεις. Ελπίζω να μην ενοχληθεί κανένας για της παρατηρήσεις μου μιας και είναι από την δική μου οπτική. Είμαι κάτοχος αρκετών παιχνιδομηχανών (game gear, psp, ds lite, ps2, xbox, xbox360, wii) και αν θέλει κάποιος να σύμφωνα πάντα με την δική μου γνώμη να αγοράσει ένα δωράκι στον εαυτό του τα Χριστούγεννα το 360 προς το παρών είναι μονόδρομος. Φίλοι του wii μην κολλάτε με τα παραπάνω το ds γενικός μου άρεσε (μόνο με την 1gb sd card που έβαλα) αλλά το wii δεν μου έκατσε καλά.. Θα πάω να βρω το zelda σήμερα μιας και λέτε ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλό και ελπίζω να αλλάξω γνώμη για την συμπαθέστατη κατά τα άλλα κονσόλα… Ευπρόσδεκτα τα σχόλιά σου, αλλά μετά από ένα ολόκληρο χρόνο που διατυμπανίζουμε ξανά και ξανά το γεγονός ότι τα γραφικά του Wii είναι κλάση κατώτερα αυτών του XBOX360 και του PS3, δεν σου φαίνεται λίγο οξύμωρο να αγοράσεις την κονσόλα και να παραπονιέσαι για τα γραφικά??? Επίσης, αν παρατήρησες εμάς τους και καλά Nintedakides, αποφεύγουμε το Red Steel διότι το παιχνίδι δεν είναι καλό, τουλάχιστον από πλευράς χειρισμού. Δοκίμασε το Zelda ή το Super Monkey Ball ή το Rayman, το Elebits κλ κλ Απόφυγε τα COD3, Need for Speed, GT Pro, FarCry. Πάντως ειληκρινά είναι κρίμα με τόση προσπάθεια που ρίχνουμε για την ενημέρωση των εδιαφερομένων πάνω στο Wii, να συμβαίνουν περιπτώσεις όπως τη δική σου.... Τέλος, αν έχεις HD-TV, οπωσδήποτε πρέπει να βάλεις component. Θα δείς τρομερή βελτίωση στην εικόνα. Αλλιώς RGB SCART.
kostacurtas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 digitalsoul ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου απο το Red Steel; Το Wii Sports πως σου φανηκε;
Rising1980 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί να ενοχληθεί κάποιος βρε digitalsoul; Ο καθένας έχει την άποψή του, δεν είναι κακό αυτό. Συμφωνώ κι εγώ ότι τα παιγνίδια είναι ακριβά γι'αυτό που παίρνεις. Ευελπιστώ όμως να καλυτερεύσουν τα πράγματα μιας και μιλάμε για launch και 1ης γενιάς παιγνίδια (θα έλεγα ότι δεν είναι καν 1ης γενιάς αλλά ... 0,5ης). Διαφωνώ όμως με το ότι το 360 είναι μονόδρομος. Εξαρτάται από το τί ζητά ο καθένας. Εγώ ήθελα πρωτοποριακό χειρισμό και γι'αυτό μου έκανα δωράκι το Wii. EDIT: Πάνθηρα έχεις mail
panther_512 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Γιάπ, το έλαβα και έπαθα τη πλάκα μου!
heyou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εχθές αγόρασα το wii μαζί με το red steel και ένα pad.Αφού το σύνδεσα το βραδάκι έπαιξα καμιά ώρα…. γενικός απογοητεύτηκα. Τα γραφικά του wii είναι απαράδεκτα στην κατηγορία του ps2 και xbox To χειριστήριο είναι που σώζει την κατάσταση αλλά δεν μπορώ να πω ότι κάνει την διαφορά από μία κονσόλα νέας γενιάς. Τα παιχνίδια είναι ακριβά για αυτό που παίρνεις. Ελπίζω να μην ενοχληθεί κανένας για της παρατηρήσεις μου μιας και είναι από την δική μου οπτική. Είμαι κάτοχος αρκετών παιχνιδομηχανών (game gear, psp, ds lite, ps2, xbox, xbox360, wii) και αν θέλει κάποιος να σύμφωνα πάντα με την δική μου γνώμη να αγοράσει ένα δωράκι στον εαυτό του τα Χριστούγεννα το 360 προς το παρών είναι μονόδρομος. Φίλοι του wii μην κολλάτε με τα παραπάνω το ds γενικός μου άρεσε (μόνο με την 1gb sd card που έβαλα) αλλά το wii δεν μου έκατσε καλά.. Θα πάω να βρω το zelda σήμερα μιας και λέτε ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλό και ελπίζω να αλλάξω γνώμη για την συμπαθέστατη κατά τα άλλα κονσόλα… Οντως. Aναφέρουμε εδώ και καιρό για αυτά που διαβάζουμε στα review : το Red Steel είναι φιάσκο! Σορρυ που θα στο πω, αλλά αν διάβαζες λίγο πιο ενδελεχώς τα topics σχετικά με το Wii θα γλίτωνες 60 ευρώ... Προσωπικά έχω προτείνει ανεπιφύλακτα το Zelda, ενώ ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά ακούγονται τα Elebits, Trauma Center(οταν κυκλοφορήσουν) και αυτά που ανέφερε ο panther.
Rising1980 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ρε συ σόρι που το άργησα, αλλά δεν μπορούσα να το στείλω με τίποτα. Χαίρομαι που σου άρεσε πάντως
sheik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ακριβως.Εδω και 2 χρονια ολοι ξερουμε ποσο ΚΑΤΩΤΕΡO θα ειναι τεχνικα το Wii,οποτε να βγαινει καποιος και να λεει τα ιδια και τα ιδια ειναι κουραστικο. Ασε που ειμαστε ακομα στο launch της κονσολας.Ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι εφοσον το Wii εχει εναν επεξεργαστη,ελαφρως ισχυροτερο του Xbox αλλα καινουριας αρχιτεκτονικης(το ιδιο και για τη καρτα γραφικων) τοτε θα δουμε γραφικα πολυ καλυτερα που λογικα θα φτανουν σε ποιοτητα τους καλυτερους οπτικα τιτλους του Xbox(Halo 2,Fable,Doom 3,Chronicles Of Riddick,Far Cry κλπ).Δεν νομιζω να χαλιεται κανεις με τετοια γραφικα.Απλα θελει χρονο... Απο την αλλη,αν και αρχη νομιζω ειναι λογικο ο κοσμος να ΑΠΑΙΤΕΙ καλο χειρισμο.Εφοσον διατυμπανιζεις βρε αδερφε οτι "τα γραφικα δε μετρανε" ε φροντισε να το αποδειξεις με ΣΩΣΤΟ χειρισμο,και οχι controls τυπου Red Steel ή COD3 που ειναι απλα σχεδον unplayable παιχνιδια.
heyou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ασε που ειμαστε ακομα στο launch της κονσολας.Ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι εφοσον το Wii εχει εναν επεξεργαστη,ελαφρως ισχυροτερο του Xbox αλλα καινουριας αρχιτεκτονικης(το ιδιο και για τη καρτα γραφικων) τοτε θα δουμε γραφικα πολυ καλυτερα που λογικα θα φτανουν σε ποιοτητα τους καλυτερους οπτικα τιτλους του Xbox(Halo 2,Fable,Doom 3,Chronicles Of Riddick,Far Cry κλπ). Σορρυ για τη διόρθωση, αλλά ο επεξεργαστής του Wii είναι παλιότερης αρχιτεκτονικής (PowerPC 750 based) αλλά πολύ πιο ισχυρός από αυτόν το XBOX (που είναι επιπέδου Celeron). Απο την αλλη,αν και αρχη νομιζω ειναι λογικο ο κοσμος να ΑΠΑΙΤΕΙ καλο χειρισμο.Εφοσον διατυμπανιζεις βρε αδερφε οτι "τα γραφικα δε μετρανε" ε φροντισε να το αποδειξεις με ΣΩΣΤΟ χειρισμο,και οχι controls τυπου Red Steel ή COD3 που ειναι απλα σχεδον unplayable παιχνιδια. Σε αυτό έχεις δίκιο. Aπο FPS πάλι το Metroid θα ξελασπώσει? (που είναι της Nintendo).
digitalsoul Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε kostacurtas το red steel είναι κουραστικό στο χειρισμό του και μου θύμισε παλιότερες καταστάσεις όταν αγόρασα το Microsoft controller με τον αισθητήρα κίνησης αλλά τώρα τα πράγματα είναι χειρότερα μιας και έχω βγαλμένο ώμο. Θέλει περισσότερη εξοικείωση για να μπορέσεις να προχωράς χωρίς να ζαλίζεσαι και να στοχεύεις γρήγορα. Δεν το έχω προχωρήσει για να σου πω τι γίνετε παρακάτω αλλά γενικός δεν θα σου το πρότεινα. Το wii sports κατά τα άλλα είναι αρκετά καλό και αναδεικνύει τις δυνατότητες του controller αλλά μέχρι εκεί. Φίλε Rising1980 έκανες καλά και αγόρασες αυτό που γούσταρες όπως όταν ήθελα να αγοράσω την Africa twin πριν από 6 χρόνια και δελεάστηκα για λίγο από την Varadero (για 0,00001 sec) Στο τέλος όμως πήρα αυτό που πραγματικά γούσταρα ανεξάρτητα με τα λεφτά. Και τέλος φίλε panther_512 δεν είχανε διαθέσιμο το Zelda εχθές και μου πρότειναν το red steel. Όπως έλεγα θα ψάξω σήμερα για το Zelda και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου μόλις το πάρω μαζί με ένα καλώδιο component αφού έχει τόση διαφορά.
Rising1980 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εχμ φίλε μου, πραγματικά γουστάρω το Wii, ανεξαρτήτως λεφτών.
mixalisss Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 kala to red steel den to perimena etsi sta videakia mamouse k ederne tora einai mia patata o xeirismos eleinos kai ta grafika episis
p3tran Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 εγω το zelda παντως το εχω αφησει μεχρι να βρω component καλωδιο. το σκεφτηκα καλα, και το να βαλω να παιζω στην sdtv μου παραειναι μαλακια.
panther_512 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 εγω το zelda παντως το εχω αφησει μεχρι να βρω component καλωδιο.το σκεφτηκα καλα, και το να βαλω να παιζω στην sdtv μου παραειναι μαλακια. Mα και στην SD-TV να το βάλεις, τη θολούρα δεν την γλιτώνεις. Θές RGB καλώδιο. Βέβαια θα δείχνει καλύτερα απ'ότι στην HD-TV σου, αλλά και πάλι δεν θα έχεις τη καλύτερη εικόνα.
fermat Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Emena to exei enas filos mou to wii kai emeina poli ediposiasmenos me to tennis..oxi toso apo grafika alla kirios apo to gelio pou peftei genika stin oli fasi.. Parolauta koitaza sto youtube kai vrika ena videaki alla den ksero an ine alithino..opoios thelei as riksei mia matia kai na mou pei tin apopsi tou..http://www.youtube.com/watch?v=5MK8KiaEwSk
sheik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μπα ειναι ψευτικο.Το εγραψε και ο ιδιος που το ποσταρε αλλωστε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα