heyou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ειπα τετοιο πράγμα,αλλα το Ocarina στο Gamecube ειναι το Master's Quest: Ιδανικό για οσους το έχουν τερματίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 'Εχει μεγάλες διαφορές? Αν και έχω τελειώσει το original σε n64 το master's quest δεν το έπαιξα ποτέ... Αχ επικίνδυνα πράγματα ρωτάω πριν την εξεταστική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι ΠΟΛΥ πιο δυσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλιστα. Good thing που έχω δανείσει τα gc controllers σε ένα φίλο... Μπήκε στο πρόγραμμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Έχεις δανείσει τα GC controllers? Εγώ από το άγχος μή τυχόν και πάθει το οτιδήποτε το Wavebird που έχω και περάσει έστω και λεπτό χωρίς να μπορώ να παίξω αυτό που θέλω, αγόρασα δεύτερο Wavebird για ρεζέρβα, να κάθεται στο κουτί του για περίπτωση έκτακτης ανάγκης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis_pap Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Πάνθηρα το Wavebird από που το βρήκες και πόσο? Είναι καλό? Υπάρχει ακόμα καινούργιο? Κάρτες μνήμης GC βρίσκονται εύκολα? Ψάχνομαι τελευταία και εγώ για παιχνίδια GC αλλά έχω κολλήσει στα διαδικαστικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Έχεις δανείσει τα GC controllers? Εγώ από το άγχος μή τυχόν και πάθει το οτιδήποτε το Wavebird που έχω και περάσει έστω και λεπτό χωρίς να μπορώ να παίξω αυτό που θέλω, αγόρασα δεύτερο Wavebird για ρεζέρβα, να κάθεται στο κουτί του για περίπτωση έκτακτης ανάγκης... Βασικά δίκιο έχεις, και γω έχω μετανοιώσει κάποιες φορές που δάνεισα game paks πιο παλιά, είχα τσακωθεί άσχημα για χαμένα saves (εντάξει δεν είναι και τοοοόσο τρομερό, αλλά όσο να 'χει ήταν σα να πήγαν δεκάδες ώρες απ' τη ζωή μου χαμένες...). Απ' την άλλη γενικά ό,τι nintendo hardware είχα ήταν πάντα ανθεκτικό (δε θυμάμαι να έχω καταφέρει να χαλάσω κάτι...), οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα με τα controllers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Tα Wavebirds τα αγόρασα από play-asia.com: http://www.play-asia.com/paOS-14-71-23-49-en.html Aλλά τώρα που κοιτάω τη σελίδα έχουν μόνο κανονικά. Τα Wavebirds τους τελείωσαν. Tα είχα αγοράσει πρίν από ένα χρόνο πάνω-κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crais Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=363&productid=4552 εδώ βρήκα wii fit με 88 ευρώ είναι αξιόπιστο το site? και γιατί είναι πιο φτηνό? δεν έχει εγγύηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinnet Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Απ' την άλλη γενικά ό,τι nintendo hardware είχα ήταν πάντα ανθεκτικό (δε θυμάμαι να έχω καταφέρει να χαλάσω κάτι...), οπότε δε νομίζω να έχω πρόβλημα με τα controllers... Δηλαδή δεν έχεις σπάσει ποτέ χειριστήριο του Snes? Street Fighter δεν έπαιζες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winmik2kx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Το είχα λιώσει !!! Αλλά δε ξέρω, όταν έχανα δε μου έβγαινε τόσο μίσος για τη κονσόλα, δεν τα χτύπαγα... To μόνο που είχα ταράξει στις κλωτσιές ήταν ένα παλιό PC που είχα, επί εποχή Tomb Raider II, δεν το σήκωνε καλά και κάθε 10-15 λεπτά σε πέταγε στα windows χάνοντας ότι πρόοδo είχες κάνει. Είχα πεθάνει στο quick save. Και το case από τις πολλές κλωτσιές είχε μαυρίσει από το πλάι, είχε σπάσει το χρώμα της λαμαρίνας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά δεν ξέρω τί λέτε αλλά εμένα το wii μου είναι στο ράφι εδώ και κανένα 6μηνο... Κρίμα γιατί η Νιντέντο δεν στήριξε καθόλου την κονσόλα, που αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά παιδική και μόδα που πέρασε. Ένα μάριο, ζέλντα, μάριο καρτ δεν σώζουν την κατάσταση...Όλα τα άλλα είναι της πλάκας παιχνίδια ή remakes... Είμαι έτοιμος να το πουλήσω όπως και το ps3 μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paris11 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια ενα παιχνιδι που ειναι ωραιο ειναι το Red Steel Η ιστορια αρχιζει με τον Scott ο οποιος ειναι με την αραβωνιαστηκια του εκεινη τον παει να γνωρισει τον πατερα της,εκεινος ηταν gangster αλλα τωρα ειναι μεγαλο επεχηριματιας θελουν να τον σκωτοσουν,τον απαγαγουν μαζι με την κορη του ο Scott σωζει τον πατερα της αλλα εχουν την αραβωνιαστηκια του,εχεις οπλα και τους κυνηγας για να την παρει πισω,καποιες φορες εχεις και σπαθι καποιες φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Πλάκας κάνεις? Το red steel παίζει να είναι από τα χειρότερα παιχνίδια του wii... Το wii αργοπεθαίνει και λυπάμαι πολύ γιαυτό, γιατί την πίστεψα την κονσόλα και την πήρα. Τώρα όμως τρώει σκόνη στο ράφι, μήνες τώρα. Με κανέναν σοβαρό τίτλο να έρχεται και με γραφικά γενικά της πλάκας. Καλή η καινοτομία της κίνησς χειριστηρίου, αλλά αποδεικνύεται ότι αν δεν έχεις καλή τεχνολογία στην κονσόλα και έχεις σχεδόν απαρχαιωμένα γραφικά και ήχο, είσαι σχεδόν τελειωμένος... Είναι ντροπή να παίζουμε στην σημερινή εποχή με τέτοια γραφικά... Όσοι φίλοι μου αγόρασαν το wii,στην αρχή πορώθηκαν λίγο, αλλά μετά το βαρέθηκαν τρελά και ούτε το ακουμπάνε. Και όχι μόνο οι φίλοι μου. Πιστεύω ότι και ο υπόλοιπος πλανήτης αυτό έκανε και τώρα ψάχνεται. Πάντως με την καινοτομία της, τον στόχο της η Νιντέντο τον έπιασε. Έκανε τις πωλήσεις που ήθελε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ε οχι και πεθαμενη κονσολα το Wii! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα