jason88 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 παιδες 2 ερωτησεις: 1. ποιο θεωρειτε καλυτερο chip για το Wii? 2. υπαρχει τροπος να παιξουμε roms ΝES, SNES, N64 στο Wii ΔΩΡΕΑΝ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Για την 1η ερώτηση δεν ξέρω -δεν έχω τσιπάρει το γουι μου- ίσως το d2pro μαζί με το κλιπ του, που μπορείς να τα βάλεις και μόνος σου χωρίς γνώσεις. Για τη 2η ερώτηση ναι είναι δυνατόν μέσω του twilight hack και homebrew channel (ψάξε τα στο γούγλη ή στο wiibrew.org για το πως θα τα βάλεις, πάντως είναι πολύ εύκολο) Επίσης έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι σύντομα θα υπάρξει τρόπος να παίξεις και αντίγραφα χωρίς τσιπάκι αν και δεν το πιστεύω πολύ. Όμως και πάλι που ξέρω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 παλικαρια χρειάζομαι τα φώτα σας για το smash.λοιπον επειδή έχω πρόβλημα και δεν μπορώ να βρώ ατομα ονλινε,ενω σπεκτάτωρες άποιρους ,διάβασα οτι πρέπει να ανοίξω τις θύρες 28910/29900/29901/29920/80/443. όλα καλά μέχρι εδώ αλλα πως να τις ανοίξω?έχω το μοντεμ ρούτερ tp-link προσπάθησα λίγο αλλα δεν τα κατάφερα π.χ νομίζω ειναι στο advanced setup/security/ip filtering/incoming παταω εκει add για να βάλω τα πορτς και μου βγάζει μια λίστα με κινέζικα για μένα : Filter Name: Protocol: Source IP address: Source Subnet Mask: Source Port (port or port:port): Destination IP address: Destination Subnet Mask: Destination Port (port or port:port): λογικά εδώ την κάνεις την δουλιά αλλα τι βάζεις στο καθένα δεν ξέρω αν μπορεέ να μου πει κανένας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 πηγαινε εδω http://www.portforward.com και δες στους οδηγους που εχει να βρεις το ρουτερ σου και θα τα καταφερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 παλικαρε ευχαριστώ για τον κόπο σου αλλα δεν βγάζω άκρη σε αυτην την σελίδα παω guides/port forwarding guides by router διαλέγω το ρουτερ μου(ενα από την ίδια εταιρία που μοιάζει γιατι δεν έχει ολόιδιο το δικό μου) και μετα με πετάει σε μια σελίδα με παιχνίδια και προγράμματα να κάνω port forwarding πχ znes.τπτ για wii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roxas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 καλα εχετε ποροθει ολοι σας με το xbox360 εδω μιλαμε για ςιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 παλικαρε ευχαριστώ για τον κόπο σου αλλα δεν βγάζω άκρη σε αυτην την σελίδα παω guides/port forwarding guides by router διαλέγω το ρουτερ μου(ενα από την ίδια εταιρία που μοιάζει γιατι δεν έχει ολόιδιο το δικό μου) και μετα με πετάει σε μια σελίδα με παιχνίδια και προγράμματα να κάνω port forwarding πχ znes.τπτ για wii Σου ειπα να πας εκει ωστε να δεις που θα χρησιμοποιησεις τα νουμερα για τις πορτες.Το ξερω οτι δεν θα βρεις για το Wii εκει αλλα τουλαχιστον διαλεξε ενα προγραμμα πχ utorrent και οπως θα ανοιγες πορτες για αυτο αντιστοιχα ανοιξε για το wii.Την ip του wii θα την βρεις μεσα απο την σελιδα του ρουτερ που δειχνει τις συσκευες που εχουν συνδεθει με αυτο τις τελευταιες ωρες και εκει θα λεει την ip που θα χρειαστεις για να ανοιξεις τις πορτες για την συγκεκριμενη ip. καλα εχετε ποροθει ολοι σας με το xbox360 εδω μιλαμε για ςιι ????μιλησε κανεις για xbox360???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 έχω τσατιστεί πολύ με το wii,πέρασα στο ρούτερ τις πόρτες και πάλι το ίδιο πρόβλημα με το σμας ,η πλάκα είναι οτι το μάριο καρτ δουλέυει τέλεια ονλίνε,και πάντα βρήσκω πολλά άτομα να παίξω. μου φένεται θα το πουλίσω το γουί να τελειώνω ,ήταν η τελευταία του ελπίδα το σμας για μένα ,αλλα δεν πήγε καλά .. έχει 3 μήνες μαζέυει σκόνες και το μόνο παιχνίδι που με ενδιαφέρει έιναι το disaster day of crisis και το madworld ,2 games μονο κλάιν μαιν.είδα και την Ε3 της νιντέντο και ξενέρωσα κιάλλο...τι να πω ίσως δεν έπρεπε να το αγοράσω τελικά .το zelda και το metroid φταινε,τι ωραία ήταν η e3 του 2006 και πως κατάντησε μέσα σε 2 χρόνια η νιντέντο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Πραγματικά κρίμα για το wii... Νομίζω ότι η Nintendo ήδη το έχει εγκαταλείψει, και εργάζεται για την επόμενη γενιά...Ούτε ένα παιχνίδι της προκοπής, εδώ και καιρό. Κι εμένα τρώει σκόνη εδώ και μήνες τώρα! Φανταστείτε ότι έχω γράψει γύρω στα 100 παιχνίδια και το 99% είναι μούφα και δεν τα έπαιξα ποτέ! Ντροπή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 παλίκαρε εγώ έχω 150 και τα 100+ δεν έχουν μπει καν μέσα γιατι είναι shovelware,η πλάκα είναι οτι ποιό πολλές ώρες έχω παίξει VC παρα wii, θα θέλω να παίξω σαν τρελός το καινούριο ζέλντα και το καινούριο μάριο αλλα γιατί να περιμένω 2-3 χρόνια ακόμα για να τα παίξω?χάνουν χρόνο στο wii sports resort /wii music/animal crossing και δεν κοιτάνε να βγάλουν κανα σωστό παιχνίδι ,γιαυτό και εγω θα το σουτάρω και θα πάρω τον οκτόμβρη το little big planet pack ps3 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως οι αλλες κονσολες εχουν πολλά καλά παιχνιδια που δεν τα βαριεσαι? Μετρημένα στα δάκτυλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Παραδεχομαι οτι τα περισσοτερα παιχνιδια στο Wii ειναι μαπα αλλά παραθέτω μια λιστα (απο το Gamespot) με μερικά παιχνιδια διαμάντια (για μένα) Super Smash Bros. Brawl Super Mario Galaxy Resident Evil 4: Wii Edition WarioWare: Smooth Moves Okami Super Paper Mario The Legend of Zelda: Twilight Princess Mario Kart Wii Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure Adventure Metroid Prime 3: Corruption MLB Power Pros 2008 Pro Evolution Soccer 2008 Trauma Center: New Blood Medal of Honor Heroes 2 Wii Sports Resident Evil :The umbrella chronicles (μα καλά αυτό πως το ξέχασα?!) Excite Truck (και αυτο επίσης...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ. Δεν βγαίνει κάθε εβδομάδα και διαμάντι στο Wii, αλλά τα καλά παιχνίδια είναι παραπάνω από αρκετά για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά μαζί τους και σίγουρα θα τον κρατήσουν και με το παραπάνω μέχρι να βγούν οι επόμενες φουρνιές. Πέραν του ότι μπορείτε να παίξετε ένα κάρο παιχνιδάρες του Gamecube. Τέσπα, εγώ έπαθα τη πλάκα μου με το Skies of Arcadia, μιλάμε για υπέρτατη παιχνιδάρα. Την βάζω εκεί ψηλά μαζί με τα πιό αγαπημένα μου παιχνίδια ever. Και το καλύτερο? Υπάρχουν ισχυρότατες φήμες ότι η συνέχεια του παιχνιδιού αυτού θα ανακοινωθεί φέτος στην TGS για το Wii και πιθανότατα για το PS3. Αυτά είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Πέραν του ότι μπορείτε να παίξετε ένα κάρο παιχνιδάρες του Gamecube. Συμφωνώ για το Gamecube.Εχω πάθει πλάκα με το Zelda:Wind Waker. Πολυ καλό παιχνίδι. Αγόρασα τη συλλεκτική έκδοση με δεύτερο παιχνίδι το Ocarina of Time (αυτό ακομα καλύτερο!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα πες μου οτι δεν ειχες παιξει ποτε το ΟΟΤ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα