Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εβαλα ενα wiikey+wii-clip.

1.πως μπορω να τσεκαρω αν το εκανα σωστα?

εκανα burn ενα ISO , Pal σε ενα dvd (dvd +r , δε ξερω αν εχει σημασια)

συμφωνα με ενα tutorial στο youtube . εβαλα το dvd στο wii , πανω αριστερα εμφανιστικε το σημα του παιχνιδιου.

πατησα START , εβγαλε ''licenced by nitendo''' , τα copyrights και κατι τετοια και μετα εβγαλε μηνυμα ''cannot be read , see the manual '' κατι τετοιο.

τι μπορει να φταιει???

Να τα γράφεις με ταχύτητα x4 το πολύ! και ότι είπε ο gheroudos.

gheroudos, με το "001 Error" τί παίζει ακριβώς?

Έχω λάβει αρκετά pms από άτομα που το συναντούν αλλά μιας και σε μένα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο δεν ξέρω να απαντήσω.

Το βγάζουν τα games που χρειάζονται 1.9g/1.9s στο wiikey. Απλά κάνεις update το wiikey σε 1.9s και είσαι εντάξι.

Υ.Γ.: Όποιος θα μπορούσε να απαντήσει και τη δικιά μου ερώτηση (σε σχέση με το brawl online) θα ήμουν ευγνώμων! :-)

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
gheroudos, με το "001 Error" τί παίζει ακριβώς?

Έχω λάβει αρκετά pms από άτομα που το συναντούν αλλά μιας και σε μένα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο δεν ξέρω να απαντήσω.

Έχουν παλιό τσιπάκι ή δεν έχουν αναβαθμίσει το firmware του modchip.Επίσης υπάρχει fix για κάθε παιχνίδι με 001 error ακόμα και αν έχουν παλιό τσιπάκι.

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα εχω το dinovo mini της logitech (ενα μικρο bluetooth πληκτρολογιο) και το δοκιμασα στο wii και δουλευει.Απλα εβαλα τον ανταπτορα στη μια usb θυρα και το πληκτρολογιο δουλεψε.

Δημοσ.
Καλημερα σε ολους.Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα εχω το dinovo mini της logitech (ενα μικρο bluetooth πληκτρολογιο) και το δοκιμασα στο wii και δουλευει.Απλα εβαλα τον ανταπτορα στη μια usb θυρα και το πληκτρολογιο δουλεψε.

Από το firmware 2.2 υπάρχει η υποστήριξη οποιουδήποτε usb πληκτρολογίου.

Δημοσ.

Αυτό το πληκτρολόγιο, το ζαχαρώνω καιρό, απλά απίστευτο. Δουλεύει και σε ps3.

Δημοσ.

παιδια στο smash brawl παιζετε κανονικα στο ιντερνετ???εμενα στη καλυτερη να βρει 1 παιχτη...λετε να φταιει οτι η ταχυτητα εδω που ειμαι ειναι μονο 1 mbps??

Δημοσ.
Έχετε να προτείνετε κάνα παιχνίδι για να βγάλω το wii απο τη μιζέρια του;

Έχει να ανοίξει απο το πάσχα :\

Αν σ' αρεσει το ποδοσφαιρο, παρε PES2008.

Αν σ'αρεσουν τα puzzle games, παρε Boom Blox.

Δημοσ.
παιδια στο smash brawl παιζετε κανονικα στο ιντερνετ???εμενα στη καλυτερη να βρει 1 παιχτη...λετε να φταιει οτι η ταχυτητα εδω που ειμαι ειναι μονο 1 mbps??

και σε εμένα αυτό κάνει

μάλλον πρέπει να παίξεις με FC (Friend Code)

Δημοσ.

παιδια υπαρχει κανενα κολπο για να βαλουμε τον

Flash player 9

στο Wii

να γουσταρουμε ?

γιατι δυστυχώς δεν ανοίγει ολα τα video το ρημάδι

Δημοσ.
παιδια υπαρχει κανενα κολπο για να βαλουμε τον

Flash player 9

στο Wii

να γουσταρουμε ?

γιατι δυστυχώς δεν ανοίγει ολα τα video το ρημάδι

Πάλι σε τσόντες θες να μπείς;:P

Δημοσ.
Να τα γράφεις με ταχύτητα x4 το πολύ! και ότι είπε ο gheroudos.

Το βγάζουν τα games που χρειάζονται 1.9g/1.9s στο wiikey. Απλά κάνεις update το wiikey σε 1.9s και είσαι εντάξι.

Υ.Γ.: Όποιος θα μπορούσε να απαντήσει και τη δικιά μου ερώτηση (σε σχέση με το brawl online) θα ήμουν ευγνώμων! :-)

παιδια σος!

τα εχω κανει ολα οπως πρεπει.. πηγα στην 1.9χ (μου εβγαζε ενα initialising drive.... error!, αλλα μετα γινοταν η αναβαθμιση κανονικα!)

εβαλα και το config 1.4 και τα εβαλα ολα on kai ταχυτητα 6χ.

βαζω το smash brawl και.... #001 error!

εχω σκασει!

το εχω καψει σε verbatim DL dvd-r

firmware 3.3E

βοηθηστε ρε παιδια. τι φταιει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατί δε παίζει το wii με wpa2psk.. Εκατό φορές έχω βάλει τον κωδικό, το έχω ρυθμίσει σωστά.. Κανείς καμιά ιδέα;

αα ψαχνοντας, βρηκα πως, για να βρειτε παικτες στο ssmb πρέπει να ανοίξετε πόρτες στα ρούτερ σας.. http://www.dslreports.com/forum/r19813550-Is-it-safe-to-DMZd-a-Nintendo-Wii

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...