Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο καλό παιχνίδι golf; Είμαι ανάμεσα στα Super Swing Golf Season 2 και Tiger Woods 08...

Βιάζεσαι να πάρεις κάτι τώρα; Τέλη Αυγούστου κυκλοφορεί το Tiger Woods 09 στην Αμερική, και φαντάζομαι λίγο μετά στην Ευρώπη. Φαίνεται αρκετά καλό. Δες ένα preview: http://wii.ign.com/articles/882/882148p1.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απ' ότι φαίνεται η ΕΑ παίρνει επιτέλους στα σοβαρά το Wii. Οι βελτιώσεις με τις προηγούμενες εκδόσεις είναι πολλές απ' ότι διαβάζω...οπότε θα το περιμένω.

H EA απο την αρχή είχε πάρει σοβαρά το Wii.

Ήταν η πρώτη third-party εταιρία που πραγματικά προσπαθούσε να εκμεταλευτεί σωστά το Wiimote χωρίς να βγάζει βιαστικά ports.

Σε αντίθεση με κάτι άλλες εταιρίες όπως τη Ubisoft....

καλημέρα....έχω το wii εδώ και αρκετό διάστημα αλλα ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να καθήσω να ασχοληθώ μαζι του...Πρόσφατα αγόρασα μια points card αλλά μετά πρόσεξα οτι θέλει σύνδεση με internet...

Aυτό το Nintendo Wi-Fi USB Connector που μπορώ να το βρώ;;;Και κατα πόσο είναι αποτελεσματικό;;;

Έλεος... Fighting game το Castlevania;;;; ΤΟΣΟ άθλιοι οι τύποι; Στο DS έχουν βγει 3 ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ και στο Wii η μούφα; :mad: Αίσχος.

Aυτό το Nintendo Wi-Fi USB Connector που μπορώ να το βρώ;;;Και κατα πόσο είναι αποτελεσματικό;;;

Κοίταξε σε μαγαζιά τύπου πλαίσιο κλπ. Μία χαρά δουλειά κάνει στην περίπτωση που δεν έχεις ασύρματο router. Αν έχεις, καλύτερα να κάνεις δουλειά με αυτό.

καλημέρα....έχω το wii εδώ και αρκετό διάστημα αλλα ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να καθήσω να ασχοληθώ μαζι του...Πρόσφατα αγόρασα μια points card αλλά μετά πρόσεξα οτι θέλει σύνδεση με internet...

αν θες το ανταλασω η στο πουλαω σε χαμηλη τιμη γιατι δεν το χρειαζομαι πλεον...Στειλε μου πμ...

Παιδια εχω προβλημα μεγαλο! πριν ενα μηνα αγορασα το wii! Μετα απο μια εβδομαδα το τσιπαρα! και απο τοτε μεχρι τωρα εχω παιξει συνολικα το πολυ ενα πενταωρο! Το θεμε ειναι οτι εβαλα χθες να παιξω το wii sports και καθως το διαβαζε (με δυσκολια μπορω να πω γιατι ακουγα κατι πρωτοφανεις ηχους μεσα απο την κονσολα)μου βγαζει error! To wii sports ειναι αυθεντικο! Μετα βαζω κατι αντιγραφεσ δικες μου και τισ διαβαζε αλλα και παλι με δυσκολια(αυτοε ο περιεργος θορυβος το κριτ κριτ)! Εκει να δειτε κολοιμα! Θα θελα να μου πειτε αν γινεται βεβαια τι εχει παιχτει!Ευχαριστω πολυ για την υπομονη σας!

αποτι καταλαβα για να παιζω τα games (4gb) που βρηκα στα torrent sites , θελει να μπει ειδικο modchip στο wii.

μπορει καποιος να μου στειλει καποιο link , γιατι στο ebay δεν εχω βρει κατι.

ευχαριστω

Να σας ρωτήσω. Έχετε καταφέρει να παίξετε Brawl online? Εμένα μου λέει seeking for oponents (ή κάτι τέτοιο) αλλά ποτέ δεν βρίσκει :-( Έχω το SSBB το PAL... Αν κάποιος μπορεί να μου πει πως να το φτιάξω... Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Υ.Γ.: Αν βάλω spectate βρίσκει άλλους...

εβαλα ενα wiikey+wii-clip.

1.πως μπορω να τσεκαρω αν το εκανα σωστα?

εκανα burn ενα ISO , Pal σε ενα dvd (dvd +r , δε ξερω αν εχει σημασια)

συμφωνα με ενα tutorial στο youtube . εβαλα το dvd στο wii , πανω αριστερα εμφανιστικε το σημα του παιχνιδιου.

πατησα START , εβγαλε ''licenced by nitendo''' , τα copyrights και κατι τετοια και μετα εβγαλε μηνυμα ''cannot be read , see the manual '' κατι τετοιο.

τι μπορει να φταιει???

εβαλα ενα wiikey+wii-clip.

1.πως μπορω να τσεκαρω αν το εκανα σωστα?

εκανα burn ενα ISO , Pal σε ενα dvd (dvd +r , δε ξερω αν εχει σημασια)

συμφωνα με ενα tutorial στο youtube . εβαλα το dvd στο wii , πανω αριστερα εμφανιστικε το σημα του παιχνιδιου.

πατησα START , εβγαλε ''licenced by nitendo''' , τα copyrights και κατι τετοια και μετα εβγαλε μηνυμα ''cannot be read , see the manual '' κατι τετοιο.

τι μπορει να φταιει???

Κακής ποιότητας dvd-r έχεις.Όταν σου βγάλει αυτό το μήνυμα πάτα το eject και βγάλε έξω το δισκάκι κι έπειτα ξαναβάλε το και θα το προχωρήσει.

gheroudos, με το "001 Error" τί παίζει ακριβώς?

Έχω λάβει αρκετά pms από άτομα που το συναντούν αλλά μιας και σε μένα δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο δεν ξέρω να απαντήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...