Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πήγαινε στα settings και σύνδεσου με το wireless αν έχεις κάνε το update. για το chip όποιο και να βάλεις δεν είναι πρόβλημα καλύτερα βέβαια να πας στους grmods να σου κάνουν τη δουλειά να τελειώνεις πιο εύκολα. όσο για βίντεο ψάξε στο google θα βρείς πολλά πράγματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τελικά τι γίνεται με το zelda TP hack? έχω δεί screenshots που έχουν παράθυρα με emulators κλπ 2 ερωτήσεις λειτουργούν κανονικά? mame - neo geo - snes - (ps3) βάζεις ένα cd με roms και το τρέχεις απο το παράθυρο που είναι ο emulator? χρειάζεται να βάζεις το zelda συνέχεια ή το χρειάζεσαι μόνο για την εγκατάσταση?

Το Zelda TP το χρειάζεσαι μονάχα μια φορά για να εγκαταστήσεις το homebrew channel.Έπειτα χρησιμοποιείς το homebrew channel για να περάσεις ότι θέλεις.

Το homebrew channel δεν είναι μόνο για 10 λεπτά? Ή έχω μείνει πίσω? :P

Ρε παιδια καπου ειχα δει στο φορουμ πως γινεται αυτο με VC παιχνίδια απο SD κάρτα αλλά δεν μπορω να το ξαναβρω ούτε με αναζήτηση. καμια υπενθύμιση?

Ρε παιδια καπου ειχα δει στο φορουμ πως γινεται αυτο με VC παιχνίδια απο SD κάρτα αλλά δεν μπορω να το ξαναβρω ούτε με αναζήτηση. καμια υπενθύμιση?

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=176025&page=160

το post:

θα δώσω εγώ φώτα χεχε.λοιπόν σπάσανε τα vc games .βγήκε το wad installer (μην ρωτάτε που θα το βρείτε ,το google είναι ο φίλος σας)και 4 παιχνίδια και το όπερα browser.δεν χρειάζεται να έχετε τσιπάκι για να τα περάσετε .θέλει μια sd card(η νόκια η δικιά μου δεν πιάνει κατάρα:s)και έναν sd card reader και το zelda(καθώς χρησιμοποιεί το twilight hack)

ψάξτε πως γίνεται το twilight hack (δεν πρόκειται να πω πάλι)και να πως θα βάλετε μετά τα vc games:

The first batch of FULLY playable VC titles has been released in WAD format

This explains how to install a VC rip (title.wad) with wad-installer, and twilight princess hack.

This assumes you have twilight hack working.

1) Download wad installer(link removed:P)

2) Rename wad-installer.elf to boot.elf and put on root of your SD card.

3) Put title.wad (From VC Rip) on the root of your SD card.

4) Put the SD card into your Wii (Front slot)

5) Run twilight princess, run backwards or talk to the dood.

6) It will run some lines of code, and boot up the wad installer..

6a) Press 1 & 2 until it detects your wii mote.

6b) Press A when it tells you, and wait for it to install.

6c) After it finishes.. (it will say so) Press A

7) Hard reset your Wii. Hold Power button down till it turns off, then turn it on.

PAL VC GAMES WILL NOT RUN ON NTSC CONSOLE.

α ξέχασα να πω ,μέχρι τώρα κυκλοφόρισαν στο νετ μόνο τα ευρωπαικά παιχνίδια

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=255919

το κοκκινο λαμπακι στο wii δεν σβηνει? θελω να πω ετσι ειναι ? για παραδειγμα στο ps3 σβηνει το λαμπακι αν το κλεισεις απο πισω!!! ευχαριστω μαγκες να στε καλα!!!!

το κοκκινο λαμπακι στο wii δεν σβηνει? θελω να πω ετσι ειναι ? για παραδειγμα στο ps3 σβηνει το λαμπακι αν το κλεισεις απο πισω!!! ευχαριστω μαγκες να στε καλα!!!!

Ναι έτσι είναι. Μένει κόκκινο... Μπορείς βέβαια να το βγάλεις απ' την πρίζα (όπως κάνω εγώ:P)

αμα το αφησω ετσι υπαρχει περιπτωση να καει? ααα και κατι αλλο ρωτησα για τσιπακι και μου ειπαν 80 ευρο ειναι καλα?η ειναι πολλα?ευχαριστω !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...