thanvar Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Γεια σας ρε παιδια! δεν θελω να χρονοτριβησω οποτε θα μπω κατευθειαν στο θεμα που με απασχολει, αφου ομως σας ζητησω προκαταβολικα συγνωμη που θα ρωτησω κατι που σιγουρα εχετε απαντησει 1000 φορες... Λοιπον, εχω στο p.c. μου διαφορα iso απο παιχνιδια του wii σε pal μορφη. Εχω 2 dvd burners (Pioneer, NEC) και προσπαθω να τα κανω burn για να παιξουν στο modded (chipped) wii μου. Εχω ακολουθησει ολες τις οδηγιες που μπορεσα και βρηκα στο ιντερνετ αλλα αυτο που καταφερα ως τωρα ειναι να εχω ενα καρο γεματο coasters! Με προβληματιζει ιδιαιτερα που βλεπω τα logos των παιχνιδιων να βγαινουν στην οθονη μου αλλα με το που πατω το play βγαινει το "error #001 unauthorised device has been detected." Επειδη ξερω πως σας ενοχλει να απαντατε τα ιδια και τα ιδια (και δυστυχως για μενα εχετε και δικιο...) αν καποιος μπορει να με βοηθεισει ειτε με καποια συμβουλη ειτε με καποιο link θα του χρωσταω πολυ μεγαλη χαρη και θα του ειμαι ιδιαιτερως ευγνωμων! σας ευχαριστω προκαταβολικα και παλι συγγνωμη για την ενοχληση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ποιο τσιπ εχεις και ποιο firmware? Προφανως εκανες update την κονσολα σου και σου βγαζει αυτο το μηνυμα. Aν εχεις Wiikey βαλε το τελευταιο firmware και εισαι ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanvar Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Πρωτα θελω να σου πω ευχαριστω για την απαντηση! Δυστυχωσ δεν ξερω τι τσιπ μου εβαλε ο modder αλλα δεν πρεπει να εχω wiikey διοτι εκανα οτι επρεπε να κανω για να ανανεωσω το firmware μου (δηλαδη εκανα burn σε dvd το update και το φορτωσε το wii μου) ομως αφοτου ξεκινουσε το "test the drives" ελεγε πως εχω wrong connections!!! οποτε πρεπει να εχω αλλο mod. Tι μπορω να κανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δυστυχως η μονη λυση ειναι να το ανοιξεις και να δεις απο μονος σου ποιο chip εχεις. Εκτος αν δοκιμασεις ολα τα Updates των chip που εχουν κυκλοφορησει μεχρι να το πετυχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanvar Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 δεν εχω προβλημα να δοκιμασω ολα τα updates μεχρι να το βρω... μονο αν μπορει καποιος να μου γραψει ποια ειναι τα ονοματα που εχουν ολα τα τσιπακια που κυκλοφορουν... δεν πρεπει να ειναι πιο πολλα απο 3-4... ετσι νομιζω.. αν μπορει καποιος ας με βοηθησει. σας ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanvar Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ok....μολις πηγα στο wikipedia και ειδα μια λιστα ΝΑ (με το συμπαθειο...) παρα πολλα τσιπακια... την πατησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ισως τοτε να ξεκινησεις με τα ποιο γνωστα. Πχ cyclowiz , wiikey(δοκιμασες) , argon, εεεεεεεε βοηθηστε παιδια κολλησε το μυαλο μου.... Edit: Αφου εγγυηση δεν εχεις γιατι δεν καθεσαι να την ανοιξεις να το δεις αμεσως να τελειωνεις? Edit2: Κατι που μου ηρθε στο μπαμ, μηπως οντως δεν εχει γινει σωστα η τοποθετηση?? Μηπως ο modder σου εχει βαλει κανα κλωνο της κακια ωρας του wiikey και δεν βλεπει το update? Και για να τελειωνεις μια ωρα νωριτερα γιατι δεν το πας μεχρι εκει που στο εβαλαν (το chip) και να σου λυσουν αυτοι το προβλημα?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanvar Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Λοιπον... 1) σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια! 2) Τελικα ειχα wiinja. 3) πηγα στο site τους κι ελεγε να κανω το τελευταιο update τους (το οποιο διορθωνε το error message του super mario galaxy) 4) To εκανα. Αρχιζει να φορτωνει (αρχιζω κι εγω τα πανηγυρια) ομως αυτη τη φορα μου εβγαλε προβλημα μετα την φορτωση (λιγο μετα την οδηγια για το λουρακι...) 5) ημουν παλι ετοιμος να τα παρατησω... ωσπου ειδα σε ενα forum του site του wiinja, πως αν εχεις pioneer burner δημιουργειται προβλημα στα dvds για wii και δεν τα διαβαζει καλα!!!! χρησιμοποιησα το αλλο (ΝΕC) burner που εχω και.... ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!! Ειμαι πανευτυχης αλλα και φαρδος!! Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια κι ελπιζω να βοηθησει και το tip αυτο και καποιον αλλο που ειχε το ιδιο προβλημα με μενα! :mrgreen::cool::-D:-D:lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Λοιπον...1) σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια! 2) Τελικα ειχα wiinja. 3) πηγα στο site τους κι ελεγε να κανω το τελευταιο update τους (το οποιο διορθωνε το error message του super mario galaxy) 4) To εκανα. Αρχιζει να φορτωνει (αρχιζω κι εγω τα πανηγυρια) ομως αυτη τη φορα μου εβγαλε προβλημα μετα την φορτωση (λιγο μετα την οδηγια για το λουρακι...) 5) ημουν παλι ετοιμος να τα παρατησω... ωσπου ειδα σε ενα forum του site του wiinja, πως αν εχεις pioneer burner δημιουργειται προβλημα στα dvds για wii και δεν τα διαβαζει καλα!!!! χρησιμοποιησα το αλλο (ΝΕC) burner που εχω και.... ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!! Ειμαι πανευτυχης αλλα και φαρδος!! Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια κι ελπιζω να βοηθησει και το tip αυτο και καποιον αλλο που ειχε το ιδιο προβλημα με μενα! :mrgreen::cool::-D:-D:lol::lol::lol: +++ Έχει τεράστια σημασία το πρόγραμμα οι ρυθμίσεισ τα media και η ταχύτητα που θα τα γράψεις. Verbatims -R στα 4χ me imgburn είναι σίγουρο win και σε pioneer και σε οτιδήποτε.. Καλό παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 για να παιξουμε το Boom blox πως το λενε... θέλουμε το νεο απντειτ στο γουικι? εχω το 1.9g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Οχι, παιζει χωρις προβλημα με το 1.9g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 εχω μια εκδοση 1.6 γκιγκα το αποσιμπιεσα και το εκαπσα κατι unscrable ανέφερε θέλει ειδική επεξεργασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiimaniac Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 σορρυ για το 2μπλ ποστ. μολις μου το επαιξε.... το ειχα μεσα 2-3 λεπτα και το εμφανισε... ασχετο το ντραιβ σας κανει θορυβο? εμενα οταν φορτώνει κανει αρκετο. είναι σοβαρά τα πράγματα γιατρέ μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Ναι οταν φορτωνει λογικο ειναι να κανει θορυβο, μην ανησυχεις θα ζησει ο ασθενης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anpetsalis Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 βασικα εχς μια απορια που ειμαι σηγουρος οτι εχει απαντηθει αλλα εχει κσεφυγει λιγο με 200 σελιδεσ και μου ειναι λιγο δυσκολο να το ψαξω... μολις πηρα wii.. πρεπει να κανω τωρα κατι? τι εννοω..πρεπει να κανω καποιες αναβαθμισεις ή γενικα κατι? οταν αποφασισω να βαλω τσιπακι τελικα πιο αποφασιστηκε οτι ειναι το καλυτερο και αν υπαρχει κανενα καλο βιντεο για το πως μπαινει... ευχαριστω για τον χρονο σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα