Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ερώρηση για το zack & wiki: φτανς σε ενα σημειο που ζηταει να χτυπαω το καμπανακι συμφωνα με μια μελωδία (ένας σκελετός γραμμόφωνο). το εχει περάσει κανενας; τετοιο κολλημα ουτε με μαριο δεν εχω φαει. οχι τιποτα αλλο δεν προχωράει και το παιχνίδι καθολου. αν γνωρίζει καποιος να πει κανενα κολπακι αν υπαρχει....

Αυτό το mini game δεν παίζει ρόλο στη συνέχεια του παιχνιδιού. Πρέπει να δίνει απλά μπόνους χρήματα ή κάτι τέτοιο. Εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτό και τώρα έχω φτάσει αισίως στις τελευταίες πίστες.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρα τις οποιες παρατηρησεις εκανα για το Pro Evolution, μπορώ να πω οτι πλεον δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι με το απλο gamepad!

O χειρισμός είναι τέλειος και μπορείς να κανεις, οτι ακριβώς ήθελες να κάνεις πάντα στο Pro.

Και το on-line του ειναι φοβερο χωρίς κολλήματα. Μαλλον μπορώ να πω οτι θέλω προπόνηση σε σχέση με τους άλλους Ευρωπαίους.

Δημοσ.

πως εγκαθιστούμε το channel στο mario cart? παω να του κανω εγκατασταση και μου κολαει η κονσολα, μαυρη οθονη. εχω παιξει ον λαιν.

Δημοσ.

Prin ligo kairo peira to psp kai katevasa to transformers apo torrent. Einai se arxeio .cso kai mallon prepei na to kano se .iso. Mporei na mou pei kapoios pos mporo na to kano kai meta pou tha prepei na to valo gia na peksei sto psp??? Euxaristo!!!

Δημοσ.
Prin ligo kairo peira to psp kai katevasa to transformers apo torrent. Einai se arxeio .cso kai mallon prepei na to kano se .iso. Mporei na mou pei kapoios pos mporo na to kano kai meta pou tha prepei na to valo gia na peksei sto psp??? Euxaristo!!!

Δύο πράγματα...

1)Δεν χρειάζεται να το κάνεις iso..

2)Αυτό είναι το τόπικ για το Wii...

3)Αιντέέέέέέέέέέέέέ...

Δημοσ.
πως εγκαθιστούμε το channel στο mario cart? παω να του κανω εγκατασταση και μου κολαει η κονσολα, μαυρη οθονη. εχω παιξει ον λαιν.

H αγόρασε το οriginal, ή κατέβασε το unscrubbed version.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατεβασα το mario kart scrubbed αλλα δεν ηξερα και μολις εγκατεστησα το channel μου εβγαλε μαυρη οθονη και κολλησε δεν εσβηνε το εβγαλα απο την πριζα το ξανα εβαλα και το wii δεν αναβε καθολου,εχει modchip ARGON και ειναι PAL εκδοση,χαλασε? μπορω να το επαναφερω?

Δημοσ.
Κατεβασα το mario kart scrubbed αλλα δεν ηξερα και μολις εγκατεστησα το channel μου εβγαλε μαυρη οθονη και κολλησε δεν εσβηνε το εβγαλα απο την πριζα το ξανα εβαλα και το wii δεν αναβε καθολου,εχει modchip ARGON και ειναι PAL εκδοση,χαλασε? μπορω να το επαναφερω?

Δεν παίζει...

Δές τα καλώδια σου... Δεν φταίει το mario kart πάντως γι αυτό.

Δημοσ.

Το Scrubed που κατέβασες από bug του scrubber έχει "κόψει" και το κανάλι. Άρα ευθύνεται το Mario Kart pου σου κόλλησε το wii. Τώρα τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό... Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικά αλλά λίγο δύσκολο να brickare το wii σου. Anyway let us know.

Δημοσ.
Το Scrubed που κατέβασες από bug του scrubber έχει "κόψει" και το κανάλι. Άρα ευθύνεται το Mario Kart pου σου κόλλησε το wii. Τώρα τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό... Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικά αλλά λίγο δύσκολο να brickare το wii σου. Anyway let us know.

Σε καμία περίπτωση δεν φταίει το mario kart που δεν ΑΝΑΒΕΙ to wii...

Έστω οτι το semi-brickαρε η σκάλωνε και δεν έπαιζε backups. Αλλα να μην ανάβει...

Δημοσ.

Τελικα ειναι ενταξει δουλευει απλα ηθελε να το βγαλω απο την πριζα για 20 δευτερολεπτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...