Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι η αρχή του 2008 είναι ικανοποιητικότατη για τους κατόχους του wii. Mετά τα άριστα No more heroes και Bully φαίνεται ότι θα έχουμε στην διάθεσή μας και τέλειο παιχνίδι ποδοσφαίρου. Οι third party developers αντεπιτίθονται! Και το wii αναδεικνύεται στην κονσόλα με την μακράν καλύτερη σχέση τιμής και αυτών που προσφέρει στους gamer. Διαθέτει:

- Απλά και εθιστικά παιχνίδια που λόγω χειρισμού δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού (wii sports, kororinpa, warioware, brain academy έπονται wiifit, wii orchestra)

- Εξαιρετικές συνέχειες των franchise για τους φίλους της nintendo (Zelda, super paper mario, mario galaxy, metroid prime 3, έρχεται και το super smash bros brawl)

- Πλέον έχουμε και καλοφτιαγμένα παιχνίδια για τους hardcore gamers (αν και δεν μου αρέσει ο όρος), από 3rd party devs όπως RE4, No more heroes, Bully, Zack and wiki, pes2008 και έρχονται και άλλα.

Το μόνο που λείπει από το wii είναι τα hd γραφικά τελευταίας γενιάς, αλλά σε μένα, αν και εθισμένος στην όσο το δυνατό καλύτερη γραφική απεικόνιση των παιχνιδιών (pc gamer γαρ), στο wii δεν μου έχουν λείψει σχεδόν καθόλου (το σχεδόν πάει στο ότι δεν θα έλεγα όχι και στο να υπήρχαν!). Πραγματικά, μετά από 15 μήνες χρήσης της κονσόλας και βλέποντας τι παιχνίδια έρχονται τους επόμενους μήνες, πιστεύω ότι τα 250 ευρώ που έδωσα ήταν από τα αποδοτικότερα χρήματα που έχω δώσει για καταναλωτική ηλεκτρονική συσκευή.

ΥΓ.: Με έπιασε συγγραφικός οίστρος ξημερώματα!

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Νομίζω ότι η αρχή του 2008 είναι ικανοποιητικότατη για τους κατόχους του wii. Mετά τα άριστα No more heroes και Bully φαίνεται ότι θα έχουμε στην διάθεσή μας και τέλειο παιχνίδι ποδοσφαίρου. Οι third party developers αντεπιτίθονται! Και το wii αναδεικνύεται στην κονσόλα με την μακράν καλύτερη σχέση τιμής και αυτών που προσφέρει στους gamer. Διαθέτει:

- Απλά και εθιστικά παιχνίδια που λόγω χειρισμού δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού (wii sports, kororinpa, warioware, brain academy έπονται wiifit, wii orchestra)

- Εξαιρετικές συνέχειες των franchise για τους φίλους της nintendo (Zelda, super paper mario, mario galaxy, metroid prime 3, έρχεται και το super smash bros brawl)

- Πλέον έχουμε και καλοφτιαγμένα παιχνίδια για τους hardcore gamers (αν και δεν μου αρέσει ο όρος), από 3rd party devs όπως RE4, No more heroes, Bully, Zack and wiki, pes2008 και έρχονται και άλλα.

Το μόνο που λείπει από το wii είναι τα hd γραφικά τελευταίας γενιάς, αλλά σε μένα, αν και εθισμένος στην όσο το δυνατό καλύτερη γραφική απεικόνιση των παιχνιδιών (pc gamer γαρ), στο wii δεν μου έχουν λείψει σχεδόν καθόλου (το σχεδόν πάει στο ότι δεν θα έλεγα όχι και στο να υπήρχαν!). Πραγματικά, μετά από 15 μήνες χρήσης της κονσόλας και βλέποντας τι παιχνίδια έρχονται τους επόμενους μήνες, πιστεύω ότι τα 250 ευρώ που έδωσα ήταν από τα αποδοτικότερα χρήματα που έχω δώσει για καταναλωτική ηλεκτρονική συσκευή.

ΥΓ.: Με έπιασε συγγραφικός οίστρος ξημερώματα!

Πολύ σωστός ο οίστρος σου βραδιάτικα φίλε μου.

Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!!! :-) :-)

Υ.Γ. Τελικά όλα τα σωστά πράγματα και οι λύσεις των προβλημάτων γίνονται το βράδυ :lol:

Δημοσ.

US military defusing bombs with Wii-motes

Nintendo's revolutionary controller plays an important role in the United States military, it's emerged.

March 28, 2008 - There are many different uses for Nintendo's Wii Remote besides just powering games, but you probably didn't see this one coming: the United States military has adapted the motion-sensitive controllers to operate bomb-defusing robots in war-zone siuations.

Made by iRobot in Burlington, Massachusetts, the robot, called the Packbot, uncovers explosives, locates landmines for soldiers in the field, and disposes of bombs. And it's controlled by the Wii Remote because the controllers "are more instinctive, allowing users to focus on data processing," US Department of Energy scientists have said.

(lol)

Δημοσ.

Exei ferei kanena magazi to Pro?

Kserei kaneis pote 8a to feroun?

Simera einai i eurwpaiki kikloforia alla se plaisio, mediamarkt, eshop kai public den to exoun ferei, enw alla paixnidia ta eixan tin idia mera.

Δημοσ.

Το wiikey δεν πρόκειται να πάθει κανένα κακό...

Εγκατέστησε το αλλα πρόσεχε με τα μελλοντικά update και ρώτα εδώ πρίν τα κάνεις :D

Το μοναδικό πρόβλημα που φαίνεται να μπορεί να δημιουργήθει στο μέλλον είναι καθαρά θέμα κώδικα που τους περισσότερους δεν τους πολυνοιάζει...

Δημοσ.

Καποιες παρατηρησεις για το Pro Evolution

Ενω ο χειρισμος ειναι πρωτοτυπος & αριστος, καποια πραγματα χαλουν την εικονα του:

1. Τα γραφικά. Προτιμείστε παλιες CRT οθονες και οχι TFT αλλιως θα σας χαλασει η ωραια εικονα που εχετε για τα γραφικα του παιχνιδιού.

Ενιωσα το ιδιο που ειχα νιωσει οταν ειδα για πρωτη φορα το Resident Evil 4 στη TFT TV. Απογοητευση!

Οσο απιστευτο εδειχνε στη CRT τοσο τετραγωνισμενο εδειχνε στην TFT (*)

2. Δεν μπορουν να παιξουν 2 παικτες ταυτοχρονα στην ιδια ομαδα. Λογικο, αφου πλεον με το νεο χειρισμο χειριζεσαι ολους τους παικτες που εχεις. Αλλά, το Pro ειναι παρειστικο και βασιζεται πολυ στις αναμετρησεις οπου 2 ατομα συνεργάζονται...

3.Το Champions Road στη θεση του Master League. Γιατι να γινει αυτο το κακο? Θα μπορούσαν να το προσθέσουν απλώς. Το CR ειναι κατα πολύ υποδεεστερο του ML.

(*) Μακράν το πιο εμφανισιμο παιχνιδι του Wii για TFT τηλεορασεις ειναι το Metroid 3. Γιατι να μην φτιαχνουν σαν αυτο και τα αλλα παιχνιδια????

Δημοσ.

Όλα τα παιχνίδια που έχω στο wii βελτιώθηκαν με την νέα tft. Άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο. Το μόνο που πλέον δεν βλέπεται είναι το RE4. Αν το είχα πάρει τώρα με την νέα τηλεόραση δεν θα μπορούσα να παίξω ούτε 10 λεπτά. Μου θύμισε γραφικά εποχής tomb raider 2 που έπαιζα στο pc το 1998!

Δημοσ.

ερώρηση για το zack & wiki: φτανς σε ενα σημειο που ζηταει να χτυπαω το καμπανακι συμφωνα με μια μελωδία (ένας σκελετός γραμμόφωνο). το εχει περάσει κανενας; τετοιο κολλημα ουτε με μαριο δεν εχω φαει. οχι τιποτα αλλο δεν προχωράει και το παιχνίδι καθολου. αν γνωρίζει καποιος να πει κανενα κολπακι αν υπαρχει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...