Evangelos Anagnostou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Νομίζω ότι η αρχή του 2008 είναι ικανοποιητικότατη για τους κατόχους του wii. Mετά τα άριστα No more heroes και Bully φαίνεται ότι θα έχουμε στην διάθεσή μας και τέλειο παιχνίδι ποδοσφαίρου. Οι third party developers αντεπιτίθονται! Και το wii αναδεικνύεται στην κονσόλα με την μακράν καλύτερη σχέση τιμής και αυτών που προσφέρει στους gamer. Διαθέτει: - Απλά και εθιστικά παιχνίδια που λόγω χειρισμού δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού (wii sports, kororinpa, warioware, brain academy έπονται wiifit, wii orchestra) - Εξαιρετικές συνέχειες των franchise για τους φίλους της nintendo (Zelda, super paper mario, mario galaxy, metroid prime 3, έρχεται και το super smash bros brawl) - Πλέον έχουμε και καλοφτιαγμένα παιχνίδια για τους hardcore gamers (αν και δεν μου αρέσει ο όρος), από 3rd party devs όπως RE4, No more heroes, Bully, Zack and wiki, pes2008 και έρχονται και άλλα. Το μόνο που λείπει από το wii είναι τα hd γραφικά τελευταίας γενιάς, αλλά σε μένα, αν και εθισμένος στην όσο το δυνατό καλύτερη γραφική απεικόνιση των παιχνιδιών (pc gamer γαρ), στο wii δεν μου έχουν λείψει σχεδόν καθόλου (το σχεδόν πάει στο ότι δεν θα έλεγα όχι και στο να υπήρχαν!). Πραγματικά, μετά από 15 μήνες χρήσης της κονσόλας και βλέποντας τι παιχνίδια έρχονται τους επόμενους μήνες, πιστεύω ότι τα 250 ευρώ που έδωσα ήταν από τα αποδοτικότερα χρήματα που έχω δώσει για καταναλωτική ηλεκτρονική συσκευή. ΥΓ.: Με έπιασε συγγραφικός οίστρος ξημερώματα!
brandon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Νομίζω ότι η αρχή του 2008 είναι ικανοποιητικότατη για τους κατόχους του wii. Mετά τα άριστα No more heroes και Bully φαίνεται ότι θα έχουμε στην διάθεσή μας και τέλειο παιχνίδι ποδοσφαίρου. Οι third party developers αντεπιτίθονται! Και το wii αναδεικνύεται στην κονσόλα με την μακράν καλύτερη σχέση τιμής και αυτών που προσφέρει στους gamer. Διαθέτει:- Απλά και εθιστικά παιχνίδια που λόγω χειρισμού δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού (wii sports, kororinpa, warioware, brain academy έπονται wiifit, wii orchestra) - Εξαιρετικές συνέχειες των franchise για τους φίλους της nintendo (Zelda, super paper mario, mario galaxy, metroid prime 3, έρχεται και το super smash bros brawl) - Πλέον έχουμε και καλοφτιαγμένα παιχνίδια για τους hardcore gamers (αν και δεν μου αρέσει ο όρος), από 3rd party devs όπως RE4, No more heroes, Bully, Zack and wiki, pes2008 και έρχονται και άλλα. Το μόνο που λείπει από το wii είναι τα hd γραφικά τελευταίας γενιάς, αλλά σε μένα, αν και εθισμένος στην όσο το δυνατό καλύτερη γραφική απεικόνιση των παιχνιδιών (pc gamer γαρ), στο wii δεν μου έχουν λείψει σχεδόν καθόλου (το σχεδόν πάει στο ότι δεν θα έλεγα όχι και στο να υπήρχαν!). Πραγματικά, μετά από 15 μήνες χρήσης της κονσόλας και βλέποντας τι παιχνίδια έρχονται τους επόμενους μήνες, πιστεύω ότι τα 250 ευρώ που έδωσα ήταν από τα αποδοτικότερα χρήματα που έχω δώσει για καταναλωτική ηλεκτρονική συσκευή. ΥΓ.: Με έπιασε συγγραφικός οίστρος ξημερώματα! Πολύ σωστός ο οίστρος σου βραδιάτικα φίλε μου. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο!!! :-) Υ.Γ. Τελικά όλα τα σωστά πράγματα και οι λύσεις των προβλημάτων γίνονται το βράδυ
klainmaingr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 US military defusing bombs with Wii-motes Nintendo's revolutionary controller plays an important role in the United States military, it's emerged. March 28, 2008 - There are many different uses for Nintendo's Wii Remote besides just powering games, but you probably didn't see this one coming: the United States military has adapted the motion-sensitive controllers to operate bomb-defusing robots in war-zone siuations. Made by iRobot in Burlington, Massachusetts, the robot, called the Packbot, uncovers explosives, locates landmines for soldiers in the field, and disposes of bombs. And it's controlled by the Wii Remote because the controllers "are more instinctive, allowing users to focus on data processing," US Department of Energy scientists have said. (lol)
bartbrains Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Exei ferei kanena magazi to Pro? Kserei kaneis pote 8a to feroun? Simera einai i eurwpaiki kikloforia alla se plaisio, mediamarkt, eshop kai public den to exoun ferei, enw alla paixnidia ta eixan tin idia mera.
Teoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Exei ferei kanena magazi to Pro?Kserei kaneis pote 8a to feroun? Το έχει το play.com και σε καλή τιμή (?42)
wiimaniac Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 τελικά θα εγκαταστησουμε το 3.2 update? εχω το wiikey, φοβαμαι μην γινει κανενα κακο....
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2008 Το wiikey δεν πρόκειται να πάθει κανένα κακό... Εγκατέστησε το αλλα πρόσεχε με τα μελλοντικά update και ρώτα εδώ πρίν τα κάνεις Το μοναδικό πρόβλημα που φαίνεται να μπορεί να δημιουργήθει στο μέλλον είναι καθαρά θέμα κώδικα που τους περισσότερους δεν τους πολυνοιάζει...
rebellion Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Κατεβασα αυτο SSBB_Scrubbed_001FIX_NTSC2PAL_DVD5 (4.37 G) και μου ζηταει να κανει update στο wii μου που ειναι pal..να κανω το update η οχι?
rebellion Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 και πως παρακαμπτεις το update?η μηπως κατεβασα λαθος αρχειο?λολ
deus Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 φανταστικό το mario kart! έχει τη μαγεία των παλαιοτέρων snes & N64...
heyou Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Καποιες παρατηρησεις για το Pro Evolution Ενω ο χειρισμος ειναι πρωτοτυπος & αριστος, καποια πραγματα χαλουν την εικονα του: 1. Τα γραφικά. Προτιμείστε παλιες CRT οθονες και οχι TFT αλλιως θα σας χαλασει η ωραια εικονα που εχετε για τα γραφικα του παιχνιδιού. Ενιωσα το ιδιο που ειχα νιωσει οταν ειδα για πρωτη φορα το Resident Evil 4 στη TFT TV. Απογοητευση! Οσο απιστευτο εδειχνε στη CRT τοσο τετραγωνισμενο εδειχνε στην TFT (*) 2. Δεν μπορουν να παιξουν 2 παικτες ταυτοχρονα στην ιδια ομαδα. Λογικο, αφου πλεον με το νεο χειρισμο χειριζεσαι ολους τους παικτες που εχεις. Αλλά, το Pro ειναι παρειστικο και βασιζεται πολυ στις αναμετρησεις οπου 2 ατομα συνεργάζονται... 3.Το Champions Road στη θεση του Master League. Γιατι να γινει αυτο το κακο? Θα μπορούσαν να το προσθέσουν απλώς. Το CR ειναι κατα πολύ υποδεεστερο του ML. (*) Μακράν το πιο εμφανισιμο παιχνιδι του Wii για TFT τηλεορασεις ειναι το Metroid 3. Γιατι να μην φτιαχνουν σαν αυτο και τα αλλα παιχνιδια????
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Όλα τα παιχνίδια που έχω στο wii βελτιώθηκαν με την νέα tft. Άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο. Το μόνο που πλέον δεν βλέπεται είναι το RE4. Αν το είχα πάρει τώρα με την νέα τηλεόραση δεν θα μπορούσα να παίξω ούτε 10 λεπτά. Μου θύμισε γραφικά εποχής tomb raider 2 που έπαιζα στο pc το 1998!
wiimaniac Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 ερώρηση για το zack & wiki: φτανς σε ενα σημειο που ζηταει να χτυπαω το καμπανακι συμφωνα με μια μελωδία (ένας σκελετός γραμμόφωνο). το εχει περάσει κανενας; τετοιο κολλημα ουτε με μαριο δεν εχω φαει. οχι τιποτα αλλο δεν προχωράει και το παιχνίδι καθολου. αν γνωρίζει καποιος να πει κανενα κολπακι αν υπαρχει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα