Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω το πηρα σημερα, επαιξα λιγο galaxy και το εστειλα πριν λιγο να μπει το wiikey.

tutorials εχει πουθενα? πχ εχω μερικα ntsc παιχνιδια, πως τα κανω να παιζουνε σε pal?

αυτο με την αναλυση στο brawl το διαβασα και αλλου, γενικα εχουνε προβληματα, ευτηχως εχω σκυλι οθονη και παιρνει τα παντα απο συνδεσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To psxscene ήταν αυτό που θέλεις... αλλα δυστυχώς έπεσε απο χθές και δέν έχει retrieveable data...

Τώρα ότι μπορεί να χρειαστείς λογικά καλύπτεται στο wii mod/backup/homebrew topic εδω γύρω..

Όσον αφορά το region και εφόσον θα έχεις wiikey δεν σε νοιάζει μιας και παίζει ntsc παιχνίδια..

Για οτιδήποτε άλλο..σφύρα :P

To galaxy και μόνο γαμεί και μπορεί να σε κρατήσει άνετα για κάποιo διάστημα..

Μετά με το re4 θα λιώσεις.. Ε και βάλε και το zelda να αποτελειωθείς..

Εγώ καλώς η κακώς τώρα το ξεκίνησα το παραπάνω και με βλέπω να καίω πολλή ώρα ;p

Δημοσ.
Καλά λες την ξέχασα τελείως την εγγύηση..και η κονσόλα είναι αγορασμένη από το eshop.Θα το ψάξω... Γενικά χάνοντε από την οθόνη,δεν ανάβει το λάμπακι που δείχνει το νούμερο τους..και με μπαταρίες εννοείτε καινούριες.

Που εχεις συνδεσει το Wii?

Aν εχεις κοντα ασυρματο πληκτρολογιο/ποντικι θα χεις προβληματα.

Σε τι θεση βρισκεται η sensor bar. Αν μπροστα απο την sensor bar εχει καποιο τραπεζακι με γυαλιστερη επιφανεια παλι θα χεις προβλημα

Δημοσ.

πωπω τι μου θυμισαν αυτές οι εικώνες με τα κατριτζ,αχ αθάνατο νες ,τι ωρέες εποχές τότε....πάντος αυτό με το Brawl που δεν το παίζουν "και καλα" σκονισμένες κονσόλες είναι μεγάλο ψέμα λογικά και κάτι άλλο κρύβεται απο πίσω....

παλικάρια και μια βοήθεια θέλω,αν γνωρίζει κανείς κάνα μαγαζί στο κέντρο της θεσσαλονίκης που να έχουν ακόμα memory card gamecube και THRUSTMASTER T-WIRELESS NW(εκτός e-shop)ας στείλει πμ,ευχαριστώ

Δημοσ.

IGN: Τα παιχνιδια με τα καλυτερα reviews

1. Super Mario Galaxy Platformer 9,7

2. Super Smash Bros. Brawl Fighting 9,5

3. Metroid Prime 3: Corruption Action Adventure 9,5

4. Legend of Zelda: Twilight Princess, The Action Adventure 9,5

5. Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure Adventure 9,0

6. Resident Evil 4: Wii Edition Action 9,0

7. Super Paper Mario Action 8,9

8. Pro Evolution Soccer 2008 Sports 8,6

9. Guitar Hero III: Legends of Rock Music 8,6

10. Trauma Center: New Blood Simulation 8,5

Δημοσ.
2008-03-12.jpg

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ !!!! :lol::lol::lol:

Μόνο όσοι έχουν περάσει απο όλες τις πλατφόρμες της Nintendo μπορούν να την καταλάβουν!! Σε ευχαριστώ πολύ πραγματικά γι αυτήν την φωτογραφία.Την έχω κάνει ήδη κορνίζα στο δωμάτιο μου... :-D

Δημοσ.

παιδια ξερει κανεις κανα μαγαζι στην αθηνα που να εχει το nyko perfect shot

για το wii? ή κανα online που να στελνει ελλαδα?

Δημοσ.
παιδια ξερει κανεις κανα μαγαζι στην αθηνα που να εχει το nyko perfect shot

για το wii? ή κανα online που να στελνει ελλαδα?

Με 8 ευρω με τα μεταφορικά από εδώ.. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10833\

δεν είναι το original nyko αλλά είναι ακριβώς το ίδο.. το έχω και είναι πολύ καλό...

Δημοσ.

Μου ηρθε μηνυμα οτι υπαρχει update για το wii shop σε σχεση με το wii ware..εχω το wiikey..Να κανω το update η θα εχω προβληματα?

Δημοσ.
Με το που είδα το post σου τα πηρα σε 30sec.

Με το House of the Dead 2+3 ετοιμάζομαι να παραγγείλω και ένα δεύτερο για την γυναίκα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...