sheik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Hello κι απο μενα.Διαβασα τις προηγουμενες σελιδες,και ψιλο-απογοητευτηκα διοτι δεν περιμενα να αρχισουν -τοσο νωρις- οι καυγαδες και τα παραπονα.Αντε παλι console wars,δεν εχετε βαρεθει τοσο καιρο να μαλωνετε για τα ιδια και τα ιδια? Τωρα οσον αφορα το wii(δεν εχω wii),ο χρονος θα δειξει.Κατα κανονα,καμια κονσολα δεν εδειχνε τα δοντια της στο launch.Συμφωνω σε ολα για το ποσο "ρηχοι" ειναι οι περισσοτεροι τιτλοι,αλλα οπως ειπατε δεν ειναι καν τιτλοι,ειναι "tutorials" για να μαθει κανεις το πως να χειριζεται το wii-mote.Για το zelda θα διαφωνησω.Αν και οπως ειπα δεν εχω Wii,μια βολτα απο http://www.gamelife.gr,www.ign.com και αλλα εγκυρα sites με επεισε οτι προκειται απλα για ενα ακομα αριστουργηματικο Zelda.Σημειωστε οτι το Ocarina Of Time το θεωρω προσωπικα ακομα,το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων,οτι και αν συνεπαγεται αυτο. Ειδα καποια reviews για Call Of Duty 3 και Red Steel.Ειναι απογοητευτικά..και ειναι κριμα σε μια κονσολα που δειχνει να εχει την δυνατοτητα να γινει η "κονσολα των fps".Θελει ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ομως,και οχι αρπαχτες τυπου Farc Cry Vengeance και Red Steel ωστε να κυκλοφορησουν στο launch οπου οι περισσοτεροι θα τα αγορασουν(ελλείψη αλλων τιτλων) και θα βγαλουμε τσαμπα λεφτα.Απλα πιστευω πως θα ερθουν καλυτερες μερες για το μηχανημα οσο περναει ο καιρος.Μη ξεχναμε πως το ΠΡΩΤΟ πραγματικα KILLER-APP του X360 ηρθε ενα χρονο μετα τη κυκλοφορια του...το Wii γιατι να ειναι εξαιρεση δηλαδη?
sycom Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά το blue-light στην slot για τα dvd υποτίθεται ότι πρέπει να "λάμπει" συνέχεια? Γιατί εμένα ανάβει όταν βάζω ένα dvd αλλά μετά τπτ. Πόλυ θα μου τη σπάσει αν έχει πρόβλημα..!!!
nyne Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 loipon eixa tis epifilaxis mu gia to wii mexri shmera pu epeksa kai pethana sto gelio.Ta grafika htan men ftwxa alla to gameplay apisteyto!Epexa to wii sports.Loipon exw merikes apories.To online tu wii einai san tu 360 oso afora ta paixnidia,dhladh boro na pexsw me kapoion filo mu pu exei wii diplo online?Axizun kapoia apo ta paixnidia tu kai genika eseis pu to exete pezete arketa h einai kurastiko logo tu xeiristiriou?Ayta, psinomai na to agoraso san mia deyterh konsola(exw eidh 360) gia na gelaw me tus filus ktl,pistebetai oti axizei?
p3tran Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 για 2η κονσολα φυσικα και αξιζει. για online ομως δεν ξερω να σου πω τιποτα.
panther_512 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά το blue-light στην slot για τα dvd υποτίθεται ότι πρέπει να "λάμπει" συνέχεια? Γιατί εμένα ανάβει όταν βάζω ένα dvd αλλά μετά τπτ. Πόλυ θα μου τη σπάσει αν έχει πρόβλημα..!!! Έτσι κάνει. Το Blue light δεν μένει ανοιχτό συνέχεια. Επίσης θα σου αναβοσβήνει στο Wiiconnect24 όταν θα έχεις αδιάβαστο e-mail.
avenger Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δεν υπάρχει online gaming ακόμα θα ενεργοποιηθεί απο Μάρτιο και μετά.Άγνωστο τι σύστημα θα χρησιμοποεί λογικά όμως κάτι αντίστοιχο του ds(ανταλλάσεις κωδικούς,friend list).
sycom Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 thanx για τα καλα νέα panther. Μου φυγε ένα βάρος. Ποιός τρέχει να βρει άκρη με τη nortec με το Zelda στα χέρια του?
FILIM0N Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Eχω ξαναρωτησει χωρις να δωσει κανεις απαντηση... Υπαρχει τροπος να συνδεσουμε το Wii με PC-monitor (DVI ή οχι)? filimona μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτροια. φανταζομαι ξεχνας οτι ηδη αρκετοι απο εμας εχουν τετοιες τηλεορασεις... α, και τετοιες κονσολες επισης ακομα δεν αξιωθηκα να χουκαρω το wii στην 34αρα sdtv που εχω.. ισως εκει να παιζει καλυτερα προς το παρον... Μαλλον εσυ κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτροια, αφου ηδη εχεις τετοια TV. Κι εγω εχω μια 37αρα Panasonic απο προπερσυ, που δεν υποστηριζει ομως HD. Οποτε μιλαμε για οσους εχουν παρει νεα TV μεσα στο 2006. Και αν κρινω απο τον περιγυρο μου, δεν αποτελει την πλειοψηφια οσοι εχουν μια HD-Ready TV. Δηλαδη εσυ υποστηριζεις οτι η πλειοψηφια εχει αγορασει μεσα στο 2006 μια HD ΤV και θα απογοητευτει απο την αναλυση του Wii. Μαλλον ζεις σε αλλη Ελλαδα...
p3tran Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 το "απο εμας" παει σε αυτους που εχουν 360. οπως ηδη σου εγραψα, και γω πηρα μια 34αρα τσιτα toshiba nonHD περσυ, και τωρα πιανει σκονη στο χολ. τι να κανουμε.. επιλογες ειναι αυτες. για αυτους λοιπον που εχουμε 360 + HD TV, το wii ειναι σαφως μεγαλο downgrade. τη λεξη "πλειοψηφια" την εβαλες μονος σου αυθαιρετα, δεν μιλησα εγω για τετοιο πραγμα, αλλα να σου πω και κατι? αμα μετρησεις απο τα ατομα που ειναι ενεργα στην ενοτητα κονσολες ποσοι εχουνε HDTV's, μαλλον θα εκπλαγεις... κι μα κανεις κι ενα poll "ποσοι σκοπευετε να παρετε HDTV μεσα στα επομενα 2 χρονια" τοτε ισως να διαπιστωσεις οτι εσυ και ο περιγυρος σου ισως να μην ειστε καθολου αντιπροσωπευτικο δειγμα για τις τασεις, παρ'ολο που εσυ ισως να πιστευεις το αντιθετο... και να σου πω και κατι αλλο? στην ελλαδα που ο μεσος ελληνας αλλαζει κινητο καθε φορα που βγαινει καινουργιο μοντελο, τι τρομερο κοστος δηλ. εχει μια HDTV? ειναι πολυ ωραιο gadgetακι ξερεις, ειδικα αν εχεις τροπο να το εκμεταλευτεις..
heyou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 loipon eixa tis epifilaxis mu gia to wii mexri shmera pu epeksa kai pethana sto gelio.Ta grafika htan men ftwxa alla to gameplay apisteyto!Epexa to wii sports.Loipon exw merikes apories.To online tu wii einai san tu 360 oso afora ta paixnidia,dhladh boro na pexsw me kapoion filo mu pu exei wii diplo online?Axizun kapoia apo ta paixnidia tu kai genika eseis pu to exete pezete arketa h einai kurastiko logo tu xeiristiriou?Ayta, psinomai na to agoraso san mia deyterh konsola(exw eidh 360) gia na gelaw me tus filus ktl,pistebetai oti axizei? Κουραστικό για παιχνίδια τύπου Wii Sports, αρκετά ξεκούραστο για παιχνίδια τύπου Zelda! Στο Zelda, απλώνεις τα χερια σου στα μπράτσα της πολυθρόνας(αν έχεις )και παίζεις πολύ άνετα. Eχω ξαναρωτησει χωρις να δωσει κανεις απαντηση... Υπαρχει τροπος να συνδεσουμε το Wii με PC-monitor (DVI ή οχι)? Θα σου απαντήσω διότι έτρεξα το Wii σε monitor PC, πριν απο δυο ώρες! Σύνέδεσα τις εξόδους composite του Wii σε ένα καλώδιο που δέχεται composite και καταλήγει σε 7-pin s-video, και αυτο με τη σειρά του στο video-in της κάρτας TV tuner. Απο ταχύτητα μια χαρά, από εικόνα όμως μάπα.
FILIM0N Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 τη λεξη "πλειοψηφια" την εβαλες μονος σου αυθαιρετα, δεν μιλησα εγω για τετοιο πραγμα, αλλα να σου πω και κατι? Για πες... σε 1-2 χρονια που οι hdtv's θα ειναι πλεον στανταρντ ακομα και για τους περισσοτερους στην ελλαδα, επιτρεπεται η Nintendo να κανει τετοια χαζαμαρα? Α, ενταξει... Αν το στανταρ που λες σε 1-2 χρονια ΔΕΝ ειναι πλειοψηφια, τοτε τι ειναι? Λογικο να μπερδευεσαι με τοσα χιλιαδες ποστ... αμα μετρησεις απο τα ατομα που ειναι ενεργα στην ενοτητα κονσολες ποσοι εχουνε HDTV's, μαλλον θα εκπλαγεις... κι μα κανεις κι ενα poll "ποσοι σκοπευετε να παρετε HDTV μεσα στα επομενα 2 χρονια" τοτε ισως να διαπιστωσεις οτι εσυ και ο περιγυρος σου ισως να μην ειστε καθολου αντιπροσωπευτικο δειγμα για τις τασεις, παρ'ολο που εσυ ισως να πιστευεις το αντιθετο... και να σου πω και κατι αλλο? στην ελλαδα που ο μεσος ελληνας αλλαζει κινητο καθε φορα που βγαινει καινουργιο μοντελο, τι τρομερο κοστος δηλ. εχει μια HDTV? ειναι πολυ ωραιο gadgetακι ξερεις, ειδικα αν εχεις τροπο να το εκμεταλευτεις.. Κι εσυ τι ειδους αναλυση εχεις κανει και ξερεις την ταση της αγορας? Τιποτα πληροφοριες για μετοχες σου βρισκονται? Εχεις κατι χειροπιαστο εκτος απο προσωπικα αυθαιρετα συμπερασματα τα οποια βγαζεις συγκρινοντας HD-TV με... κινητα? Θα σου απαντήσω διότι έτρεξα το Wii σε monitor PC, πριν απο δυο ώρες! Σύνέδεσα τις εξόδους composite του Wii σε ένα καλώδιο που δέχεται composite και καταλήγει σε 7-pin s-video, και αυτο με τη σειρά του στο video-in της κάρτας TV tuner. Απο ταχύτητα μια χαρά, από εικόνα όμως μάπα. To φανταστηκα οτι ετσι θα μπορουσε να γινει και ειναι λογικο η εικονα να ειναι χαλια. Ειναι δυνατον να μην εχουν προβλεψει για καλωδιο συνδεσης με monitor?
p3tran Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Λογικο να μπερδευεσαι με τοσα χιλιαδες ποστ... οπως ειπα filimona, επειδη εσυ δεν σκοπευεις να παρεις HDTV, ειναι υπεραπλουστευση να λες οτι οι περισσοτεροι σκεφτονται σαν εσενα. να στο πω και αλλιως, οσοι gamers εχουν ΑΛΛΗ κονσολα ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ Wii, εχουνε πολυ μεγαλο κινητρο για να παρουν μια hdtv! οσοι ειναι videophile επισης. καταλαβαινω εσενα, απλα εσυ δεν καταλαβαινεις τι γινεται. το ποσα ποστ κανω και το αν μπερδευομαι,:???: σορρυ αλλα εισαι ικανος να το κατανοησεις τοσο, οσο και το θεμα με τις τηλεορασεις. αν επιμενεις ακομα να λες τα δικα σου, αντε βολτα σε καννα μεγαλο μαγαζι, και δες τι κινηση και ενδιαφερον κοσμου εχουνε οι τηλεορασεις σαν τη δικη σου, και τι οι νεας τεχνολογιας. ή κανε το Poll που σου ειπα.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μερικά links για το θέμα των πωλήσεων HDTV: U.S. HDTV ownership could hit 26 percent by the end of 2006 50% of Western European households will have a HD ready set by 2010 - say Philips When Will HDTV Take Root in Europe?
digitalsoul Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εχθές αγόρασα το wii μαζί με το red steel και ένα pad. Αφού το σύνδεσα το βραδάκι έπαιξα καμιά ώρα…. γενικός απογοητεύτηκα. Τα γραφικά του wii είναι απαράδεκτα στην κατηγορία του ps2 και xbox To χειριστήριο είναι που σώζει την κατάσταση αλλά δεν μπορώ να πω ότι κάνει την διαφορά από μία κονσόλα νέας γενιάς. Τα παιχνίδια είναι ακριβά για αυτό που παίρνεις. Ελπίζω να μην ενοχληθεί κανένας για της παρατηρήσεις μου μιας και είναι από την δική μου οπτική. Είμαι κάτοχος αρκετών παιχνιδομηχανών (game gear, psp, ds lite, ps2, xbox, xbox360, wii) και αν θέλει κάποιος να σύμφωνα πάντα με την δική μου γνώμη να αγοράσει ένα δωράκι στον εαυτό του τα Χριστούγεννα το 360 προς το παρών είναι μονόδρομος. Φίλοι του wii μην κολλάτε με τα παραπάνω το ds γενικός μου άρεσε (μόνο με την 1gb sd card που έβαλα) αλλά το wii δεν μου έκατσε καλά.. Θα πάω να βρω το zelda σήμερα μιας και λέτε ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλό και ελπίζω να αλλάξω γνώμη για την συμπαθέστατη κατά τα άλλα κονσόλα…
digitalsoul Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εχθές αγόρασα το wii μαζί με το red steel και ένα pad. Αφού το σύνδεσα το βραδάκι έπαιξα καμιά ώρα…. γενικός απογοητεύτηκα. Τα γραφικά του wii είναι απαράδεκτα στην κατηγορία του ps2 και xbox To χειριστήριο είναι που σώζει την κατάσταση αλλά δεν μπορώ να πω ότι κάνει την διαφορά από μία κονσόλα νέας γενιάς. Τα παιχνίδια είναι ακριβά για αυτό που παίρνεις. Ελπίζω να μην ενοχληθεί κανένας για της παρατηρήσεις μου μιας και είναι από την δική μου οπτική. Είμαι κάτοχος αρκετών παιχνιδομηχανών (game gear, psp, ds lite, ps2, xbox, xbox360, wii) και αν θέλει κάποιος να σύμφωνα πάντα με την δική μου γνώμη να αγοράσει ένα δωράκι στον εαυτό του τα Χριστούγεννα το 360 προς το παρών είναι μονόδρομος. Φίλοι του wii μην κολλάτε με τα παραπάνω το ds γενικός μου άρεσε (μόνο με την 1gb sd card που έβαλα) αλλά το wii δεν μου έκατσε καλά.. Θα πάω να βρω το zelda σήμερα μιας και λέτε ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλό και ελπίζω να αλλάξω γνώμη για την συμπαθέστατη κατά τα άλλα κονσόλα…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα