gherudos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Συγνώμη εάν έχει αναφερθεί ξανά αλλά το super mario galaxy δεν έχει ξυστή καρτούλα με κωδικό για wii points στην συσκευασία του ??? μήπως την πάτησα ή παίζει κάτι άλλο ?? το παιχνίδι το πήρα σφραγισμένο πάντως Προφανώς δεν το αγόρασες "σφραγισμένο",από εκεί που το αγόρασες κάποιος το χρησιμοποίησε έκλεψε την κάρτα και μετά το πέρασε από μηχάνημα αμπαλάζ το οποίο το κάνει να μοιάζει σφραγισμένο από μαμά αλλά πίστεψέ με δεν είναι.Να το πας πίσω και να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω και αν δεν σου τα δίνουν να τους καταγγείλεις στο ΙΝΚΑ,πάρε τηλέφωνο το 1721 νομίζω.
heyou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Ουτε εμενα ειχε! H ελληνικη αντιπροσωπος της Νιντεντο βγαζει τα star points απο τη συσκευασια διοτι οπως ισχυριζονται δεν διατιθεται η υπηρεσια για την Ελλάδα. Αν ψαξετε στο φορουμ ειχε γινει ολοκληρο θεμα για αυτο το γεγονος!
gherudos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Αυτό είναι παράνομο!!! Μην αγοράζεται παιχνίδια που προέρχονται από τη Nortec να δείτε για πότε θα τα ξαναβάλει. Όσοι την πατήσατε να απαιτήσετε τα λεφτά σας πίσω!!!!
Vamire666 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Αυτό είναι παράνομο!!!Μην αγοράζεται παιχνίδια που προέρχονται από τη Nortec να δείτε για πότε θα τα ξαναβάλει. Όσοι την πατήσατε να απαιτήσετε τα λεφτά σας πίσω!!!! Φιλε αυτο που λες δεν γινετε!!!Η NORTEC ειναι αυτη που φερνει τα παιχνιδια κλπ στη Ελλαδα οποτε αναγκαστικα αγοραζεις θες δεν θες!!!Το θεμα ειναι να στειλουμε ενα Email ο καθενας μας ωστε να της πουμε να μην τα βγαζει...Ετσι ισως κατι να καταφερουμε
gherudos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Φιλε αυτο που λες δεν γινετε!!!Η NORTEC ειναι αυτη που φερνει τα παιχνιδια κλπ στη Ελλαδα οποτε αναγκαστικα αγοραζεις θες δεν θες!!!Το θεμα ειναι να στειλουμε ενα Email ο καθενας μας ωστε να της πουμε να μην τα βγαζει...Ετσι ισως κατι να καταφερουμε Εδώ κάνεις λάθος.Δεν τα φέρνει όλα τα παιχνίδια η Nortec Τα παιχνίδια της Konami και Sega τα προμηθεύει η Zegetron και υπάρχουν και πολλά άλλα μαγαζιά που φέρνουν από εξωτερικό.Μην ξεχνάμε και την καλύτερη λύση το Ebay.
klainmaingr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Εδώ κάνεις λάθος.Δεν τα φέρνει όλα τα παιχνίδια η Nortec Τα παιχνίδια της Konami και Sega τα προμηθεύει η Zegetron και υπάρχουν και πολλά άλλα μαγαζιά που φέρνουν από εξωτερικό.Μην ξεχνάμε και την καλύτερη λύση το Ebay. +1 Άν και με μικρότερες διαφορές στις τιμές σε σχέση με το 360 και ps3... Μπορείς να γλυτώσεις αρκετά χρήματα και βλακείες τύπου "δεν βάζω μέσα star points" αν μπορείς να κάνεις αξιοπρεπείς αγορές μέσω ίντερνετ.. Αν και η nortec μου είναι η πλέον προσφιλής αντιπροσωπεία θεωρώ πως δεν κάνει όσα θα έπρεπε να κάνει για να ανταποκριθεί σωστά στο τόσο ευρύ κοινό της.. Nintendo club στην ελλάδα; Ναι.. όταν έρθει και το xbl
heyou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 καλα αυτο με τις ελληνικες οδηγιες σε φωτοτυπιες της κακιας ωρας καλυτερα να μην το εκανε
FILIM0N Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Που ειναι τα περιποιημενα εγχρωμα βιβλιαρακια επι εποχης NES/SNES που χαιροσουν να τα διαβαζεις λες και ηταν περιοδικο...
ultralisk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 παίδες τα φώτα σας γιατί ήρθε η ώρα να αγοράσω wii και είμαι παντελώς άσχετος...πρέπει να είσαι σε κάποια minimum απόσταση από την οθόνη για να έχει το wiimote σωστή απόκριση ή δεν παίζει ρόλο????ρωτάω γιατί είμαι αρκετά κοντά στην TV και φοβάμαι μήπως έχω πρόβλημα βοηθήστε έναν καμένο ΧΒΟΧάκια να καεί και με το Wii
sheik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Nαι υπαρχει μια ελαχιστη αποσταση. Υπαρχει βεβαια ρυθμιση για την εμβελεια του wii-mote,αλλα σε οποιαδηποτε απο αυτες,αν εισαι ΠΟΛΥ κοντα δεν πιανει.
kkatsaras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέχρι πριν λίγη ωρα υποστήριζα οτι το wii ειναι μεγαλη μουφια.. αποδειχτηκε ομως ΑΨΟΓΟ!!! τόσο που ειμαι ψημένος να πάω να το αγοράσω μεθαύριο κιόλας... Υ.Γ. είμαι πιασμένος παντού με τόσο χτύπημα με το χειριστηριο!!!!
sac1one Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Ουτε εμενα ειχε!H ελληνικη αντιπροσωπος της Νιντεντο βγαζει τα star points απο τη συσκευασια διοτι οπως ισχυριζονται δεν διατιθεται η υπηρεσια για την Ελλάδα. Αν ψαξετε στο φορουμ ειχε γινει ολοκληρο θεμα για αυτο το γεγονος! και εάν σε λιγο καιρό διατεθεί η υπηρεσία ??? θα μας δώσει τους πόντους πίσω ?? ένα μεγάλο μείον λοιπόν για τα γνήσια παιχνίδια .
heyou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Καλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες. Υπαρχουν και τα on-line ξενα καταστηματα με αντιστοιχες τιμές και με τα stars μεσα.
sac1one Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Καλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Υπαρχουν και τα on-line ξενα καταστηματα με αντιστοιχες τιμές και με τα stars μεσα. nai .... alla egw thn <<pathsa>> twra. mhpws na to xsanagorasw , leme twra, apo online? kai posoi aloi arage thn pathsan h tha thn pathsoun san emena? kai tous pontous ti tous kanoune sth NORTEC??? afou h yphresia den pezi episima sthn ellada? Mipws tous kavatzaroun anepisima oi ypaliloi gia idia xrhsh? H gia na mas tous poulhsoune argotera pou tha einai episimh h yphresia kai edw sto ellanta |) ayta .
polakis21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά πώς παίζει το USA smash bros στο pal wii?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα