gherudos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 ετσι κι αλιως εχω 360 για να παιζω τα παιχνιδια που βγαινουν και στο ps3 ψιλοχλωμό....
angel_gal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 μην το λες... και το metal gear θα βγει στο 360 και κατι ακουστηκε για ff xiii...
gherudos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 μην το λες... και το metal gear θα βγει στο 360 και κατι ακουστηκε για ff xiii... Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν θα παίξεις το metal gear solid 4 στο 360,διάβασε το άρθρο: http://kotaku.com/gaming/konami/konami-denies-metal-gear-solid-4-on-360-222635.php Όσο για το Final Fantasy XIII δεν θα κυκλοφορήσει στο 360 αλλά κάποιο επεισόδιο της σειράς Final Fantasy XIII Fabula Nova Crystallis το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με το Final Fantasy XIII "ίσως" να κυκλοφορήσει είπε κάποιος εκπρόσωπος της Square Enix.
angel_gal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 να σου πω την αληθεια πιστευω πως θα το βγαλουν και το mgs4 απλα λογο marketing δεν το ανακοινωνουν... το ιδιο ειχε γινει και με το 2.... δεν πιστευω πως η microsoft θα το αφησει ετσι... παντως αν το wii βαλει payment οπως διαβασα σε ενα topic για το wii live πιστευω πως θα το χασει το παιχνιδι....
p3tran Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 gherudos μην εκπλαγεις αν το mgs4 καταληξει να ειναι περιπου τοσο exclusive οσο το ...assasins creed καποιες πηγες απο μεσα απο την εταιρεια διερρευσαν πριν 2-3 μηνες οτι το game φτιαχνεται και στο 360 και μαλιστα απο τις αρχες του 07. βεβαια μετα αρχισε ολο το γνωστο νταλαβερι απο κοντρα ανακοινωσεις, αλλα δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια...
angel_gal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 παιδια ψιλοξεφυγαμε... το wiimania topic το καναμε xbox 360 vs ps3...
kostas___ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρει κανείς γιατί έκλεισε το nparadise.gr ? Ευχαριστώ.
Magelanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Καταρχήν καλημέρα !!! Είμαι νεοφερμενος στην κονσόλα wii από τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν (δώρο στους γιούς μου αλλά και .... σε μένα)!!!! Την πήρα από Θεσσαλονίκη τσιπαρισμένη - έτοιμη, προφανώς με το wiikey .... αφού έχει S/N LEH11XXXXXXX έτους 2006. Το τσιπάκι περάστηκε στις 19-12-2007 (πληροφοριακά). (συμβατή από http://psx-scene.com/forums/wiikey/6...one-place.html) Αυτή την στιγμή είναι αναβαθμισμένη στην v3.0E. Δεν την έχω συνδέσει στο Ιντερνετ. Στην συλλογή των παιχνιδιών (σε Αντίγραφα με ImgBurn και Χ2,4) που έχουμε ως τώρα (κατεβασμένα από ίντερνετ και γραμμένα σε TDK DVD-R) δεν διαβάζει το Call Of Duty3 NTSC, EA Playground PAL, Alvin And The Chipmunks PAL, Jenga USA WII, Endless Ocean PAL (το τελευταλιο το επαιξε μια φορά και όταν το ξαναφορτώσαμε τηνπόμενη μέρα δεν αναγνώριζε τίποτε) ενώ παίζει και διαβάζει κανονικά τα The_Golden_Compass_PAL_Wii, Spiderman Friend Or Foe ENGLiSH PAL, Shrek The Third PAL, Bee Movie The Game PAL, Fifa 2008 & το περιβόητο SMG!!!! Αυτό που έχω να πώ είναι ότι είχα κατεβάσει την αναβάθμιση 1.9g Boot PAL, την έκαψα με Nero σε ένα DVD και την έκανα εγκατάσταση στην κονσόλα του wii (μου βγαλε εκείνη την οθόνη με το 666 ... κλπ) με τις οδηγίες (txt) που είχε το αρχείο!!!! Μήπως πρέπει να αναβαθμίσω την version της κονσόλας σε v3.1E???? Αν είναι έτσι εγώ που δεν έχω συνδέσει on-line το wii, από που θα την κατεβάσω και με ποιο τρόπο θα την εγκαταστήσω???? Είναι σε κάποιο game ενσωματωμένη???? (Το SMG οταν το έβαλα στο wii δεν μου έβγαλε κάτι για .... αναβάθμιση) Τέλος θα πρέπει πριν αναβαθμίσω το τσιπ (wiikey) πρώτα να ελέγχω και να αναβαθμίζω την version της κονσόλας???? Σημειώνω ότι δεν έχω χεισριστήριο GameCube παρά μόνο δύο remote controlls με numtsuk!!! Δεν ξέρω αν χρησιμοποίησα σωστά την ορολογία αλλά αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει (βήμα-βήμα) για το τι πρέπει να κάνω .... ευχαριστω προκαταβολικά.:-D:-D:-D
angel_gal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 καλημερα... καταρχην για να παιξουν τα ntsc αρχεια πρεπει ή να μετατραπουν σε pal ή να αλαξεις το region της κονσολας με το config disk του wiikey το οποιο ειναι αρκετα ευκολο να βρεθει... με την αναβαθμιση καλο θα ηταν να γινει αλλα δεν εχει σημασια ποιο θα κανεις πρωτο wiikey η original firmware και κανονικα θα επρεπε να υπαρχει στο smg... επισης το χειριστηριο του cube δεν χρειαζεται γιατι ολη η δουλεια γινεται με το reset button... το καλητερο που μπορει να γινει αυτη τη στιγμη ειναι να βρειτε καποιο σπιτι η μερος που να εχει ιντερνετ για να κανετε την αναβαθμιση...
Magelanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ενδεχομένως να λυθεί το πρόβλημα με την αναβάθμιση μέσω Ιντερνετ.... Εκεί χρειάζομαι και κάποια περιφερειακά για να συνδεθώ προφανώς (είτε ασύρματα είτε μέσω καλωδίων). Έχεις κάτι να προτείνεις οικονομικό??? Ευχαριστώ
angel_gal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 το ποιο οικονομικο θα ηταν ενδεχομενος να ερθετε σπιτι μου με το wii και να κανουμε την αναβαθμιση...
john_who Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Καταρχήν καλημέρα !!!Είμαι νεοφερμενος στην κονσόλα wii από τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν (δώρο στους γιούς μου αλλά και .... σε μένα)!!!! Την πήρα από Θεσσαλονίκη τσιπαρισμένη - ------- Δεν ξέρω αν χρησιμοποίησα σωστά την ορολογία αλλά αν μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει (βήμα-βήμα) για το τι πρέπει να κάνω .... ευχαριστω προκαταβολικά.:-D:-D:-D πού είσαι; Θεσσαλονίκη;
Magelanos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά νομίζω με την βοήθεια του nkarafo κάτι καταφέραμε!!!! Και εξηγώ παρακάτω (στυλ συνταγής): :-D 1. Έκανα recovery με το προγραμματάκι 1.9b.recover .... Το άφησα μέσα στην κονσόλα για τουλάχιστον 5 λεπτά (.... να μουλιάσει....) 2. Αφού τελείωσα και έκανα reset έβαλα και έκανα εγκατάσταση την αναβάθμιση wkupdate.1.9b.pal (αφού την πέρασα από το filechop.exe για να την μετατρέψω σε 1,35 gb) 3. Έκαψα σε ένα DVD RE-RECORDABLE (TDK) ένα παιχνίδι που δεν το διάβαζε πριν η κονσόλα μου. Συγκεκριμένα το EA Playground PAL το έβαλα και το άνοιξε κανονικά χωρίς πρόβλημα εκεί που πριν .... δεν το έβλεπε καθόλου!!!! 4. Δεν έκανα τίποτε άλλο!!!!) ΣΗΜΕΙΩΝΩ ότι δεν έκανα αναβάθμιση το wiikey σε 1.9g (για να παίξω το SMG μόνο!!!) και ότι έχω ακόμα την v 3.0E στο firmware. ΙΣΩΣ την κάν αργότερα ΕΦΟΣΟΝ και ΑΦΟΥ κάνω update το Firmware σε v3.1E .... και ενεργοποιήσω τo Connection του wii με Internet (ROUTER ή USB) Τελικά την αναβάθμιση v3.1Ε την έχει κανένα άλλο παιχνίδι ενσωματωμένη μαζι εκτός από το SMG???? (ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΤΣΙΠ...) ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕ (Χ2 και όχι παραπάνω)ΣΕ DVD-R (επανεγγράψιμα) και ΜΕ Nero 7 (ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ).... & ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ή ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ !!!! John_who είμαι από περιοχή Κιλκις ....
klainmaingr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία... Το classic controller δεν παίζει σε gamecube mode? (τώρα είδα οτι συνδέεται σαν το nunchuck) Εκείνο το εικονίδιο με το μπαρμπαδέλι να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο πότε θα το βάλετε; Nice... Και τώρα τι κάνουμε με το classic controller? Μόνο virtual console? Κατάλαβα... edit: Υπάρχει τρόπος να παίξουμε emulators με το classic controller? Φαντάζομαι οτι με το καινούριο mapping πλέον με τις εξελίξεις στο wii homebrew θα υποστηριχθεί κάποια στιγμή αυτό... Αλλα μέχρι στιγμής δεν είμαι σίγουρος τι μπορεί να υποστηρίξει και τι μπορεί να γίνει... Έχουμε καμιά ιδέα; Κάνα mod? Κάτι βρε αδερφέ :\ Φαίνεται πολύ καλό γι αυτή τη δουλειά!! :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα