Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδιά δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω νέο θέμα...

απλά θέλω να ρωτήσω με αυτή την οθόνη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1027069 ποιος τρόπος υπάρχει να την συνδέσω με το wii

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω νέο θέμα...

απλά θέλω να ρωτήσω με αυτή την οθόνη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1027069 ποιος τρόπος υπάρχει να την συνδέσω με το wii

Δεν μπορείς εκτός κι αν αγοράσεις ένα vga box.

Πάντως στα ίδια λεφτά μπορείς να αγοράσεις καλύτερη οθόνη LG 22" που υποστηρίζει και HDCP(μπορείς να συνδέσεις συσκευές HDMI όπως PS3/XBOX360/HD DVD PLAYERS).

Όχι. Πρέπει η οθόνη να έχει είτε composite είτε component εισόδους (η τελευταία είναι και καλύτερη).

Καλησπέρα στην παρέα!

Την παρασκευή που μας πέρασε είπα να αγοράσω κι εγώ ένα wii αφου πάντα είχα ένα κόλλημα με τα mario και γενικά με τις παιχνιδάρες της nintendo.

Τελίκα πήρα ένα σειράς LEH13 και μου είπε οτι του έχει βάλει wiikey clone 1.9g.

Το μηχάνημα τα παίζει ολα μια χαρά. Απο το γνήσιο wii sports εώς τα multi-gc backups και φυσικά το φοβερό mario galaxy (αφού πρώτα έκανε το update).

Βέβαια έχω κάποιες απορίες:

1.Υπάρχει περίπτωση ο κλώνος τα τα φτύσει στο μέλλον; Υστερεί σε κάτι απο το γνήσιο; (Φαίνεται να δέχεται ολα τα firmware updates κανονικά.)

2. Θα ήταν καλύτερο ένα μηχάνημα μεγαλύτερης σειράς (LEH14-LEH15-LEH16) με κάποιο d2c key για περισσότερη μελλοντική υποστήριξη;(αναβάθμιση με jtag πάνω στο chip.)

3.θέλω να παίξω κάποια ntsc games μιας και βρίσκω περισσότερα απο τα pal αλλά αναρωτιέμαι αν χρειάζεται να κάνω region free το δίσκάκι και brick blocker ή απλά άνοιγμα των region της κονσόλας.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Eχω το Wii απο το λανσαρισμα... δλδ 12/2006

Εχω 28" widescreen CRT/συνδεση RGB

Δεν εχω καταλαβει καμμια διαφορα μεταξυ 480i k 576i

Απλα να μ φυγει ρε παιδι μ η απορια, αν καποιος βλεπει διαφορα ας ποσταρει...Εμενα μ φαινονται ολοιδια.. :P

Απλα να μ φυγει ρε παιδι μ η απορια, αν καποιος βλεπει διαφορα ας ποσταρει...Εμενα μ φαινονται ολοιδια.. :P

Για να δεις διαφορά πρέπει να το συνδέσεις με component cable.

Η μόνη διαφορά είναι στο ρυθμό ανανέωσης. 50Hz για την 576i, 60Hz για την 480i. Το τρεμόπαιγμα της CRT είναι λιγότερο εμφανές στην 480i.

Καλημερα παιδια, σκεφτομαστε να αγορασουμε το wii σε μια κοπελα που πηρε πτυχιο γιατι μας ελεγε οτι σκεφτοταν να το αγορασει.

Το θεμα που με προβληματιζει ειναι αν παιζει με καποιο τροπο μη-αυθεντικα παιχνιδια γιατι το να δινει 50+ευρω για games δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Οποτε η ερωτηση μου ειναι:

"Παιζει το wii αντεγραμμενα παιχνιδια; Αν ναι πως γινεται αυτο;"

Eπειδη βιαζομαι και δεν εχω χρονο να ψαξω, απ οτι καταλαβα τσιπαρεται οπως και να χει, απλα με διαφορετικους τροπους. ΣΩΣΤΑ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...