klainmaingr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Παραδόξως, η M86 δεν έχει τόσο καλά χρώματα και αντίθεση όπως η φθηνότερη R86, παρόλο που η Μ86 έχει 15.000:1 έναντι του 8000:1 της R86. Τέσταρα το Wii σε μή καλιμπραρισμένη 40R86 σήμερα και με ικανοποίησε πολύ το αποτέλεσμα. Φυσικά στεκούμενος από λογική απόσταση από την οθόνη. Την παρήγγειλα και την Δευτέρα θα την έχω. Τιμή: 1200 Ευρώ Θα ψιλοδιαφωνήσω αλλα είναι μάλλον αργά ;p όπως και να έχει σε λογική απόσταση γενικά χάνονται οι όποιες διαφορές συνήθως... (ιδιαίτερα για componet σήμα του wii που είναι κλάιν απο τη μάνα του...) Το σίγουρο είναι πως θα ευχαριστηθείς ιδιαιτέρως την τν σου αν και με 200+ ευρώ έπαιρνες την Μ... have fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Κοίταξε, αν είχα τα λεφτά, θα χτυπούσα την SONY KDL40X3500, αλλά η τιμή της ξεφεύγει και από την άλλη δεν λέει να δώσεις τόσα πολλά λεφτά αν δεν έχεις πρόσβαση σε πλούσιο Full-HD υλικό. Η 40R86 πιστεύω είναι ιδανική λύση για μένα για τα επόμενα 2-3 χρόνια, μέχρι να πέσουν οι τιμές στις OLED τηλεοράσεις. Παρεπιπτόντως, ποιά είναι η Dead pixel πολιτική της Samsung? Διάβασα για zero dead pixels για τις πρώτες 14 μέρες στην Αμερική, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει και για Ευρώπη μεριά. PS: Klainmaingr δεν είναι αργά Τα λεφτά θα δωθούν με την παραλαβή, συνεπώς μπορώ πάντα να αλλάξω γνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Μεταξύ μας... δεν είναι εδώ το κατάλληλο φόρουμ.. μια βόλτα στο avclub.gr θα σε διαφωτίσει ΠΟΛΥ περισσότερο.. πάντως επειδη κ εγώ πρόσφατα είχα αυτό το δίλλημα... στα λεφτά αυτά 95% μου πρότειναν Μ86... και απο την στιγμή που την είδα και την έπαιξα αρκετά σε φίλη (η δικιά μου παραγγέλθηκε αλλα δεν ήρθε ποτέ(πικραμένη ιστορία-κωλοΜΑΚΡΟ)) μπορώ να πώς οτι είχαν δίκιο... Η ποιότητα στα κανάλια είναι καλούλα... σε dvd καλή και σε FHD χοντροάψογη... Σε ηλεκτρονικά που δοκίμασα πάντως (360(1080), wii(component) και σε blue ray player ήμουν αρκετά ευχαριστημένος απο αρκετά μικρή απόσταση... Φαντάζομαι στην λογική απόσταση που αναφέρεις εσύ (εγώ μιλάω για 2-3μ) θα σου φαίνεται άψογα... Και παρεπιπτόντως.. τι εμβέλεια έχει το wiimote? Στα 4μ περίπου στο rayman μου βγάζει warning πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 To Rayman νομίζω είναι περίπτωση σε αυτό που λές. Και μένα μου το έβγαζε στα 4 μέτρα, ενώ κανένα άλλο παιχνίδι δεν το έκανε. Αλλά μικρό το κακό. Βάζεις δύο κεράκια στο τραπεζάκι μπροστά σου και έλειξε το πρόβλημα. PS: Η R86BD βγαίνει στα 1200 Ευρώ ενώ η 40M86 στα 1800 από τον επίσημο αντιπρόσωπο στη Κύπρο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Με την Samsung LE-32M71B ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Το μονο ψεγαδι ειναι οτι με composite το Wii δειχνει λιγο τις ατελειες του στα textures. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Βάζεις δύο κεράκια στο τραπεζάκι μπροστά σου και έληξε το πρόβλημα. Και τι γίνεται με τα κεράκια; αυξάνεται η εμβέλεια; θα τρελαθώ αν είναι αλήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πίστευα ότι σε hdtv το wii θα φαίνεται άθλιο. Συνδέοντας το όμως με την νέα μου samsung με component καλώδιο και βάζοντας να παίξω metroid δεν περίμενα ότι θα δώ τόσο ώραια εικόνα. Ειδικά η θολούρα της χαμηλής ανάλυσης στο wii (ένας λόγος που γενικά απέφευγα τις κονσόλες ήταν η ανυπόφορη χαμήλή τους ανάλυση σε σχέση με τα pc games) εξαφανίστηκε. Όλα ήταν πεντακάθαρα με τα αντικείμενα να έχουν σαφή περιγράμματα. Αυτό πάντως που συνέχιζει να είναι άθλιο, είναι το resident evil 4, τα textures βγάζουν μάτι. Απορώ πώς το τελείωσα αυτό το παιχνίδι (μάλλον είχε καλό gameplay, γιατί από υπόθεση ήταν χειρότερο χάλι!). Πάντως γενικά, παιχνίδια με τα γραφικά του metroid να βγαίνουν στο wii και είμαι απολύτως ικανοποιημένος όσον αφορά τα γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Και τι γίνεται με τα κεράκια; αυξάνεται η εμβέλεια; θα τρελαθώ αν είναι αλήθεια... 2 κεράκια κάνουν την δουλειά μιας ασύρματης sensor bar!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Και τι γίνεται με τα κεράκια; αυξάνεται η εμβέλεια; θα τρελαθώ αν είναι αλήθεια... Μα στην ουσια η sensor bar δεν ειναι τιποτε αλλο απο 2 πηγες υπερυθρης ακτινοβολιας.Δεν ανιχνευει κινηση κλπ,τιποτα,απλα εκπεμπει υπερυθρο φως και ειναι ο μονος λογος που συνδεεται στο wii,να παρει ρευμα για να εκπεμψει ακτινοβολια.Αυτο που ανιχνευει κινηση και κανει ολη τη δουλεια γενικως,ειναι το wiimote. Αν σου χαλασει για καποιο λογο η sensor bar ας πουμε και δε βρισκεις εφεδρικη,βαζεις 2 κερακια πανω στη τηλεοραση,σε ευλογη αποσταση μεταξυ τους,και μιας και αυτα εκπεμπουν υπερυθρο φως,θα παιξεις μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Μπράβο παιδιά, με ξεστραβώνετε σιγά σιγά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Βασικά επειδή η Μ86 πάει για τέλος εποχής άρχισαν οι πολύ καλές προσφορές... Αν μπορέσεις να βρείς μια και να μην είνα μούφα ψαρωτική όπως έτυχε σε μένα τότε είσαι καλά... ΚωλοΜΑΚΡΟ είπα; Όσον αφορά το σένσορ μπάρ ναι με κεράκια μια χαρά δουλειά κάνεις... Απλά το rayman με προβλημάτισε στην εμβέλεια... Γενικά αποφεύγω να έχω το sensor πάνω στην τν... συνήθως το έχω ανάλογα με το πώς λιώνω/κάθομαι ωστε να μην κάνω υπερβολικές κινήσεις για να μπορέσω να παίξω... Κατα 90% είναι πάνω σε ένα cake cd λίγο πιο μπροστά απο το σήμείο που είμαι.. Γιατί ντάξει... μπορεί για να παίξω τέννις να είμαι όρθιος.. αλλα δοκίμασε να παίξεις resi4 και smg... θα νιώσεις πολύ ηλίθιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Εγώ πίστευα ότι σε hdtv το wii θα φαίνεται άθλιο. Συνδέοντας το όμως με την νέα μου samsung με component καλώδιο και βάζοντας να παίξω metroid δεν περίμενα ότι θα δώ τόσο ώραια εικόνα. Ειδικά η θολούρα της χαμηλής ανάλυσης στο wii (ένας λόγος που γενικά απέφευγα τις κονσόλες ήταν η ανυπόφορη χαμήλή τους ανάλυση σε σχέση με τα pc games) εξαφανίστηκε. Όλα ήταν πεντακάθαρα με τα αντικείμενα να έχουν σαφή περιγράμματα. Αυτό πάντως που συνέχιζει να είναι άθλιο, είναι το resident evil 4, τα textures βγάζουν μάτι. Απορώ πώς το τελείωσα αυτό το παιχνίδι (μάλλον είχε καλό gameplay, γιατί από υπόθεση ήταν χειρότερο χάλι!). Πάντως γενικά, παιχνίδια με τα γραφικά του metroid να βγαίνουν στο wii και είμαι απολύτως ικανοποιημένος όσον αφορά τα γραφικά. Και αν επιλέξεις και την επιλογή για 'παιχνίδι' που έχουν οι Samsung η εικονα του Wii βελτι'ωνεται απίστευτα. Οντως το καλύτερο παιχνίδι Wii απο θέμα απεικονισης σε HDTV είναι το Metroid οπου δεν καταλαβαίνεις πιξελιάσματα, ενώ τα χρώματα ειναι πλούσια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Εντυπώσεις... ΠΑΡΤΕ ΤΟ SUPER MARIO GALAXY ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ... Αυτά... Μετά απο ένα πολύωρο session (επιτέλους) με το game, αυτό έχω μόνο να πώ... Αύριο το τσιμπάω μαμίσιο με ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΑ! (και πέφτω και στην 1.9b μάλλον για να είμαι και σίγουρος..) Είχα παίξει κάπως στην αρχή και μου άρεσε πολύ... δεν περιμένα με τίποτα όμως πως lvl παρά lvl θα έλεγα... WOW! ΤΙ ΠΑΙΖΩ ΤΩΡΑ... Μακράν το καλύτερο παιχνίδι στην κατηγορία του EVER! Μακράν! Και πιστεύω πως έχουν ακόμα πολλά να δούν τα μάτια μου μέχρι το τέλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Όντως αξίζει να το αγοράσεις το SMG. Δε βγήκε τυχαία game of the year 2007 σε πολλά gaming sites... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 klainmaingr, έβαλα σήμερα τις 40R86BD και 40M86BD δίπλα δίπλα και τις είδα. Όσο καλύτερα δείχνει η M86 το HD σήμα έναντι της R86, τόσο χειρότερα δείχνει το SD σήμα, λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης του πάνελ και του έξτρα contrast. Επίσης, επαληθεύθηκε αυτό που διάβασα στα reviews, ότι παραδόξως η Μ86 έχει χειρότερα χρώματα (έντονα και ελαφρώς μή ρεαλιστικά). Εν πάση περιπτώση, για ένα σπίτι όπου θα παίζει κυρίως SD σήμα, η R86 είναι πολύ καλή επιλογή, εκτός και αν κινηθείς σε λιγότερες ίντσες, σε plasma ή στην τρομερή TX-37LXD70 της Panasonic. Τέσπα, ευχαριστώ πάντως που με παρότρυνες για την Μ86. Τουλάχιστον σήμερα μου έφυγε η απορία και σταθεροποιήθηκε η γνώμη μου. Η τηλεόραση τελικά θα έρθει αύριο, οπότε αναμένατε φώτος της 40-άρας R86 με το Wii. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα