neXTgen Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ??? θεωρητικά βγαίνει ευρώπη σήμερα 18 έχεις ένα μαγαζί που να είναι AVAILABLE ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitRi_Del Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Από το . Εκεί ψωνίζω συνήθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neXTgen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 για ψάξε καλύτερα, εκεί σφάζουν. σήμερα το πρωί, πάντως, θα κάνω, αν βρω χρόνο, μια γύρα να δούμε αν το έχουν φέρει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratosgeo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Επειδή δεν βλέπω κανένα να αναφέρεται σε αυτό τελικά τι γίνεται δεν είναι καλό ? δεν το φέρνουν πόλοι στην Ελλάδα ? στα site στο internet το έχουν για καλύτερο από το wiikey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ffseriespower Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Το Zack & Wiki δεν πρέπει να το έχουν φέρει ακόμα. Τουλάχιστον όσο έψαξα αυτές τις μέρες σε μερικά καταστήματα δεν το βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Eρώτηση για αγορά τηλεόρασης. Λοιπόν παιδιά, αύριο, μετά από αρκετό καιρό καθυστέρησης, θα αγοράσω ακόμα μιά τηλεόραση. Θα ήθελα την άποψη αυτών που παίζουν το Wii σε HDTV με component καλώδια. Η ποιότητα της εικόνας πόσο καλή είναι? Αύριο θα αγοράσω ή την LCD Samsung LE40R86BD ή την plasma Panasonic 42PX70E Υπάρχει κανένας σας που να παίζει Wii σε κάποιο από τα μοντέλα αυτά? Πόσο ευχαριστημένοι είστε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Εχω μια Samsung 26'', οχι αυτο το μοντέλο και ειμαι γενικά ευχαριστημένος απο τη στιγμή που εντόπισα μια συγκεκριμένη ρύθμιση για video-games. Κατέβασε το manual και αν και αυτή η Samsung έχει τη συγκεκριμένη ρύθμιση τοτε ολα καλά. Πριν εντοπίσω τη ρύθμιση ειχα απογοητευτεί και ήθελα την παλιά μου CRT τηλεόραση... Τώρα μια χαρά, και απο θέμα χρωμάτων και απο θέμα πιξελιάσματος(δεν είναι έντονο) Edit: Απότι ειδα στο site που έδωσες εχει αυτη τη ρύθμιση: Movie Plus, another proprietary technology has been designed, by improving the video signal, to eliminate a bug bear of LCD TVs, motion judder, and to speed up response times and produce a sharper picture for gamers the LE40R87 sports something called 'Games Mode'. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Nαί, την έχει αυτή τη ρύθμιση. Παντως, απ'ότι διαβάζω απο δώ και από κεί, για SD σήματα, οι plasma μάλλον είναι καλύτερες. Χμμμμμμμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Plasma=5 χρόνια μετά τελειώνει το plasma και η τηλεόραση πάει στα σκουπίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Nαί ρε συ, το ξέρω, αλλά πλέον πόσο καιρό νομίζεις θα κρατήσουμε την όποια LCD ή plasma έχουμε σπίτι μας? Τόσο η LCD όσο και η plasma τεχνολογία έχουν τεράστια προβλήματα με τα SD σήματα. Σε 2 χρόνια το πολύ, όλοι θα μιλάμε για τις LED τηλεοράσεις. Οι LCD και οι plasma θα πάνε στα σκουπίδια. Γελάω με τα καταστήματα που είναι γεμάτα πλέον μόνο με LCD/plasma τηλεοράσεις σε μιά χώρα που θα δεί High Definition υλικό μετά το 2012. Μέχρι τότε, θα παρακολουθούμε καθημερινά μάπα τηλεοπτικό σήμα, το οποίο γίνεται ακόμα πιό μάπα από τις LCD/plasma τηλεοράσεις. Εν πάση περιπτώση, πήγα στα καταστήματα και έκανα πολλές επαφές με τις τηλεοράσεις. Στα SD σήματα, η μία δείχνει χειρότερα από την άλλη. Λές και βλέπεις youtube σε 42'' οθόνες. Βασικά αύριο θα πάω στο μαγαζί με το Wii αγκαλιά. Όποια τηλεόραση το παίξει καλά, εκείνη θα αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
winters Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 plasma παρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xterm Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 εγώ έχω μια samsung LCD 32 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Στην 40Μ86 που έχω παίξει (και γ@μώ την πουτάνα μου δεν έχω) ήταν μια χαρά... Όσον αφορά games και πλάσμα... δεν έχω ακούσει τα καλύτερα. (άν έχεις σκοπό να την χρησιμοποιήσεις και για άλλη κονσόλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Παραδόξως, η M86 δεν έχει τόσο καλά χρώματα και αντίθεση όπως η φθηνότερη R86, παρόλο που η Μ86 έχει 15.000:1 έναντι του 8000:1 της R86. Τέσταρα το Wii σε μή καλιμπραρισμένη 40R86 σήμερα και με ικανοποίησε πολύ το αποτέλεσμα. Φυσικά στεκούμενος από λογική απόσταση από την οθόνη. Την παρήγγειλα και την Δευτέρα θα την έχω. Τιμή: 1200 Ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Παραδόξως, η M86 δεν έχει τόσο καλά χρώματα και αντίθεση όπως η φθηνότερη R86, παρόλο που η Μ86 έχει 15.000:1 έναντι του 8000:1 της R86. Τέσταρα το Wii σε μή καλιμπραρισμένη 40R86 σήμερα και με ικανοποίησε πολύ το αποτέλεσμα. Φυσικά στεκούμενος από λογική απόσταση από την οθόνη. Την παρήγγειλα και την Δευτέρα θα την έχω. Τιμή: 1200 Ευρώ Φτωχούλης είσαι έ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα