heyou Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Tελικά όλοι λένε καλά λόγια για το "Zack & Wiki". Ολά τα review λένε οτι είναι must τίτλος για το Wii. Στην αρχή μπορώ να πω οτι με ξένισε λίγο με τα γραφικά του και τους παιδικούς χαρακτήρες (αλλά και το Mario παιδικός χαρακτήρας είναι και το Mario Galaxy είναι σούπερ) Οταν κυκλοφορήσει μάλλον θα το αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Έχω το iso στο σκληρό, είναι της μορφής : su-wgopipal.wii και τώρα; πως το καίμε; το νέρο δεν το αναγνωρίζει σαν αρχείο εικόνας...Άσε που δεν γράφει κάτω από 4χ. Σε τι δισκάκια + - βοήθειααααααα.... Ok, λίγο ψάξιμο με το γούγλη και βρήκα πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Μπορούμε να βρούμε κάπου trimmαρισμένα iso ώστε μετά να τα κάνουμε fixsize στο σπίτι και να μήν κατεβάζουμε για ένα χαζοπαίχνιδο 4gb? Επίσης μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρώ το corruption? Μόλις έκανα rapidshare μετά απο πολλά χρόνια και θέλω να προσανατολιστώ πάλι 10χ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAGOND Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 γεια σασ παιδια εχο ενα wii απο περσι τα χριστουγενα αποτι βλεπο τωρα ολα παν καλα με το wiikey. αποτι καταλαβα χριζομαι το wiikey και μετα μου απομενουν καποια αupdate τι ακριβοσ πρεπει να κανω μολισ εγκαταστισω το wiikey ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Μπορούμε να βρούμε κάπου trimmαρισμένα iso ώστε μετά να τα κάνουμε fixsize στο σπίτι και να μήν κατεβάζουμε για ένα χαζοπαίχνιδο 4gb? Δεν μπορώ να σε καταλάβω, τι σημαίνει trimmαρισμένα iso; Επίσης μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρώ το corruption? Μόλις έκανα rapidshare μετά απο πολλά χρόνια και θέλω να προσανατολιστώ πάλι 10χ Έχεις δηλαδή 45 αρχεία και κάποιο είναι χαλασμένο; Κάνε ένα φάκελο και βάλε μέσα το πρώτο ξεκίνα το ξεζιπάρισμα και μόλις σου ζητήσει το δεύτερο βάλτο μέσα στο φάκελο, έτσι θα συνεχίσεις με τα αρχσεία ένα ένα και μόλις σου βγάλει το σφάλμα ξέρεις ποιό αρχείο πρέπει να ξανακατεβάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Trim δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμα καθώς η Ninty έχει έξυπνο garbage data αντί για dummy bytes. Μόλις πρόσφατα έσπασαν το encryption,οπότε σύντομα θα έχουμε ένα decrypter για τα wii isos και θα μπορούμε επιτέλους να τα κάνουμε trim/rip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SAGOND Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Διλαδι μολισ βαλω wiikey μου απομενουν TO Wiikey Update 1.9b/1.9g ? να αναφεροω οτι τωρα βρισκομαι στο 2.1Ε v και μερικεσ αλλεσ αποριεσ που εχω 1. για να παιξω NTSC χρισιμοποιω το RegionFrii1 και BrickBlocker απλα για να αφερεσο το update? 2.τι γινετε με τα pal xριαζοντε και αυτα το BrickBlocker η δεν ειναι απιλιτικα τα update απο αυτα? ευχαριστω αν μπορει καποιοσ να μου απαντισει πριν το μεσημερι 8α του ιμουν ευγνομων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Trim δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμα καθώς η Ninty έχει έξυπνο garbage data αντί για dummy bytes.Μόλις πρόσφατα έσπασαν το encryption,οπότε σύντομα θα έχουμε ένα decrypter για τα wii isos και θα μπορούμε επιτέλους να τα κάνουμε trim/rip. Αμήν Γιατί παραπάνω απο τα μισά data είναι σίγουρα garbage στα games του wii... Άντε με το καλό.. Όσο για το corruption... Ενοούσα το metroid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_who Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Όσο για το corruption... Ενοούσα το metroid sorry klainmaingr είμαι εκτός θέματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neXTgen Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 παιδιά γειά χαρά , στο super mario galaxy (μόλις το πήρα!) πώς σώζουμε ? (εννοώ savegame, για να κλείσουμε την κονσόλα και να συνεχίσουμε αργότερα..) ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 παιδιά γειά χαρά , στο super mario galaxy (μόλις το πήρα!) πώς σώζουμε ? (εννοώ savegame, για να κλείσουμε την κονσόλα και να συνεχίσουμε αργότερα..) ευχαριστώ Οταν βρίσκεις καποιο καινούριο αστέρι σε ρωτάει αν θες να σώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neXTgen Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστώ φίλε heyou ! φοβάμαι πως με αυτό το αριστούργημα που πήρα δε θα βρω σύντομα παιχνίδι που να μου αρέσει τόσο... το Zack & Wiki πότε ακριβώς βγαίνει εδώ ? το Super Smash Bros. Brawl είναι το άλλο που θέλω, αλλά αργεί. έχω επίσης λιώσει το bowling στο sports... επειδή θέλω να πάρω ένα wiimote ακόμα για να παίζω με τη φίλη μου, λέτε να το πάρω σκέτο (40) ή με το play (60 ευρώ) ? ίσως καλή αγορά είναι κι αυτή η scratch card με τους πόντους για να αγοράσεις τα "παλιά".... γενικά , αν θέλετε πείτε κι εσείς απόψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heyou Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Πάρε το χειριστηριο στο Play. Πιστεύω θα αφιερώσεις πολλές ώρες με τη φίλη σου στα μινι-παιχνιδια του Play, τα οποία είναι ωραία όταν παίζουν 2 ατομα. Ακομά αν σου αρέσουν τετοιου τύπου παιχνίδια πάρε το Zelda: Twilight Princess. Στα horror action adventure σου προτείνω ανεπιφύλακτα το Resident Evil 4, όπου στο Wii είναι η καλύτερη έκδοση. To Zack & Wiki νομιζω κυκλοφορει στα μεσα Φλεβάρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neXTgen Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 οκ heyou . να είσαι καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitRi_Del Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 ΈΧει βγει ήδη το Zack & Wiki. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα