Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε φαίνεται καλά τι καλώδιο είναι από τη photo. Είσαι σίγουρος ότι πρόκειται για component? Γιατί νομίζω η μια καρτελίτσα λέει πάνω S-video in, οπότε είναι άλλο πράγμα... Πάντως ο,τι συνδέσεις στο καλώδιο αυτό, λογικά θα φαίνεται στα VIVO (video in/video out), στο driver της κάρτας γραφικών...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι για component ειναι,

κ εχει κ αλλες υποδοχες, η ασπρη ειναι svideo.

Aπλά δε ξερω πως να βρώ την εικόνα! Που να παω να ψαξω κλπ. Στην καρτα γραφικών που λες, που θα πάω ακριβως?

(Σορυ αν δεν γινομαι κατανοητος, ειμαι λιγο noob)

Μη φανταστείς, και γω δεν το έχω κάνει ποτέ... Οπότε θα πάμε ψάχνοντας...

Το καλώδιο αυτό συνδέεται λογικά στο vivo της κάρτας γραφικών σου. Είτε έχεις ΑΤΙ είτε Nvidia, υπάρχει ένας πίνακας ελέγχου για τις λειτουργίες της κάρτας. Αυτό είναι (με δεξί κλικ στο desktop)-->Properties-->Settings-->Advanced(-->Adapter??) Εκεί κάπου θα βρεις είτε το Catalyst Control Center αν έχεις ΑΤΙ ή Forceware settings αν έχεις nvidia, πρέπει να ψάξεις την καρτέλα/επιλογή video in (component)...

Πες τι κάρτα γραφικών έχεις μήπως ξέρει κάποιος πιο συγκεκριμένα να βοηθήσει...

Πρέπει να βρεις το Forceware (έτσι λέει η nvidia το driver της κάρτας γραφικών), και εκεί μέσα θα είναι οι ρυθμίσεις για το vivo. Όμως τώρα που το σκέφτομαι, δεν ξέρω αν με το video-in μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω από capture. Δυστυχώς δεν ξέρω παραπάνω να σε βοηθήσω, και είμαστε και λίγο offtopic. Ίσως καλύτερα να ανοίξεις ένα νέο θέμα, σίγουρα πολλοί θα ξέρουν να σε βοηθήσουν!

Γεια σας, χρονια πολλα καλη χρονια! ειμαι καιρο στο insomnia αλλα πριν εναν μηνα πηρα wii !!

*Προβλημα*

Οταν ειναι κρυο και βαζω ενα DVD, καμια φορα κανει εναν ηχο το wii σαν να μην μπορει να διαβασει το παιχνιδι, μου βγαζει μαυρη οθονη ''an error has occured, remove the game'' κτλ

μετα ομως την δευτερη φορα καπακι το παιρνει αμεσως!!

Να τι κανει-----> http://www.youtube.com/watch?v=Held-Ye8E54

Καλά έκαναν η γιαγιάδες με το κατοχικό σύνδρομο και δεν πετούσαν τίποτα...

Να που θα μπορούσε να σας χρειαστεί το παλιό σας παιχνίδι :P

http://www.craveonline.com/videos/gaming/00006587/new_wii_remote.html

Κατα την αποψη μου τα εξής παιχνιδια για Wii (που κυκλοφορούν μέχρι στιγμης στην Ευρώπη) αξίζουν:

Wii sports 275px-WiiSportsBowling.jpg

The Legend of Zelda: Twilight Princess 250px-Zeldatp-

Excite Truck et2.jpg

Resident Evil 4 ResidentEvilScreenshotLeon.jpeg

Metroid Prime 3 metroidprime3_1.jpg

Super Mario Galaxy 122717123446e4771f17377.jpg

Σωστός, μείον το Excite Truck.

Μέσα σε ένα χρόνο δηλαδή 4 games (+το pack-in demo), το ένα straight port από gamecube, το άλλο παιχνίδι του gamecube που ...αυτομόλησε τελευταία στιγμή, ένα καθαρόαιμο sequel και ένα (πάλι καλά) 100% Wii game.

Ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο 2008. Παραδοσιακά για κονσόλα της nintendo, από beat em ups, driving και rpgs ξεραΐλα... Υπάρχουν κάποια ελπιδοφόρα games, αν και ακόμα δε φαίνεται έχει ξεπεραστεί η τάση να αφιερώνουν οι 3rd parties low resources για το Wii.

Σίγουρα θα ανακοινωθούν μεγάλα παιχνίδια φέτος (RPG από τη Monolith? Golden Sun 3 από την Camelot? Καμιά έκπληξη από τη Square Enix?), αλλά για Ευρώπη δε νομίζω να παίξουμε τίποτα συνταρακτικό πριν από το τέλος 2008 (πλην των κλασικών sequel, smash bros, mario kart κλπ.). Από την άλλη, κρίνονταις από τις πωλήσεις των casual games (το Wii Fit σκίζει στην Ιαπωνία, ήδη έχει περάσει το ένα εκατομμύριο), σίγουρα θα βλέπουμε όλο και περισσότερους τέτοιους τίτλους.

Λέτε να δούμε φέτος κανένα rpg στην Ευρώπη? :D

Παιδιά, εγώ το έχω δύο μόνο μέρες (το wii) και είμαι έτοιμος για να το τσιπάρω...

Βέβαια ψάχνω κανέναν που να του στέλνει παιχνίδια ο .... "θείος του" να μου στείλει με μήνυμα τη διεύθυνση ώστε να βρω κι εγώ ένα "θείο" να κατεβάζω με το rapid που έχω λογαριασμό.

Ακόμη είμαι ανοιχτός σε ανταλλαγές και οτιδήποτε θα βελτιώσει τις παιχνιδικές (!!! ωραία λέξη !!!) ικανότητές μας.

Μένω περιοχή Τούμπας Θεσσαλονίκης (γήπεδο ΠΑΟΚ) αλλά ας μην βγω off topic από το πρώτο post.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...