Προς το περιεχόμενο

Nintendo Wii - Παιχνίδια και Απορίες

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ασχετο:

Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος δεν χρησιμοποιεί τα PIN codes που υπάρχουν μαζί με τα παιχνίδια (Wii ή DS), ας μου στειλει ένα οποιοδήποτε με pm (θα είναι μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων... :-)).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

em...sorry twra gia afto pou tha grapsw..kai xerw poloi tha me kraxoun pou den diavasa ta proigoumena....alla den eixa xrono kai htan kai ligo xaotika ola afta....apla mia erwtisoula..molis pira to wii....kai thelw na rwtisw....mporw na paizw paixnidia katevasmena apo net?xriazetai chiparisma?ktl ktl....an den varietai kapios na apadisei ....as rixei ena post...kai sorry an rwtaw kati pou exei xilioipothei!

em...sorry twra gia afto pou tha grapsw..kai xerw poloi tha me kraxoun pou den diavasa ta proigoumena....alla den eixa xrono kai htan kai ligo xaotika ola afta....apla mia erwtisoula..molis pira to wii....kai thelw na rwtisw....mporw na paizw paixnidia katevasmena apo net?xriazetai chiparisma?ktl ktl....an den varietai kapios na apadisei ....as rixei ena post...kai sorry an rwtaw kati pou exei xilioipothei!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=176025

ριξε μια ματια δω και οτι αποριες ρωτας στο παραπανω λινκ

θελει τσιπ....αμα το πας σε μαγαζι θα σου παρουν περιπου 60ευρω νομιζω(το καλυτερο τσιπ αυτη τη στιγμη ειναι το Wiikey)...μετα κατεβαζεις οτι παιχνιδι θες απο τα γνωστα μερη και εισαι ετοιμος...

ααα....και κατι ασχετο....επαιξα μετα απο καιρο με το wii που το εχει ο αδερφος μου..τα γραφικα σε πολλα νεα παιχνιδια ειναι τρομερα βελτιωμενα σε σχεση με παλια!!!τουλαχιστον αυτο καταλαβα ε την ππρωτη ματια!!!

παίζουν διάφορα τσιπάκια. 'Ενα από όλα είναι και το Wiikey με το οποίο μπορείς να παίζεις και τα roms (backups).

Λοιπον αν καταλαβα καλα , με το Wiikey μπορω να παιζω τις κοπιες ?

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω νέα οθόνη για το PC, την LG L226WA. Έχει component, αλλά video only όπως φαίνεται και στη φωτογραφία:

Θα μπορώ να συνδέσω πάνω της απευθείας το wii με component (ή με άλλο τρόπο...) ?? Με τον ήχο τι θα κάνω? Ευχαριστώ!

Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω νέα οθόνη για το PC, την LG L226WA. Έχει component, αλλά video only όπως φαίνεται και στη φωτογραφία:

Θα μπορώ να συνδέσω πάνω της απευθείας το wii με component (ή με άλλο τρόπο...) ?? Με τον ήχο τι θα κάνω? Ευχαριστώ!

Μια χαρά θα μπορείς. Χρειάζεσαι το Wii Component Cable ομως.

Κατέβασε το manual απο το site τηε LG και θα σου λυθούν οι απορίες.

Το Wii Component Cable έχει 3 εξοδους για το βίντεο και 2 για τον ήχο. Το μονιτορ έχει τις αντιστοιχες εισοδους μην ανησυχεις.

Απλώς θα πατάς το κουμπί 'Source' και θα αλλάζεις την πηγη εισόδου της οθόνης.

Καλο Tennis και Mario Galaxy :-)

Ευχαριστώ, αλλά είμαι ακόμα λίγο μπερδεμένος...

Οk, έστω ότι έχω το wii component cable και συνδέω τα 3 καλώδια του video στην οθόνη. Τα 2 του audio τι θα τα κάνω? Όπως φαίνεται στη συγκεκριμένη σελίδα του manual, αφού η οθόνη δεν έχει ηχεία, πρέπει να τα συνδέσω (left+right audio) στα ηχεία μου(σημειώνω είναι τα Logitech Z-5500), σωστά? Σημειώνω ότι η audio out θύρα της οθόνης χρησιμοποιείται μόνο με το HDMI.

Οπότε υπάρχει κατάλληλο καλώδιο-adapter (θηλυκό RCA-->αρσενικό mini jack) ώστε να το συνδέσω πάνω στα δύο καλώδια του wii component cable και από εκεί στο Line in των ηχείων μου? Μόνο αρσενικά-αρσενικά βλέπω να κυκλοφορούν... Υπάρχει πατέντα?

Συγνώμη αν κούρασα, αλλά μεγάλο μέρος της χρήσης της οθόνης προορίζεται για το wii, και δε θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως...

Δεν ρώτησα, μόνο από το Πλαίσιο που πέρασα σήμερα και είδα την οθόνη, μου είπαν ότι αυτοί δεν έχουν. Αλλά ρώτησα φίλο που γνωρίζει, και μου είπε ότι γενικά υπάρχει. Οπότε όλα Ok!

Άντε και καλή χρονιά!

Με την σειρά μου να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό. Εχω αυτό το καλώδιο που μπαινει στην μητρική του υπολογιστή μου. (photo)

Απτην στιγμή που συνδεσω και το wii component(το οποιο το έχω) σαυτό το καλώδιο, που θα ψάξω για να βρώ την εικόνα?? Με τι προγραμμα θα μου εμφανιζει στην οθόνη το wii?? Με οποιονδηποτε player? και αν ναι πως θα ψαξω? Προσπαθησα αλλα δεν καταφερα να βρω κάτι.

post-35237-129062957884_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...