Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν θες πάντως μπορεις να μου στείλεις pm και με τις λιγοστές μου γνώσεις θα προσπαθήσω να σου απαντήσω... B)

Σε ευχαριστώ, αλλά μου λύσανε όλες μου τις απορίες. Προς το παρών είμαι καλυμμένος

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα Wii αλλά θα ήθελα να ρωτήσω επειδή εχω μια tv 14" (και δεν προβλέπεται αγορά κάποιας καλύτερης στο άμεσο μέλλον) αν θα λειτουργεί σωστά, στον τρόπο χειρισμού εννοώ ή έστω αν θα μπορώ να κάνω κατι αν το συνδέσω στο monitor του pc (Samsung syncmaster 757nf 17" CRT).

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω ενα Wii αλλά θα ήθελα να ρωτήσω επειδή εχω μια tv 14" (και δεν προβλέπεται αγορά κάποιας καλύτερης στο άμεσο μέλλον) αν θα λειτουργεί σωστά, στον τρόπο χειρισμού εννοώ ή έστω αν θα μπορώ να κάνω κατι αν το συνδέσω στο monitor του pc (Samsung syncmaster 757nf 17" CRT).

Ευχαριστώ.

Κατα την γνωμη μου οτιδηποτε μικροτερο απο 27' ειναι ιδιαιτερος συμβιβασμος...

Ειδικα αν σκοπευεις να παιξεις κανενα διπλο...

Δημοσ.

Σήμερα αγορασα και εγώ το Super Mario Galaxy.

To παιχνίδι είναι απίστευτο. Μολις τώρα κάνω διάλειμμα μετά απο 3 ώρες παιχνιδιού.

Επιτέλους ένα παιχνίδι για Wii κλάσεις ανώτερο απο τα παιχνίδια των αλλων κονσόλων.

Δεν λέω και τα άλλα παιχνίδια καλά είναι: Φοβερός ο χειρισμός και η ατμόσφαιρα του Metroid Prime 3 αλλά σαν κλασικό FPS μετά απο λίγο καταντά βαρετό. Δεν φτάνει βέβαια τα επίπεδα βαρεμάρας του Super Paper Mario με τους εκτενής διαλόγους.

Τελικά Μario, Zelda και Wii Sports είναι για μένα τα κορυφαία. Άντε πότε θα έρθει το Wii Fit και το Wii Music...

Δημοσ.

Ηθέλα καποια βοηθεια για το Metroid.

Στον πλανητη Bryoo στην περιοχή Thorn Jungle Airdock, στο σημειο οπου απενεργοποιεις με το λασο μια κεραια, στη συνέχεια πρέπει να καλεσεις το αστροπλοιο για να βομβαρδίσει μια τεράστια πύλη.

Απενεργοποιώ την κεραία και καθώς καλώ το αστροπλοιο με τον command visor, μου βγάζει μήνυμα ότι για να το καλέσω χρειαζομαι "increased power'.

Ξέρει κανεις τη λύση?

Δημοσ.
Σήμερα αγορασα και εγώ το Super Mario Galaxy....

Επιτέλους ένα παιχνίδι για Wii κλάσεις ανώτερο απο τα παιχνίδια των αλλων κονσόλων.

....

.... :lol: οκ, δεν μπορω να πω οτι συμφωνω μαζι σου με ΤΙΠΟΤΑ, αλλα χαιρομαι που χαιρεσαι.

Δημοσ.
Ηθέλα καποια βοηθεια για το Metroid.

Στον πλανητη Bryoo στην περιοχή Thorn Jungle Airdock, στο σημειο οπου απενεργοποιεις με το λασο μια κεραια, στη συνέχεια πρέπει να καλεσεις το αστροπλοιο για να βομβαρδίσει μια τεράστια πύλη.

Απενεργοποιώ την κεραία και καθώς καλώ το αστροπλοιο με τον command visor, μου βγάζει μήνυμα ότι για να το καλέσω χρειαζομαι "increased power'.

Ξέρει κανεις τη λύση?

Δεν θυμάμαι ακριβώς. Τώρα είμαι στο Bryoo για να βρώ το τελευταίο energy cell που μου απέμεινε, αλλα νομίζω ότι όταν τραβάς τη κεραία με το λάσο, αυτή σιγά σιγά επιστρέφει στη θέση της και πρέπει να στείλεις σήμα πρωτού επιστρέψει στην αρχική θέση.

Δημοσ.
Δεν θυμάμαι ακριβώς. Τώρα είμαι στο Bryoo για να βρώ το τελευταίο energy cell που μου απέμεινε, αλλα νομίζω ότι όταν τραβάς τη κεραία με το λάσο, αυτή σιγά σιγά επιστρέφει στη θέση της και πρέπει να στείλεις σήμα πρωτού επιστρέψει στην αρχική θέση.

Αυτο προσπαθώ να κανω αλλα απ'οτι καταλαβα χρειαζεται πρώτα να κανω καποιο upgrade στο σκάφος μου και το οποιο γινεται σε αλλη περιοχη του Bryo (την οποια εχω παρακαμψει).

Δημοσ.

Θέλω να ρωτήσω, μπορω να συνδεθώ στο ιντερνετ με απλο ρουτερ κ οχι με wireles σύνδεση με το wii??

Eψαξα στα επισημα site αλλα αναφερει μονο για wireless.

Και κάτι αλλο, τα credits απτα παιχνιδια μπορουν να εξαγορασθουν σε wii points πλεον, αλλα αυτο συμβαινει στα site της nintendo στο εξωτερικό, εμεις που ειμαστε απο ελλάδα, μπορουμε να τεξαγορασουμε wii points??

Δημοσ.
Θέλω να ρωτήσω, μπορω να συνδεθώ στο ιντερνετ με απλο ρουτερ κ οχι με wireles σύνδεση με το wii??

Και κάτι αλλο, τα credits απτα παιχνιδια μπορουν να εξαγορασθουν σε wii points πλεον, αλλα αυτο συμβαινει στα site της nintendo στο εξωτερικό, εμεις που ειμαστε απο ελλάδα, μπορουμε να τεξαγορασουμε wii points??

Ναι μπορούμε.Απλά πήγαινε στα settings και στο country βάλε UK.

Δημοσ.

Χωρις wireless μπορει με αυτο να συνδεθεις http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977156&product=963259

Δημοσ.

Stil asking here too...

Sorry for the double post... αλλα παίζει κάποιος που να ξέρει να μην τον αφορά το ds και να μην απαντήσει....

Πήρα το level1 wnc-305.. ξέρω οτι με το 301 μπορώ να συνδέσω wii/ds... ασύρματα... Το ίδιο μπορώ να κάνω και με το 305? Ρωτάω ώστε να μήν το ανοίξω αν δεν γίνεται και να κάνω επιστροφή/αλλαγή... γιατί σαν σκέτο lan adapter μου είναι απλά... άχρηστο

Thnx :)

Δημοσ.

Πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο τσιπάκι για να μπορέσεις να εγκαταστήσεις τους συγκεκριμένους drivers που έχω ανεβάσει.Το 305 δεν γνωρίζω αν το έχει.Είχαμε πάρει τηλέφωνο στην εταιρία και είχαμε ρωτήσει τότε πριν το αγοράσουμε και μας το επιβεβαίωσαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...