Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 http://www.vdigi.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2&category_id=3&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 Το έχει δοκιμάσει κανείς σας?
panosvlass Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 http://www.vdigi.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=2&category_id=3&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 Το έχει δοκιμάσει κανείς σας? Δεν φαινετε ασχημο αλλα πιστευω οτι με ενα component καλωδιο την ιδια εικονα θα δεις. Και ειναι πιο φθηνο το component. Αν βρει κανενας κανα review να διαβασουμε καλα θα ειναι!
cghera Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 δεν ξερω ποια ειναι τα must-have games στο wii.. oποτε παρε μια λιστα με τα 10 καλυτερα συμφωνα με τα συγκεντρωτικα reviews απο ολες τις αξιολογες πηγες: 1 Super Mario Galaxy 97 2 Legend of Zelda: Twilight Princess, The 95 3 Resident Evil 4 Wii Edition 91 4 Metroid Prime 3: Corruption 90 5 Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure 87 6 Guitar Hero III: Legends of Rock 85 7 Super Paper Mario 85 8 MLB Power Pros 83 9 WarioWare: Smooth Moves 83 10 Geometry Wars: Galaxies 82 Προσωπικά έχω το Resident Evil 4 και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Επίσης σου προτείνω τα Rayman Raving rabidds (και τα 2). Αν δε έχεις και 2 ή παραπάνω ζευγάρια χειριστήρια (wiimote & nunchuck) θα γελάσεις πολύ παίζοντας με τους φίλους σου.
Minotavrs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Προσωπικά έχω το Resident Evil 4 και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Επίσης σου προτείνω τα Rayman Raving rabidds (και τα 2). Αν δε έχεις και 2 ή παραπάνω ζευγάρια χειριστήρια (wiimote & nunchuck) θα γελάσεις πολύ παίζοντας με τους φίλους σου. Βασικά εχω δυο 9χρονα πιτσιρικια που αρχιζουν και βαριουντε το Wii Sports , ψάχνω λοιπον κατι αντίστοιχο που και αν διασκεδαζει και να παιζεται απο 2 παικτες Aυτο το Rayman Raving rabidds kaλο ακουγετε ξερεις τιποτε παρομοια παιχνιδια ποθ να παιζονται με wiimote & nunchuck ετσι ?
equi__13 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 B:Ναι και παιχνίδια PC/PS1/PS2/PS3/XBOX/XBOX 360. xaxaxaxaxaxaxaxaxa,8eiko post,ola ta lefta :lol: to kalwdio pou parousiazete,pwleite ka8olou sthn ellhnikh agora h ba? uparxei tropos na to vrw xwris pistwtikh karta?
gherudos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Βασικά εχω δυο 9χρονα πιτσιρικια που αρχιζουν και βαριουντε το Wii Sports , ψάχνω λοιπον κατι αντίστοιχο που και αν διασκεδαζει και να παιζεται απο 2 παικτες Aυτο το Rayman Raving rabidds kaλο ακουγετε ξερεις τιποτε παρομοια παιχνιδια ποθ να παιζονται με wiimote & nunchuck ετσι ? Rayman Raving Rabidds Rayman Raving Rabidds 2 Mario Party 8 Wii Play Super Mario Galaxy
Minotavrs Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Rayman Raving RabiddsRayman Raving Rabidds 2 Mario Party 8 Wii Play Super Mario Galaxy Thanks m8
halloween84 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 paides iparxei kapoios stin thessaloniki pou na mporei na tsiparei ena wii me nobo d2c?? plz help. an kserete steilte apantisi edw i sto e-mail [email protected] tnx!!
alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Υπάρχει κανένας πρόθυμος να μου απαντήσει σε αρκετές ερωτήσεις που έχω για το wii με pm;
brandon Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Και δεν τις λες εδώ βρε αδερφέ??Τι έχουμε να κρύψουμεν άλλωστε ....
alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ξέρεις το πιο πιθανό είναι να έχουν απαντηθεί ήδη (αλλά είναι 173 σελίδες topic!!!) και εκτός αυτού θέλω να κάνω και ερωτήσεις .... ύπουλες!
Minotavrs Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ξέρεις το πιο πιθανό είναι να έχουν απαντηθεί ήδη (αλλά είναι 173 σελίδες topic!!!) και εκτός αυτού θέλω να κάνω και ερωτήσεις .... ύπουλες! H συγκεντρωμενη γνωση ποτε δεν εβλαψε καλο ειναι οι πιο παλιοι του τοπικ να μας δωσουν τα ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ :-D οσο για τις υπουλες πάω πάσο..
aristof1989 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση οποιος ξέρει ας μου απαντήσει... θέλω να κάνω update το firmware του "τσιπαρισμενου" Wii μου γιατί έχει μείνει με την πρώτη έκδοση που είχε...ΕIΝΑΙ ΑΣΦΑΛEΣ να το κάνω? edit: gia na kano update to wiikey se 1.9g tha prepei prota na kano update to wii???
klainmaingr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Wiihab http://youtube.com/watch?v=yQLZK6gtBsw Kinda lame... but cute in a strange way... Amy winehouse - Rehab parody
brandon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Ξέρεις το πιο πιθανό είναι να έχουν απαντηθεί ήδη (αλλά είναι 173 σελίδες topic!!!) και εκτός αυτού θέλω να κάνω και ερωτήσεις .... ύπουλες! Ε κοίτα πες εσύ και όλο και κάποιος θα σου απαντήσει!! Όσο για τις ύπουλες ερωτήσεις... πόσο ποιο ύπουλες απο το να το τσιπάρεις? Οι περισσότεροι εδώ ετσι το έχουν. Αν θες πάντως μπορεις να μου στείλεις pm και με τις λιγοστές μου γνώσεις θα προσπαθήσω να σου απαντήσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα