deus Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 φοβερό το galaxy πολύ εθιστικό ευχή και κατάρα να είσαι gamer αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποιό παιχνίδι να πρωτοπαίξω.... ποιό άλλο game προτείνετε? απο τα τελευταία που έχουν βγεί για wii?
xterm Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Λοιπον παιδες και το Medal of Honor Heroes 2 τα σπάει. Πολύ ωραιά γραφικά και τρομερό gameplay. Ειδικά αυτό το arcade mode ειναι πολυ καλό. Μαζί με metroid και resident evil chronicles οτι καλύτεο σε χερισμό και gameplay
halloween84 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 diladi an den kano to configuration sisc to tsipaki den tha doulepsei?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά, που μπορώ να βρώ το Mario Galaxy ετοιμοπαράδοτο; Όπου έχω ρωτήσει τους έχει τελειώσει... (περίεργο πράγμα κι αυτό, δε περίμενα να έχει τέτοια ζήτηση στην Ελλάδα)
Minotavrs Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Χαιρετώ την παρέα.. προσπάθησα να διαβασω τις 168 τοσες σελίδες αλλα σταθηκε αδύνατο εχει περασει και 1 χρονος βλεπετε.. Στο θεμα μας τωρα μηπως μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με το wlan που εχει πως μπορω να το βαλω να δει το σωστο καναλι επικοινωνιας και απο που ειδα καπου οτι μιλατε για το 11 που ειναι η Ελλαδα αλλα απο που μπαινω και το αλλαζω.. επισης ποια κατα την γνωμη σας ειναι τα must have games ? Τhanks in advance Kανεις ? τουλαχιστον για τα must have games βρε παιδια ...
kostasSTi Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Το αφήνεις και το βρίσκει μόνο του το κανάλι. Και δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο για Ελλάδα ή Γερμανία, είναι κανάλια του wifi και όλα τα έχουν τα routers...
p3tran Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Kανεις ? τουλαχιστον για τα must have games βρε παιδια ... δεν ξερω ποια ειναι τα must-have games στο wii.. oποτε παρε μια λιστα με τα 10 καλυτερα συμφωνα με τα συγκεντρωτικα reviews απο ολες τις αξιολογες πηγες: 1 Super Mario Galaxy 97 2 Legend of Zelda: Twilight Princess, The 95 3 Resident Evil 4 Wii Edition 91 4 Metroid Prime 3: Corruption 90 5 Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure 87 6 Guitar Hero III: Legends of Rock 85 7 Super Paper Mario 85 8 MLB Power Pros 83 9 WarioWare: Smooth Moves 83 10 Geometry Wars: Galaxies 82
wiimaniac Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ξαναγράφω για γο μάριο, μιας και είναι το παιχνίδι με το οποιο έχω ασχοληθεί περισσοτερο τωρα τελευταία στο wii. είναι πολυ ευχάριστο στο παίξιμο και όχι πολύ δύσκολο σε βαθμό που να σου σπάει τα νεύρα! τα save είναι σε σωστά σημεία και δεν καταντάει βαρετό σε καμία περίπτωση! επιτέλουσ ένα παιχνίδι που το φφχαρριστιέσαι και δεν τηεσ να σπάσεισ τιν tv με το wiimote από τα νεύρα σου! καλα το gameplay και η ευφευρετικότητα είναι κορυφαία!
halloween84 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ PLEASE! ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΤΟ WII ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΜΕ WIIKEY H ME WIINJA ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΝΙΝΤΕΝDO ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤHN MOBO. ΕΙΝΑΙ VERSION 3.1 KAI ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΒΟ. ΟΝΤΩΣ ΕΙΔΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΟΣ WIIKEY ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ. ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΒΟ ΕΛΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ!!!! ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.THANKS ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
gherudos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δεν υπάρχει wii που να μην τσιπάρετε.Έχεις την mobo D2C η οποία απαιτούσε ειδικό τσίπ 30 κολλήσεων,σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει ένα νέο chip που θα απαιτεί μονάχα 13 κολλήσεις.
halloween84 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δεν υπάρχει wii που να μην τσιπάρετε.Έχεις την mobo D2C η οποία απαιτούσε ειδικό τσίπ 30 κολλήσεων,σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει ένα νέο chip που θα απαιτεί μονάχα 13 κολλήσεις. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΣΙΠ? ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ
GR.destroyerH20 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Πιστευω οτι το 360 ειναι για παθητικους gamers,δηλ δεν θελουν να παιζουν κατι που θα το ευχαριστηθουνε αλλα το μονο που θελουν ειναι μονο να δειχνουν τα skillz τους,ενω στο wii δεν τους νοιαζουν τοσο πολυ τα γραφικα επειδη ΟΛΟ το νοημα του παιχνιδου ειναι στο gameplay και στο story. Και οι λογοι που θα επαιρνε ενα wii ειναι: Α:Το Wii εχει καινουργιο τροπο παιχνιδιου(Wii Remote,Nunchuck) Β:Το Wii παιζει τα παιχνιδια του GC και DS Γ:Το Wii μπορει να συνδεθει στο internet δωρεαν(Online Multiplayer Gaming=OMG PS:Αμα ξεχασα κατι να το συμπληρωσετε εσεις
gherudos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΣΙΠ? ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ d2ckey: http://www.d2ckey.com/
gherudos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Β:Το Wii παιζει τα παιχνιδια του GC και DS Γ:Το Wii μπορει να συνδεθει στο internet δωρεαν(Online Multiplayer Gaming=OMG B:Ναι και παιχνίδια PC/PS1/PS2/PS3/XBOX/XBOX 360. Τον εαυτό σου κοροΪδεύεις;Από πότε το Wii παίζει παιχνίδια του DS? Δηλαδή εσύ έχεις παίξει έστω ένα παιχνίδι του DS στο Wii? Γ:OMG δωρεάν;Τι λές τώρα;Κι εμείς στο PSN πληρώνουμε 200 Ευρώ το χρόνο lol. Κι εμείς έχουμε Wii αλλά λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα