Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να τα κάνεις να φύγουν.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα τοποθετήσεις στη τελευταία σελίδα του Wii Menu για να μή τα βλέπεις και τσατίζεσαι.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γίνεται να μην φεύγουν με τίποτα. Κάπου διάβασα για hard reset του wii. Ισχύει ή είναι μούφα?

Και αν στο μέλλον κάνουμε άλλο update δεν θα φύγουν αυτά τα διπλά channels?

Δημοσ.
Κατέβασα το Metroid Prime 3 Preview αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί και μου βγάζει error code 051203. Τι παίζει;

Εμενα μουφα μου φανηκε...

Περμενα κανενα demo αλλα ειχε μονο κατι videακια.

Δημοσ.

Καλα παιδια το Resident Evil The Umbrella Chronicles δε παιζεται. Τι gameplay ειναι αυτο. Μου θύμησε κατι ηλεκτρονικα που έπαιζα μικρος με όπλα. Πραγματικά για FPS είναι οτι καλύτερο έχω παίξει.

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα.. προσπάθησα να διαβασω τις 168 τοσες σελίδες αλλα σταθηκε αδύνατο εχει περασει και 1 χρονος βλεπετε.. Στο θεμα μας τωρα μηπως μπορειτε να με βοηθησετε σχετικα με το wlan που εχει πως μπορω να το βαλω να δει το σωστο καναλι επικοινωνιας και απο που ειδα καπου οτι μιλατε για το 11 που ειναι η Ελλαδα αλλα απο που μπαινω και το αλλαζω.. επισης ποια κατα την γνωμη σας ειναι τα must have games ?

Τhanks in advance

Δημοσ.

Ε ναι... Mario Galaxy... και ερωτώ: το Wii, γιατί το βγάλανε τόσους μήνες νωρίτερα χωρίς αυτό το παιχνίδι; προσκυνουμε αυτον τον κοντο τον κινεζο που τα σκεφτεται ολα αυτα... πως τον λενε;

Δημοσ.

Παιδιά έβαλα το mario galaxy μου κάνει update αλλά μετά μου βγάζει error.

Πρέπει να κάνω κάποιο update για να μου παίξει?Και πώς γίνετε?

Ευχαριστώ...

Δημοσ.
Πάνε στο Wii mod backup topic και οι απορίες σου θα λυθούν

Έχεις απόλυτο δίκιο είναι ήδη στην τελευταία σελιδα.

Η βιασύνη βλέπεις να το παίξω έγραψα εδώ.

Δημοσ.

geia stin parea! na pw ki egw to provlima mou...

xthes tsipara to wii me to wiikey. ekana me to imgburn se cd to setup apo tin episimi selida tou wiikey,to evala sto wii alla tipota. leei cannot read the disc for trouleshooting.... ktl. mipws den mpike swsta to wiikey???? boitheia! eimai neos ston kosmo tou wii!

Δημοσ.

Ελεγξε αν εγραψες σωστα το config:

Για να γίνει σωστή εγγραφή, χρησιμοποιείτε το αρχείο fixsize.cmd για να μετατρέψετε το αρχείο iso στο σωστό μέγεθος. Πρεπει να ειναι στον ιδιο φακελο με το προς μετατροπη αρχειο.

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν τα περι DOS έχουμε και λέμε.

Πάμε Start->Programs->accessories-> command prompt

Μας ανοίγει παράθυρο DOS.

Αν ο φάκελος που έχουμε τα αρχεία και τα iso είναι στον C και λέγεται config έχουμε και λέμε

c:

cd config

fixsize bootdisc.pal.iso ή fixsize wkupdate.1.9b.pal.iso για τη περίπτωση του update

Με αυτό το τρόπο τα 2 αρχεία θα γίνουν 1.3GB και θα μπορείτε να τα γράψετε σωστά.

Δημοσ.
geia stin parea! na pw ki egw to provlima mou...

xthes tsipara to wii me to wiikey. ekana me to imgburn se cd to setup apo tin episimi selida tou wiikey,to evala sto wii alla tipota. leei cannot read the disc for trouleshooting.... ktl. mipws den mpike swsta to wiikey???? boitheia! eimai neos ston kosmo tou wii!

Φίλε γράψτο σε dvd...

Το bootdisc.pal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...