nyne Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μετά το Manhunt 2, να πω και τις εντυπώσεις μου από το Mario Galaxy... Κατ' αρχήν να πω (ειρώνικά πάντα) πως δε μου άρεσε καθόλουυυυυ. :lol: 18 αστέρια μέχρι στιγμής. :p - Κίνηση απίστευτη! Εκεί που μόλις ξεκίνησε λέω "τώρα θα με πιάσει ναυτία επειδή γυρνάει γύρω-γύρω το παιχνίδι", έμεινα με ανοιχτό το στόμα! - Γραφικά άψογα! Κυρίως η δουλειά με τους συνδυασμούς των χρωμάτων είναι απίστευτη. - Ο χειρισμός δεν έχει απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο. Κίνηση με το control stick και χρήση Α και Β κουμπιών κυρίως. Αν και δε βασίζεται σε motion sensing (και ΠΟΛΥ καλά έκαναν κατά τη γνώμη μου) είναι βολικότατος όπως σε όλα τα Mario άλλωστε. - Ένα πολύ μεγάλο + για εμένα είναι πως βασίζεται μεν στο Mario 64 που γυρνάς στις ίδιες πίστες για να μαζέψεις και άλλα αστέρια, αλλά κάθε φορά έχουν τελείως διαφορετική πορεία. Επιτέλους, γιατί στο Mario 64 αυτό με έκανε να το βαρεθώ. Άνετα καλύτερο παιχνίδι (προσωπική άποψη βέβαια) μαζί με το Metroid. na fandasto oti exeis cyclo wiz?
BucketheadGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 na fandasto oti exeis cyclo wiz? Wiikey.
gherudos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά θέλω βοήθεια για να μην κάνω καμιά λαλακία... Μετά απο μήνες κατοχής του Wii, το σύνδεσα στο ίντερνετ... ολα καλά ως εδώ... Πάω λοιπόν απο περιέργεια μόλις το σύνδεσα να μπω στο "news channel". μόλις μπαίνω μου λέει ότι χρειάζεται να γίνει ένα Update... πατάω λοιπόν ξεκινάει το Update αλλα κάπου στο 1/3 βγάζει ένα error κ μου ζητούσε να ελέγξω την σύνδεση μου. (ωραία ως εδώ γιατί είναι χαμηλό το σήμα και κατανοητό είναι ότι μπορεί να χάθηκε η σύνδεση). Το ξαναανοίγω λοιπόν, ξανασυνδέομαι στο ιντερνετ, παω να κάνω (αναγκαστηκά και πάλι) το update. Και μου λέει πριν ξεκινήσει πως αν έχω κάνει Modifications στο Wii, το Update μπορεί να προκαλέσει προβλήματα... Εγώ έχω βάλει το Wiininja, να κάνω το Update ή όχι? Αν όχι πως μετά θα συνδεθώ στο ίντερνετ για να κατεβάσω επιτέλους τα πολυπόθητα roms του SNES? και τέλος εάν κάνω το Update και προκαλέσει τελικά πρόβλημα, αυτό διορθώνεται? (με κάποιο backup απο την εταιρία κτλπ?) Thnx προκαταβολικά κάνε το μη φοβάσαι,κι εγώ wiinja έχω και το έκανα και όλα καλά.
nyne Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Wiikey. ebgale update gia to wiikey kai twra paizei to mario?
BucketheadGR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 ebgale update gia to wiikey kai twra paizei to mario? Yeap. 1.9g λέγεται και είναι διαθέσιμο από το επίσημο site.
ffseriespower Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Μόλις παρέλαβα τα νέα Wiimote Jacket!Είναι πολλή όμορφα, διευκολήνουν και ταυτόχρονα προστατεύουν τον gamer. Σας προτίνω να τα πάρετε όλοι.
xterm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Το SMG τα σπάει...έχω κολήσει ασχημα. Μαλώνω με τη κοπέλα μου ποιός θα πρωτο παίξει..του βάζω 10
@topos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Μόλις παρέλαβα τα νέα Wiimote Jacket!Είναι πολλή όμορφα, διευκολήνουν και ταυτόχρονα προστατεύουν τον gamer. Σας προτίνω να τα πάρετε όλοι. Ποσο κανανε αδερφε?
wiimaniac Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 den kostizoyn tipota toys pairneis tilefwno, dineis to s/n tis consolas kai les posa wiimote exeis. moy irthan kai emena. pianeis to wii mote poly kalytera, kai exei teleia efarmogi. stelnoyn kai ta kainoyria straps me koympoma.
ffseriespower Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Όπως τα λέει ο wiimaniac είναι τα πράγματα! Μου είναι πλέον απαραίτητα για να παίξω!
polakis21 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά δεν έχω λόγια να πω για το Super Mario Galaxy! Το παιχνίδι είναι απλά καταπληκτικό! Τί χρώματα, τί μουσική, τι πλοκή, τί ελευθερία κινήσεων, τί Gameplay, τί χαβαλές!!!! Μιλάμε για το παιχνίδι της χρονιάς εύκολα...Ας πάνε το halo3 και το pro2008 από κει που ήρθαν... Ο βασιλιάς είναι πάλι εδώ... Α ρε Nintendo τί μας κάνεις...
Macijauskas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Βγαζω το καπέλο μου στη Νιντεντο. Αν και φανατικος Sonic-ας το παιχνιδι είναι θεικό! Βλεπουμε οτι εν τελει στα γραφικα δεν εχει σημασία η επεξεργαστικη ισχυς αλλα η φαντασια και η σκηνοθεσια...όταν είσαι αναποδα ,κοιτας το γαλαξια και βλέπεις αυτο το απόκοσμο φως πάνω στους πλανητες και τα αντικειμενα τα λόγια περιττεύουν πιστευω.. Τα mini games σε στυλ Monkey Ball που εχω παιξει ως τωρα είναι εκνευριστικα εθιστικα! Είναι χαλαρα παιχνιδι της χρονιας και ελπίζω να δωσει ιδεες και στους υπολοιπους developers ωστε να αρχισει νεα εποχη για το Wii!
@topos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 den kostizoyn tipota toys pairneis tilefwno, dineis to s/n tis consolas kai les posa wiimote exeis. moy irthan kai emena. pianeis to wii mote poly kalytera, kai exei teleia efarmogi. stelnoyn kai ta kainoyria straps me koympoma. Στη Nortec? Για δωστε κ το τηλ εαν το εχετε ευκαιρο...
polakis21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά την πάτησα με το update του super mario galaxy. Μου έβγαλε duplicated news και weather channels! Έχω ξενερώσει... Μπορώ να τα εξαφανίσω? Έκανα format wii memory αλλά τίποτα... Παρακαλώ όποιος ξέρει να βοηθήσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα