panther_512 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Λοιπόν, μετά από 6 ώρες ασταμάτητου παιχνιδιού με το Metroid Prime 3, να πώ τις εντυπώσεις μου: Το παιχνίδι είναι καταπληκτικό. Ατμοσφαιρικότατο, πάρα πολύ ωραία γραφικά και ο χειρισμός του η καλύτερη απόδειξη ότι το Wiimote προσφέρει το καλύτερο δυνατό χειρισμό για FPS παιχνίδια. Δεν το έχω προχωρήσει πολύ βέβαια, είμαι στο 1ο πλανήτη, τον Bryyo, αλλά έχω πάθει πλάκα με τη σουρεαλιστικότητα του τοπίου. Το μόνο που θα ήθελα για να πώ ότι ο χειρισμός είναι τέλειος, θα ήταν να μπορείς να ρυθμίσεις μόνος σου το αόρατο παράθυρο σκόπευσης/στριψίματος. Στο standard είναι λίγο μεγαλούτσικο ενώ στο Advanced σχεδόν δεν υπάρχει. Αλλά αυτό είναι θέμα γούστου και το Advanced δεν μου πήρε πάνω από 5 λεπτά να το συνηθίσω. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι το FOV (Field Of View), το οποίο πρέπει να είναι μάλλον 75 μοίρες, για να δείξει ότι βλέπει η Samus μέσα από το κράνος. Το αποτέλεσμα είναι να έχω αναγούλες (motion sickness) και έπρεπε να απομακρύνω αρκετά τη τηλεόραση για να μήν αρρωσταίνω (32'' TV, απόσταση 3 μέτρα από τα 2 που την είχα). Τα μόνα FPS που μου φέρνουν αναγούλα πάνω στο μισάωρο είναι το Wolfenstein 3D του 91 και το HL2, το οποίο δεν μπόρεσα ποτέ να τερματίσω. Στο μισάωρο έτρεχα να αδειάσω το στομάχι μου. Ευτυχώς με το Metroid Prime, η απομάκρυνση της TV έλυσε το πρόβλημα και μπορώ να απολαύσω δίχως προβλήματα το καταπληκτικό αυτό παιχνίδι. Ο p3tran δεν μας είπε όμως τις εντυπώσεις του ακόμα....
gherudos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Εγώ απλά θα πώ ότι το Crash Of The Titans τα σπάει! Καταπληκτικός χειρισμός! Καταπληκτικά γραφικά! Ευχάριστο gameplay! Σου φτιάχνει τη διάθεση!!!! Από εμένα 10/10
FILIM0N Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 To ΣΚ ειχα λιγο χρονο, ασχοληθηκα με το wii και ειπα να γραψω μερικες εντυπωσεις. Το Kororinpa ειναι η τρανη αποδειξη πως ενα απλο παιχνιδι μπορει να ειναι ακρως εθιστικο. Πραγματικα κολλησα και μαζι επαθα αγκυλωση καρπου και μεσης. To Red Steel ειναι αρκετα ατμοσφαιρικο. Σε βαζει για τα καλα στο κλιμα. Χωρις ιδιαιτερα προβληματα στον χειρισμο. Tα γραφικα μου με χαλασαν λιγο. Τελος επαιξα και το Zelda Wind Waker του GC. Στην αρχη με χαλασε λιγο το καρτουνιστικο στυλ αλλα στην πορεια ειδα καποια γνωριμα στοιχεια και πραγματικα μου αρεσε. Με ενοχλησε λιγο η θολουρα στο backround (η οποια εξαφανιζεται οταν πλησιασεις κοντα). Πιστευω αξιζει να το παιξει οποιος εχει Wii. 1
winters Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 FILIMON... μεταξυ windwaker και twilight ποιο προτιμας???? (Εχεις παιξει ocarina k majora??? Aν ναι.. βαλ'τα σε μια καταταξη κ τα 4...)
xalara87 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 αν μου επιτρεπεις θα σου πω κ γω τη γνωμη μου μιας κ τα χω παίξει ολα 1.ocarina θρυλικο παιχνιδι ακομα το θυμαμαι κ ας εχουν περασει τοσα χρονια 2.twilight γιατι ο νεος ειναι ωραιος... 3.majora αρκετα ενδιαφερων κ ως υποθεση 4.windwaker κ αυτο μια χαρα ηταν απλα μπαινει 4ο γιατι ηταν στο gamecube
winmik2kx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Μιας και μου άρεσε η ερώτηση θα πώ και γω τη γνώμη μου: -Ocarina of Time (δεν υπάρχει άλλο σαν και αυτό, αφού έπαιξα και το ΤP είμαι πλέον βέβαιος) -Twilight Princess (πολύ καλό και άξιος απόγονος του OoT. Αλλά δεν το φτάνει.) -Windwaker (Πολύ κοντά στο από πάνω. Μετά τη μέση η ιστορία ξετυλίσεται σε άλλο επίπεδο και συμπλρώνει το Ocarina. Όταν είδα το άγαλμα του Hero of Time, με την επιβλητική μουσική υπόκρουση, δάκρυσα... ) -Majora's Mask (Δεν μου άρεσε πολύ, αλλά ήταν Zelda. Απλά η ιστορία δεν μου προκάλεσε αυτό το κάτι παραπάνω... Γι' αυτό και το βάζω πολύ πιο κάτω από τα άλλα 3).
panther_512 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Α link to the past. Αυτό είναι το καλύτερο Zelda. Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.
FILIM0N Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 FILIMON... μεταξυ windwaker και twilight ποιο προτιμας???? (Εχεις παιξει ocarina k majora??? Aν ναι.. βαλ'τα σε μια καταταξη κ τα 4...) Για μενα η σειρα εχει ως εξης: 1. Οcarina of Τime: Αριστη μεταφορα ενος πετυχημενου παιχνιδιου σε 3D περιβαλλον. Ακομα και σημερα 10 χρονια μετα το ντεμπουτο του θεωρειται απο πολλους το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων. Σιγουρα παιχνιδι σταθμος για αρκετες γενιες παιχνιδιων. 2. Twilight princess: Ακολουθησε την επιτυχημενη συνταγη του ΟοT. "Χανει" για μενα μονο λογω ελλειψης πρωτοτυπιας. 3. Wind waker: Ευχαριστο παιχνιδι με καρτουνιστικο χαρακτηρα που ξεφευγει λιγο απο το στυλ των υπολοιπων. 4. Μajora's Mask: Εδω το παιχνιδι με το χρονο και η εναλλαγη χαρακτηρων σε αναγκαζουν να επαναλαμβανεις κινησεις και να επισκεπτεσαι τοποθεσιες ξανα και ξανα. Σε ενα σημειο κατανταει κουραστικο. Σε σημειο που βαρεθηκα να το τερματισω. Παρ' ολα αυτα αξιζει να ασχοληθεις μαζι του.
BucketheadGR Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Εντυπώσεις από το Manhunt 2: - Πλήρως ΞΕΝΕΡΩΤΟ. Με τα ratings για τη βία διέλυσαν το παιχνίδι. Σε σκηνές με βία έχει ένα μόνιμο blur η οθόνη και απλά κουνάς το wiimote σαν παραπληγικός. - Γραφικά επιπέδου Geist. Για τότε που βγήκε ήταν απίστευτο, για τώρα είναι τεμπελιά. - Ατμόσφαιρα 0. Τίποτα! Το περίμενα έστω ατμοσφαιρικό και άρρωστο. - Να το έσωζε η κίνηση... καλά θα ήταν. Καλύτερα να παίζω το Call of Duty με τη σπασμένη κίνηση και τα κολλήματα όταν γίνονται πολλές εκρήξεις, παρά αυτό του Manhunt. Μπορώ να πω πως οι βαθμολογίες που έδωσαν τα site ήταν ΠΟΛΥ υψηλές (7.7, αν είναι δυνατόν!). Με απλά λόγια: απαράδεκτο.
nyne Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Εντυπώσεις από το Manhunt 2: - Πλήρως ΞΕΝΕΡΩΤΟ. Με τα ratings για τη βία διέλυσαν το παιχνίδι. Σε σκηνές με βία έχει ένα μόνιμο blur η οθόνη και απλά κουνάς το wiimote σαν παραπληγικός. - Γραφικά επιπέδου Geist. Για τότε που βγήκε ήταν απίστευτο, για τώρα είναι τεμπελιά. - Ατμόσφαιρα 0. Τίποτα! Το περίμενα έστω ατμοσφαιρικό και άρρωστο. - Να το έσωζε η κίνηση... καλά θα ήταν. Καλύτερα να παίζω το Call of Duty με τη σπασμένη κίνηση και τα κολλήματα όταν γίνονται πολλές εκρήξεις, παρά αυτό του Manhunt. Μπορώ να πω πως οι βαθμολογίες που έδωσαν τα site ήταν ΠΟΛΥ υψηλές (7.7, αν είναι δυνατόν!). Με απλά λόγια: απαράδεκτο. symfono!Prepei na katalaboun oti eimaste sto 2007 kai oti to wii borei na bgalei kalytera grafika,episis einai aparadekto na bgazeis xalia xeirismo se mia konsola pou sthrizete ston neoteristiko xeirismo...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα. έχει παραγγείλει/παραλάβει κανείς από εσάς το wii remore jacket από την nortec? Εγώ έκανα την παραγγελία πρίν 25+ μέρες και πριν λίγες μέρες που τηλεφώνησα λένε πως αυτήν την εβδομάδα αναμένουν τις προμήθειες από την nintendo και μετά θα ξεκινήσουν τις απόστολές. Αν ξέρετε τίποτα πείτε μου.
gherudos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Αν δεν ήταν κρυπτογραφημένα τα περιεχόμενα των παιχνιδιών θα μπορούσα να φτιάξω ένα patch για να μη κρύβονται οι βιαιότητες στο manhunt 2.
Georgio4ever Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Καλα θα ηταν Στο PSP παντως που γινεται να μην κρυβονται ειναι Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ο!!!
BucketheadGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μετά το Manhunt 2, να πω και τις εντυπώσεις μου από το Mario Galaxy... Κατ' αρχήν να πω (ειρώνικά πάντα) πως δε μου άρεσε καθόλουυυυυ. :lol: 18 αστέρια μέχρι στιγμής. :p - Κίνηση απίστευτη! Εκεί που μόλις ξεκίνησε λέω "τώρα θα με πιάσει ναυτία επειδή γυρνάει γύρω-γύρω το παιχνίδι", έμεινα με ανοιχτό το στόμα! - Γραφικά άψογα! Κυρίως η δουλειά με τους συνδυασμούς των χρωμάτων είναι απίστευτη. - Ο χειρισμός δεν έχει απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο. Κίνηση με το control stick και χρήση Α και Β κουμπιών κυρίως. Αν και δε βασίζεται σε motion sensing (και ΠΟΛΥ καλά έκαναν κατά τη γνώμη μου) είναι βολικότατος όπως σε όλα τα Mario άλλωστε. - Ένα πολύ μεγάλο + για εμένα είναι πως βασίζεται μεν στο Mario 64 που γυρνάς στις ίδιες πίστες για να μαζέψεις και άλλα αστέρια, αλλά κάθε φορά έχουν τελείως διαφορετική πορεία. Επιτέλους, γιατί στο Mario 64 αυτό με έκανε να το βαρεθώ. Άνετα καλύτερο παιχνίδι (προσωπική άποψη βέβαια) μαζί με το Metroid.
desolatorXT Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά θέλω βοήθεια για να μην κάνω καμιά λαλακία... Μετά απο μήνες κατοχής του Wii, το σύνδεσα στο ίντερνετ... ολα καλά ως εδώ... Πάω λοιπόν απο περιέργεια μόλις το σύνδεσα να μπω στο "news channel". μόλις μπαίνω μου λέει ότι χρειάζεται να γίνει ένα Update... πατάω λοιπόν ξεκινάει το Update αλλα κάπου στο 1/3 βγάζει ένα error κ μου ζητούσε να ελέγξω την σύνδεση μου. (ωραία ως εδώ γιατί είναι χαμηλό το σήμα και κατανοητό είναι ότι μπορεί να χάθηκε η σύνδεση). Το ξαναανοίγω λοιπόν, ξανασυνδέομαι στο ιντερνετ, παω να κάνω (αναγκαστηκά και πάλι) το update. Και μου λέει πριν ξεκινήσει πως αν έχω κάνει Modifications στο Wii, το Update μπορεί να προκαλέσει προβλήματα... Εγώ έχω βάλει το Wiininja, να κάνω το Update ή όχι? Αν όχι πως μετά θα συνδεθώ στο ίντερνετ για να κατεβάσω επιτέλους τα πολυπόθητα roms του SNES? και τέλος εάν κάνω το Update και προκαλέσει τελικά πρόβλημα, αυτό διορθώνεται? (με κάποιο backup απο την εταιρία κτλπ?) Thnx προκαταβολικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα